Forum Logo




Libya'ya yardıma giden Yunan kurtarma ekibi kaza yaptı: 4 ölü, 15 yaralı

Dünya'nın her bir yerinden en sıcak gelişmelere buradan ulaşabilirsiniz.


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 17 Eylül 2023, 22:05   #1
Çevrimdışı
Savaşın iyisi, barışın kötüsü yoktur.
Libya'ya yardıma giden Yunan kurtarma ekibi kaza yaptı: 4 ölü, 15 yaralı




Libya'ya yardıma giden Yunan kurtarma ekibi kaza yaptı: 4 ölü, 15 yaralı
Www.TrendForum.Net

Libya'da 10 Eylül'de yaşanan sel felaketini nedeniyle ülkeye yardım için giden Yunan kurtarma ekibi trafik kazası geçirdi. Kazada ilk belirlemelere göre, kurtarma ekibinden 4 kişi hayatını kaybetti, 15 kişi de yaralandı. Öte yandan AFAD, bölgeye intikal eden Türk ekiplerinin kazadan etkilenmediğini duyurdu.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), Libya'daki sel felaketi nedeniyle ülkeye yardım için giden uluslararası bir ekibin kaza geçirdiğini duyurdu. Başkanlıktan yapılan açıklamada Türk ekibinin kazadan etkilenmediği belirtildi. Öte yandan kazada Yunan kurtarma ekibinden 4 kişi hayatını kaybederken 15 kişi de yaralandı.


AFAD'DAN AÇIKLAMA GELDİ

AFAD, Libya'daki sel felaketi nedeniyle bölgeye giden uluslararası yardım ekibinin geçirdiği kazaya ilişkin açıklama yaptı.

"KAZADAN TÜRK EKİPLERİMİZ ETKİLENMEMİŞTİR"

AFAD'dan yapılan açıklamada, " Libya'da yaşanan sel ve su baskınları nedeniyle bölgeye yardım için intikal eden uluslararası bir ekip yolda kaza geçirmiştir. Alınan ilk bilgilere göre can kaybının olmadığı olayda, bölgeye intikal eden Türk ekiplerimiz etkilenmemiştir. Uluslararası ekip hastaneye sevk edilmiş olup tedavilerine devam edilmektedir. Gelişmeleri takip ediyoruz." ifadelerine yer verildi.
YUNAN EKİBİ KAZA GEÇİRDİ

Bölgeye intikal eden Yunan kurtarma ekibi trafik kazası geçirdi. Kazada ilk belirlemelere göre, kurtarma ekibinden 4 kişi hayatını kaybetti, 15 kişi de yaralandı.

LİBYA'DAKİ SEL FELAKETİ

Orta Akdeniz'de etkili olan ve 10 Eylül'de Libya'nın doğusunu vuran "Daniel" Fırtınası, Bingazi, Beyda, Merc, Suse ve Derne kentlerinde sel felaketine neden olmuştu. Ulusal Birlik Hükümeti Başbakanı Abdulhamid Dibeybe, sel felaketi nedeniyle 11 Eylül'de ülke genelinde 3 günlük yas ilan etmiş, Libya Başkanlık Konseyi de kardeş ülkelere ve uluslararası kurumlara sel felaketinden zarar gören bölgeler için yardım çağrısında bulunmuştu.
ÖLÜ SAYISI 11 BİNİN ÜZERİNDE

Libya'nın doğu bölgelerindeki yağış miktarının son "40 yılın en yüksek seviyesinde" olduğu ifade ediliyor. Birleşmiş Milletler İnsani İşler Koordinasyon Ofisinden (OCHA) bugün yapılan açıklamada, selin meydana geldiği Libya'nın Derne kentinde 11 bin 300 kişinin öldüğü, 10 binden fazla kişinin ise kayıp olduğu duyurulmuştu.

Kaynak: AA / Dünya
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
ekibi, giden, kaza, kurtarma, libyaya, yaptı, yaralı, yardıma, yunan, ölü


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Son dakika Yozgat'ta korkunç kaza! Yolcu otobüsü şarampole uçtu: 12 kişi hayatını kaybetti, 19 yaralı var Beatrice Ülkemizden Haberler 4 22 Ağustos 2023 13:18
Monako GP 2. antrenman: Verstappen lider, Sainz kaza yaptı! DeepSilence Motor Sporları 0 27 Mayıs 2023 09:49
Avusturya arama kurtarma ekibi Leila Kafamıza Göre 3 21 Şubat 2023 07:58
Gaziantep'te feci kaza 16 canımız vefat etti 22 canımız yaralı, Beatrice Ülkemizden Haberler 4 20 Ağustos 2022 15:26
Yunan basını, Türkiye'ye F-16 satılmaması için algı operasyonu yaptı KoJiRo Dünyadan Haberler 1 28 Mayıs 2022 11:52




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net