Forum Logo




Kaza geçiren Jeremy Renner hastane yatağından ilk fotoğrafını paylaştı

Dünya'nın her bir yerinden en sıcak gelişmelere buradan ulaşabilirsiniz.


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 04 Ocak 2023, 11:24   #1
Çevrimdışı
Saygın Üye
Kaza geçiren Jeremy Renner hastane yatağından ilk fotoğrafını paylaştı




Kaza geçiren Jeremy Renner hastane yatağından ilk fotoğrafını paylaştı
Www.TrendForum.Net

Kendi kullandığı kar küreme aracının altında kalarak ağır yaralanan ve durumunun kritik olduğu bildirilen Hollywood aktörü Jeremy Renner, hastane yatağından ilk fotoğrafını paylaştı: Yazı yazmak için berbat durumdayım. Ama hepinize sevgilerimi gönderiyorum.



Marvel Sinematik Evreni'nin 'Hawkeye'ı Jeremy Renner, evinin önünde kar kürerken kaza geçirmiş ve ağır yaralanmıştı. Kendi kullandığı kar küreme aracının altında kalan ve ezilerek ciddi şekilde yaralanan Renner’ın durumunun kritik, ancak stabil olduğu açıklanmıştı.

Hastaneden yapılan açıklamada, Renner’ın künt göğüs travması geçirdiği ve aracın bacağının üzerinden geçtiği söylenmiş, hastaneye kaldırıldıktan sonra bir operasyon geçirdiği, ancak ikinci bir ameliyat daha geçirmesi gerektiği açıklanmıştı.



"YAZMAK İÇİN BERBAT DURUMDAYIM"
51 yaşındaki ünlü aktörün durumu hayranlarını endişelendirirken, Instagram hesabından yaptığı paylaşım heyecan yarattı. Renner, kaza sonrası ilk fotoğrafını hastane odasından paylaştı.

Oyuncu, “Tüm güzel sözleriniz için teşekkür ederim. Yazı yazmak için berbat durumdayım. Ama hepinize sevgilerimi gönderiyorum” diye yazdı.



ÜNLÜ OYUNCULARDAN MESAJ YAĞDI
Renner’ın kaza sonrası ilk mesajına ünlü isimler kayıtsız kalmadı. Chris Hemsworth, Chris Evans, Vanessa Hudgens, Orlando Bloom, Penelope Cruz, Jimmy Fallon, Taika Waititi, Chris Pratt, Kate Beckinsale gibi ünlü isimler geçmiş olsun dileklerini iletti.



DOKTOR KOMŞUSU YARDIM ETTİ
Çalışır haldeki kar küreme aracından inip, karların arasına dalan Jeremy Renner'ın araç tarafından ezildiği öğrenilmişti. Doktor komşusunun, çok kan kaybeden ve bacağı ciddi şekilde yaralanan aktöre ilk müdahaleyi yaptığı belirtilmişti.

Yaşanan kazaya dair ABD'nin Nevada eyaletindeki Washoe İlçesi Şerif Ofisi tarafından yapılan açıklamada şu ifadeler kullanılmıştı:

"1 Ocak 2023, sabah saat 09:00 civarında, Washoe İlçesi Şerif Ofisi, Nevada, Reno'daki Mt. Rose Otoyolu bölgesinde ağır yaralanmayla sonuçlanan bir kazaya müdahale etti. Ekipler olay yerine vardıklarında sağlık görevlileriyle koordineli olarak Bay Jeremy Renner'ın bir sağlık helikopteriyle yerel bir bölge hastanesine tıbbi nakli yapıldı. Jeremy Renner, bu kazada yaralanan tek kişi olarak kayıtlara geçirildi."

Öte yandan kendisi gibi oyuncu olan Sonni Pacheco ile 2014 yılında nikah masasına oturmuştu. Ancak çiftin birlikteliği çok uzun sürmemişti. Pacheco, 2015'te boşanarak, yollarını ayırmıştı.

İkilinin bu birlikten 9 yaşında Ava Berlin Renner adında çocuğu bulunuyor. Renner, kızının yüzünü sosyal medyada göstermeyi pek tercih etmiyor.



ntvv
__________________
Eski bir kadınım ben,
Siyah-Beyaz fotoğrafları,
45'lik plakları özlüyorum...
Yine bir gül nihal alıyor gönlümü
eteklerim uçuşarak vals yapıyorum..
Beyoğlu'nda gezerken Pera'yı düşlüyorum
Yelpaze ile serinlemek,
Naif birkaç sözcükle ısınmak istiyorum.
Yüzüne bakmaya utandığım,
elimi tutmaya kıyamayan,
Aşklar hayal ediyorum...
Eski bir kadınım ben,
İnce bir dantel gibi işlemeden hayatı,
Ölmek istemiyorum...
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
fotoğrafını, geçiren, hastane, ilk, jeremy, kaza, paylaştı, renner, yatağından


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
SMA Bağışlarını zimmete geçiren anne hakkında ne düşünüyor'sunuz? Er Şaban Trend Sorular 5 15 Aralık 2022 02:53
Kadının fotoğrafını çekip sosyal medyada paylaştı! Çıkan kavgada can verdi Zeytin Ülkemizden Haberler 0 28 Kasım 2022 11:26
Neslihan Atagül fotoğrafını paylaştı, eşi Kadir Doğulu'dan yorum gecikmedi KoJiRo Ünlülerin Dünyası 2 30 Ekim 2022 15:14
Petkimspor, TOFAŞ’tan Jeremy Simmons ile Anlaştı KoJiRo Basketbol 0 23 Haziran 2022 20:17
Trafik kazası geçiren Belçim Bilgin'den haber var KoJiRo Ünlülerin Dünyası 0 17 Haziran 2022 22:04




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net