Forum Logo




Rusya’da 14 yaşındaki kız çocuğu, annesini öldürttü

Dünya'nın her bir yerinden en sıcak gelişmelere buradan ulaşabilirsiniz.


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 02 Nisan 2023, 14:15   #1
Çevrimiçi
Rusya’da 14 yaşındaki kız çocuğu, annesini öldürttü




Rusya’da 14 yaşındaki kız çocuğu, annesini öldürttü
Www.TrendForum.Net

15 yaşındaki erkek arkadaşıyla görüşmesine izin vermeyen annesi için kiralık katil tutan kız çocuğunun, cinayeti sevgilisiyle planladığı belirlendi. Gözaltına alınan çocuk zanlılar, suçlu bulundukları taktirde 10 yıl hapis cezası alabilir.



Rusya, 14 yaşındaki kız çocuğunun korkunç planıyla annesini öldürtmesini konuşuyor.

38 yaşındaki bekar anne Anastasia Milosskaya'nın cesedi, Rusya'nın Moskova yakınlarındaki bir çöp konteynerine atılmış olarak bulundu.
İki kiralık katil tuttu

Polis; dövülüp, ardından da boğulduğu tespit edilen Anastasia Milosskaya'nın katillerinin 14 yaşındaki kızı ve kızının 15 yaşındaki erkek arkadaşı olduğunu düşünüyor.

Polis kayıtlarına göre ikili, Anastasia Milosskaya'yı öldürmeleri için 2 kişiye 3 bin 650 sterlin para ödedi.



"Yüzü kıpkırmızı ve şişti"

Emlak işi yapan Anastasia, işten evine geldiğinde katledildi ve cesedi plastik bir şilteye sarılı vaziyette çöpe bırakıldı.

Görgü tanıklarından biri “Dövüldüğü ve boğulduğu için yüzü kıpkırmızı ve şişti” dedi.



Annenin birikimiyle yaşayacaklardı

Kız çocuğu ve erkek arkadaşı, kiralık katillerin eve girmesine izin vermek ve cinayet mahallinde bulunmakla suçlanıyor.

Soruşturma komitesi, iki şüphelinin annesinin biriktirdiği 30 bin 000 sterlinden fazla parayla yaşamayı planladığını iddia ediyor.



Cinayetin sebebi erkek arkadaş

Kız çocuğunun arkadaşlarından biri, “Annesi onu seven iyi bir insan olmasına rağmen annesinden nefret ettiğini defalarca söyledi” derken; diğer kaynaklar, kurbanın kızına değer verdiğini ve her zaman hayatını iyileştirmeye çalıştığını aktardı.

14 yaşındaki kız çocuğunun büyükannesi, torununun 'kötü bir aileden gelen' çocuğun etkisi altına girdiğini dile getirirken, iddialara göre anne Anastasia Milosskaya, kızının cinayete karışan erkek arkadaşıyla görüşmesine izin vermedi.



Maksimum 10 yıl ceza alacaklar

Anastasia'nın, kızı üzerinde kötü bir etki bıraktığını düşündüğü çocuğu uzaklaştırmaya çalıştığı, kız çocuğunun ise annesinin erkek arkadaşını uzaklaştırmaya çalışmasına kızıp, birlikte bir cinayet planı yaptığı öne sürülüyor.

Soruşturma bitene kadar zanlılar bir ay boyunca, ergen tesisinde kalacak.

Sanıkların eğer suçlu bulunursa alabilecekleri maksimum cezanın 10 yıl olduğu, reşit olana kadar bir ıslah evinde kalacakları belirtiliyor.



Ensonhaber
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Alt 02 Nisan 2023, 14:18   #2
Çevrimiçi
Platin Üye
Yanıt: Rusya’da 14 yaşındaki kız çocuğu, annesini öldürttü




Yazıık...
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
annesini, çocuğu, kız, rusya’da, yaşındaki, öldürttü


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Süt Çocuğu Asi Ruh Trend Sözlük 1 05 Nisan 2023 04:50
Okuldaki tartışma kanlı bitti! 12 yaşındaki çocuk, 16 yaşındaki çocuğu bıçakladı BBQ SAUCE Ülkemizden Haberler 1 16 Mart 2023 20:42
Deccal filmini izleyip "Bana büyü yapıldı" diye eşini öldürdü, ne olduğunu soran annesini de bıçakladı Zeytin Ülkemizden Haberler 3 21 Şubat 2023 16:38
12 yaşındaki kız çocuğu depremde tüm ailesini kaybetti! Felaketten sonra gelen telefon ise acılarını ikiye katladı Zeytin Ülkemizden Haberler 1 21 Şubat 2023 11:12
Yaşlılığı tersine çevirmek mümkün mü?: 45 yaşındaki CEO, 18 yaşındaki akciğerlere ve 28 yaşındaki bir cilde sahip oldu Zeytin Dünyadan Haberler 2 30 Ocak 2023 15:19




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net