Forum Logo




LGBT terörünün hedefi çocuklar! Oyun şirketinde skandal!

Dünya'nın her bir yerinden en sıcak gelişmelere buradan ulaşabilirsiniz.


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 18 Haziran 2023, 15:44   #1
Çevrimdışı
Banlı Üye
LGBT terörünün hedefi çocuklar! Oyun şirketinde skandal!




LGBT terörünün hedefi çocuklar! Oyun şirketinde skandal!
Www.TrendForum.Net

Toplumun ahlakını bozan ve küçük yaştaki çocukların ergenlik dönemindeki doğal sürecini etkileyen LGBT terörü ABD ve Avrupa tarafından desteklenmeye devam ediyor. Son zamanlarda etkisini artıran sapkın akım ahlaki değerler karşısında büyük bir tehdit oluşturuyor. Özellikle küçük yaştaki çocukların merakla izlediği çizgi film kanallarına sapkın akımı pompalayan destekçiler, LGBT terörünü meşrulaştırmaya çalışıyor. ABD'li oyun şirketinin bir projesi olan Stumble Guys isimli video oyun üzerinden çocuklara söz konusu akım dayatmaya çalışılıyor. ‘LGBT’ propagandası içeren paketler, söz konusu oyunda satışa çıkarıldı. Oyun marketinde, ‘Onur Ayı’na özel ‘Trans onuru’, ‘Aseksüel onuru’ şeklinde skandal seçenekler yer aldı..

Sanatçısından, ünlü markalara ve dijital mecralara kadar birçok şahıs ve kuruluş 'onur haftası' adı altında ahlaksızlığı pompalıyor.

Küresel çapta ABD ve AB'nin başını çektiği LGBT terörü tüm rezilliği ile devam ediyor.

ÇOCUKLARIN DOĞAL SÜRECİNİ ETKİLİYORLAR

Toplumun ahlakını bozan ve küçük yaştaki çocukların ergenlik dönemindeki doğal sürecini etkileyen LGBT terörü ABD ve AB tarafından desteklenmeye devam ediyor.

ABD'Lİ OYUN ŞİRKETİNDE SKANDAL


ABD'li oyun şirtketi Scopely'in bir projesi olan Stumble Guys isimli video oyun üzerinden çocukları hedef alan LGBT propagandası yapıldı.

Söz konusu oyunda bu ay 'LGBT' propagandası içeren paketler satışa çıktı. Bu paketler arasında 'Onur Ayı'na özel 'Trans onuru', 'Aseksüel onuru' şeklinde skandal seçenekler yer aldı.



SÖZDE 'ONUR AYI' PROPAGANDASI

Hemen hemen her oyunda olduğu gibi bu oyunda da çevrimiçi satın alma seçenekleri mevcut.

ABD'li Scopely adlı yazılımcı firmanın geliştirdiği oyunda bu ay 'LGBT' terörünün propagandasını içeren paketler satışa çıktı.

Bu paketler arasında sözde 'Onur Ayı'na özel 'Trans onuru', 'Aseksüel onuru', 'İki cinsiyetin dışında onuru' ile 'Onur sepeti' şeklinde skandal seçenekler yer alıyor.


TÜRKÇE DAHİL 32 DİLDE DESTEK MİLYONLARCA KULLANICI!


Öte yandan oyunda, Türkçe dahil 32 ayrı dil desteği bulunuyor; yani bu propaganda şu an 32 dilde yapılıyor. Stumble Guys'ın yayınlandığı tarih olan 12 Şubat 2021'den bugüne dek Android cihazlarda 100 milyonun üzerinde indirildiği görülüyor.

NETFLIX ÇOCUKLARI HEDEF ALIYOR

Netflix daha önce de pek çok defa LGBT propagandası yapmış ve tepkilerin odağı haline gelmişti. Platform bu kez de çocukları hedef aldı. Yayınlanan bir çocuk dizine LGBT sahneleri yerleştirildi.

Netflix'in çocuklara yönelik hazırladığı ahlak bozan bir skandalı da Jurassic World Kretase Kampı adlı dizi de ortaya çıkmıştı.




ÇOCUKLARI ÖPÜŞTÜRDÜLER

Dizide dinozorların insanları yediği sahneler gösterilmedi ancak son sezonda yaşanılan arkadaşlıklar başka seviyeye çıkarılıyor. Çocukları hedef alan dizideki Sammy ve Yaz karakterleri birbirlerine aşık oluyor. 5. Sezon 18. Bölümde ise çocuklara açık bir şekilde öpüşme sahnesi gösteriliyor.
 
Alıntı ile Yanıt

Alt 18 Haziran 2023, 15:45   #2
Çevrimdışı
Diamond Üye
Yanıt: LGBT terörünün hedefi çocuklar! Oyun şirketinde skandal!




Bu daha yeni mi anlasılmıs?
Birde bunlari ballandira ballandira övenler yok mu..
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
Çocuklar, hedefi, lgbt, oyun, skandal, terörünün, şirketinde


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
CHP'li İBB'nin trolleri fena yakalandı: Resmi hesaptan skandal paylaşım DeepSilence Ülkemizden Haberler 1 12 Haziran 2023 14:56
HDP bunu da yaptı: LGBT'li milletvekili aday adayı! Beatrice Ülkemizden Haberler 1 29 Mart 2023 08:11
Lgbt+ Polemikleri Er Şaban Trend Sözlük 10 07 Ekim 2022 02:18
LGBT bayrağı açan Gülşen'e Tuğba Ekinci'den tepki KoJiRo Ünlülerin Dünyası 7 29 Haziran 2022 15:15
Mobil Oyun Dünyasını Kasıp Kavuracak Oyun: Apex Legends Mobile İncelemesi KoJiRo Oyun Haberleri 0 25 Mayıs 2022 22:07




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net