Forum Logo




Sürücü, arkadaki yiyeceğe ulaşayım derken kamyonu böyle devirdi

Dünya'nın her bir yerinden en sıcak gelişmelere buradan ulaşabilirsiniz.


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 28 Eylül 2023, 16:36   #1
Çevrimdışı
Savaşın iyisi, barışın kötüsü yoktur.
Sürücü, arkadaki yiyeceğe ulaşayım derken kamyonu böyle devirdi




Sürücü, arkadaki yiyeceğe ulaşayım derken kamyonu böyle devirdi
Www.TrendForum.Net

Rusya'nın güneyindeki Achinsk bölgesinde 58 yaşındaki sürücü, direksiyon başında arka bölümden yiyecek almaya çalıştı. Yiyecek kabına ulaşamayan sürücü kemerini çözüp arka tarafa doğru uzanınca aracın kontrolünü kaybetti. Sürücü şans eseri kazadan yara almadan kurtuldu.

Rusya'nın güneyindeki Achinsk bölgesinde yolculuğa çıkan bir kamyon sürücüsü, arka tarafta bulunan yemeğini almaya çalışırken kamyonu devirdi. Kazanın şiddetiyle savrulan sürücünün o anları ise araç kamerasına yansıdı.
EMNİYET KEMERİNİ ÇÖZDÜ

58 yaşında olduğu öğrenilen Rus sürücü, sakin bir şekilde yolda giderken, bir anda aklına arka tarafta bulunan yiyecek geliyor. Kameraya yansıyan görüntülerde, sürücünün arkasındaki yiyeceğe ulaşmak için emniyet kemerini çözdüğü görülüyor.

KAMYONU DEVİRDİ

O sırada yiyeceğe ulaşmaya çalışan ve bir yandan da tek elle direksiyonu tutan sürücü bir anda hakimiyetini kaybediyor. Takla atan aracın içinde savrulan sürücü şiddetle savruluyor. Kazada kamyon sürücüsü yara almadan kurtuldu.





haberler.com
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
arkadaki, böyle, derken, devirdi, kamyonu, sürücü, ulaşayım, yiyeceğe


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Işık Yanınca Anında Kornaya Basan Arkadaki Araç Asi Ruh Trend Sözlük 4 12 Ocak 2024 21:04
Kaş Yapayım Derken Göz Çıkarmak Asi Ruh Ata Sözleri Ve Deyimler 0 26 Haziran 2023 03:51
Rüyada Yük Kamyonu Görmek Asi Ruh Rüya tabirleri 0 10 Haziran 2023 02:42
Kaç Tane Böyle Dostun Var ? Daha Önemlisi Sen Kaç Kişiye Böyle "DOST" Olabildin ? Sır Trend Sorular 5 14 Nisan 2023 13:13
TEM Otoyolu'nda karşı şeride geçen hafriyat kamyonu 2 araca çarptı: 6 ölü, 3 yaralı BBQ SAUCE Ülkemizden Haberler 0 27 Mart 2023 19:43




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net