Forum Logo




İniş sırasında yan yatan uçak, hangara girip infilak etti

Dünya'nın her bir yerinden en sıcak gelişmelere buradan ulaşabilirsiniz.


Kullanıcı Etiket Listesi

Like Tree1Beğeniler
  • 1 Post By BBQ SAUCE

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 05 Ekim 2023, 18:37   #1
Çevrimdışı
Savaşın iyisi, barışın kötüsü yoktur.
İniş sırasında yan yatan uçak, hangara girip infilak etti




İniş sırasında yan yatan uçak, hangara girip infilak etti
Www.TrendForum.Net

Brezilya'da iki motorlu bir uçak, pisti iniş yaptığı sırada yan yatması sonucu hangara girip infilak etti. Kazada pilot ve havalimanı teknikeri olmak üzere 2 kişi hayatını kaybetti.

Brezilya'da iki motorlu Beechcraft King Air tip uçak piste iniş yaptığı sırada yan yattı. Uçağın kanadı piste çarptıktan sonra pilot kontrolü kaybetti. Pistte kaymaya devam eden uçak bir hangara girip infilak etti.

2 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Alev topuna dönen uçakta kaza sırasında bir 42 yaşındaki pilot Fernando Kawahata Barreto, 42 ve ismi açıklanmayan 58 yaşındaki havalimanı teknikeri hayatını kaybetti. Uçakta bulunan iki kardeş ise patlamadan önce uçaktan çıkmayı başardıkları için kazayı hafif yaralar ile atlattı. Yerel kaynaklar uçağın iki kardeşten birine ait olduğunu belirtti.

İNCELEME BAŞLATILDI

Uçağın patlamadan önce girdiği hangarın bağlı bulunduğu şirket, ise yaptığı açıklamada uçağın kendi şirketlerine ait olmadığını söyledi.
Brezilya Hava Kuvvetleri ve Bölgesel Havacılık Kaza İnceleme ve Önleme Servisi, feci kaza için inceleme başlatırken Özel Cinayet ve Kişisel Koruma Polis merkezi de olayda cinayet olup olmadığını tespit etmek için çalışmalara başladı.
Kaynak: Haberler.com / Dünya
PERDELER_ bunu beğendi.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
etti, girip, hangara, infilak, sırasında, uçak, yan, yatan, İniş


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Akıllıymış gibi davranan ama içinde çılgın bir manyak yatan burçlar DeepSilence Astroloji ve Burçlar Dünyası 2 30 Temmuz 2023 23:34
Kedilerin Anlam Verilemeyen 16 Tuhaf Davranışının Ardında Yatan Psikolojik Sebepler Zeytin Hayvanlar Alemi 0 02 Mayıs 2023 15:17
şekilden şekile girip uyuyama durumu xena Trend Sözlük 7 03 Ekim 2022 02:09
Ukrayna'da infilak etmeyen bomba çıkarıldı KoJiRo Dünyadan Haberler 0 25 Haziran 2022 08:26
Devin Booker: „Çok İniş Çıkışlar Oldu Ama Sonuna Kadar Birlikte Kaldık“ KoJiRo Basketbol 0 14 Haziran 2022 05:17




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net