TrendForum.Net

TrendForum.Net (https://www.trendforum.net/)
-   Dünyadan Haberler (https://www.trendforum.net/dunyadan-haberler/)
-   -   Seksi paylaşımları sayesinde ayda 11 bin dolar kazanıyor ama büyük bir sır saklıyor! "Gerçek bile değilsin" (https://www.trendforum.net/dunyadan-haberler/34813-seksi-paylasimlari-sayesinde-ayda-11-bin-dolar-kazaniyor-ama-buyuk-bir-sir-sakliyor-gercek-bile-degilsin.html)

Beatrice 29 Kasım 2023 10:59

Seksi paylaşımları sayesinde ayda 11 bin dolar kazanıyor ama büyük bir sır saklıyor! "Gerçek bile değilsin"
 
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]

Aitana Lopez sosyal medyada binlerce takipçiye sahip bir fenomen. 25 yaşındaki fenomen aylık 11 bin dolar (yaklaşık 318 bin 279 TL) gelire sahip ancak İspanyol tasarımcı Ruben Cruz tarafından oluşturulan yapay zeka karakteri. Yani yüz binlerce liralık gelire sahip olan fenomen gerçek bile değil. Bu yüzden sosyal medya kullanıcılarının ilgisini çeken Cruz'un beğeneni kadar eleştireni de çok.
İspanyol tasarımcı Ruben Cruz tarafından mümkün olduğunca gerçekçi görünmesine yardımcı olmak için yapay zekayı kullanılarak oluşturulan Aitana Lopez isimli karakter kısa sürede kullanıcıların ilgisini çekerek fenomene dönüştü. Instagram'da 132 bini aşkın takipçisi bulunan Lopez paylaşımlarından artık reklam geliri bile elde edebiliyor. Sosyal medya kullanıcılarının bazıları fenomeni "Gerçek bile değilsin" diyerek eleştirirken bazıları ise beğeni yağmuruna tutuyor.

[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]

EuroNews'e konuşan Ruben Cruz, "Bunu daha iyi bir hayat kazanmak ve egoları ile çılgınlıkları olan veya sadece poz vererek çok para kazanmak isteyen diğer insanlara bağımlı olmamak için yaptık. İnsanlar görüntüleri değil hayatları takip ediyor. Lopez için harika bir hayat oluşturduk ve bir anda popüler olmayı başardı" dedi.
Lopez'in bazı kişiler tarafındna yapay zeka ürünü olduğunun anlaşılmadığını ifade eden Cruz, "Bir gün, tanınmış bir Latin Amerikalı aktör ona çıkma teklif etmek için mesaj attı. Aitana'nın var olmadığı hakkında hiçbir fikri yoktu" diye konuştu.
Alıntı

Roronoa Zoro 29 Kasım 2023 22:29

Yanıt: Seksi paylaşımları sayesinde ayda 11 bin dolar kazanıyor ama büyük bir sır saklıyor! "Gerçek bile değilsin"
 
bir onlyfans üyesi vajinasın da ki suyu mayalandırarak bira üretimi yapmaya başladı , ve bir twitch teki kadın yayında kedisini öldürerek ünlendi şuan onlyfans da milyonlarca üyesi var ve şöyle sosyal medyalara bir bakın yoga , dans , temizlik vlogu adı altında vücutlarını sergileyen kadınlar dolu onu geçtim youtube ana ekranıma karolin fişekci diye bir kadın mini skirt ve jartiyer giyerek bir masanın üstüne çıkıp gece masalları okuyor ve dünyanın parasını kazanıyor üyelerinin çoğu lezbiyen ve abaza erkekler ne yazık ki artık kadının değerini yine kadınlar düşürüyor ve kadın denilen narin varlık cinsel bir obje yoluna doğru ilerliyor

feministler oklarınızla linçleyin beni fdsfds:D

[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]


Forum saati; Türkiye'ye göre ayarlanmış olup, şu an saat: 17:46.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.