Forum Logo




Karabağ'da Rus Barış Gücü'ne saldırı: Araçtaki askerler öldü

Dünya'nın her bir yerinden en sıcak gelişmelere buradan ulaşabilirsiniz.


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 20 Eylül 2023, 23:37   #1
Çevrimdışı
Savaşın iyisi, barışın kötüsü yoktur.
Karabağ'da Rus Barış Gücü'ne saldırı: Araçtaki askerler öldü




Karabağ'da Rus Barış Gücü'ne saldırı: Araçtaki askerler öldü
Www.TrendForum.Net

Azerbaycan'ın Karabağ'da silahlı Ermeni gruplarına yönelik başlattığı ve sonrasında ateşkes kararının alındığı antiterör operasyonuna ilişkin Azerbaycan Savunma Bakanlığından dikkat çeken bir açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada, Canyatak yerleşim birimi yakınlarında Rus Barış Gücü'ne ait bir araca ateş açıldığı ve araçtaki askerlerin öldüğü bildirildi. Öte yandan ölen asker sayısı ve ateşin kimin tarafından açıldığı konusunda bilgi paylaşılmadı.

Azerbaycan'ın Karabağ'a düzenlediği antiterör operasyonu varılan ateşkes gereğince sona erdirilirken, Azerbaycan Savunma Bakanlığından yapılan yazılı açıklamada, bölgedeki Rus Barış Gücü'ne ait bir araca ateş açıldığı bilgisi paylaşıldı.


RUS BARIŞ GÜCÜ'NE AİT ARACA SALDIRI

Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamada, Canyatak yerleşim birimi yakınlarında Rus Barış Gücü'ne ait bir araca ateş açıldığı belirtildi. Açıklamada, ateş sonucu araçtaki askerlerin yaşamlarını yitirdiği kaydedildi.

RUSYA VE AZERBAYCAN KURUMLARI KOORDİNELİ ŞEKİLDE ÇALIŞIYOR

Olayın açığa kavuşturulması için Azerbaycan ve Rusya'nın soruşturma makamlarının bölgede iş birliği içerisinde çalıştığı bildirildi.

ATEŞİN KİM TARAFINDAN AÇILDIĞI BİLGİSİ PAYLAŞILMADI

Bakü yönetimi, Rusya Federasyonu Savunma Bakanlığına, Rus Barış Gücü komutanlığına, ölen askerlerin aile ve yakınlarına Azerbaycan'ın taziyeleri iletti. Öte yandan açıklamada, ölen asker sayısı ve ateşin kimin tarafından açıldığı hususunda bilgi paylaşılmadı.
Kaynak: Haberler.com / Dünya
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
araçtaki, askerler, barış, gücüne, karabağda, rus, saldırı, öldü


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Karabağ'da ateşkes kararı Erivan'ı yangın yerine çevirdi! Yüzlerce kişi parlamento binasına doğru yürüyüşe geçti BBQ SAUCE Dünyadan Haberler 0 20 Eylül 2023 22:45
Karabağ'daki Ermeni militanlar ateşkes sonrası mevzilerini bırakıp geri çekiliyor! O anlar İHA kamerasında BBQ SAUCE Dünyadan Haberler 0 20 Eylül 2023 18:26
Karabağ'da imzalanan ateşkesin detayları! İşte Azerbaycan'ın Ermenilere kabul ettirdiği şartlar BBQ SAUCE Dünyadan Haberler 0 20 Eylül 2023 17:13
Kısmetse Olur: Aşkın Gücü 47. Bölüm Tanıtımı Kısmetse Olur: Aşkın Gücü Beatrice Televizyon Dünyası 1 01 Mart 2023 16:25
Mercedes, araçtaki dalgalanma ve zıplamanın farklı problemler olduğunu açıkladı KoJiRo Formula 1 0 15 Haziran 2022 21:54




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net