Forum Logo




Seksi paylaşımları sayesinde ayda 11 bin dolar kazanıyor ama büyük bir sır saklıyor! "Gerçek bile değilsin"

Dünya'nın her bir yerinden en sıcak gelişmelere buradan ulaşabilirsiniz.


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 29 Kasım 2023, 10:59   #1
Çevrimiçi
Seksi paylaşımları sayesinde ayda 11 bin dolar kazanıyor ama büyük bir sır saklıyor! "Gerçek bile değilsin"




Seksi paylaşımları sayesinde ayda 11 bin dolar kazanıyor ama büyük bir sır saklıyor! "Gerçek bile değilsin"
Www.TrendForum.Net



Aitana Lopez sosyal medyada binlerce takipçiye sahip bir fenomen. 25 yaşındaki fenomen aylık 11 bin dolar (yaklaşık 318 bin 279 TL) gelire sahip ancak İspanyol tasarımcı Ruben Cruz tarafından oluşturulan yapay zeka karakteri. Yani yüz binlerce liralık gelire sahip olan fenomen gerçek bile değil. Bu yüzden sosyal medya kullanıcılarının ilgisini çeken Cruz'un beğeneni kadar eleştireni de çok.
İspanyol tasarımcı Ruben Cruz tarafından mümkün olduğunca gerçekçi görünmesine yardımcı olmak için yapay zekayı kullanılarak oluşturulan Aitana Lopez isimli karakter kısa sürede kullanıcıların ilgisini çekerek fenomene dönüştü. Instagram'da 132 bini aşkın takipçisi bulunan Lopez paylaşımlarından artık reklam geliri bile elde edebiliyor. Sosyal medya kullanıcılarının bazıları fenomeni "Gerçek bile değilsin" diyerek eleştirirken bazıları ise beğeni yağmuruna tutuyor.



EuroNews'e konuşan Ruben Cruz, "Bunu daha iyi bir hayat kazanmak ve egoları ile çılgınlıkları olan veya sadece poz vererek çok para kazanmak isteyen diğer insanlara bağımlı olmamak için yaptık. İnsanlar görüntüleri değil hayatları takip ediyor. Lopez için harika bir hayat oluşturduk ve bir anda popüler olmayı başardı" dedi.
Lopez'in bazı kişiler tarafındna yapay zeka ürünü olduğunun anlaşılmadığını ifade eden Cruz, "Bir gün, tanınmış bir Latin Amerikalı aktör ona çıkma teklif etmek için mesaj attı. Aitana'nın var olmadığı hakkında hiçbir fikri yoktu" diye konuştu.
Alıntı
__________________
"Bakın benim parolam sevgidir. Ama ben şiddeti de yerine göre bir enstrüman olarak kullanırım."
 
Alıntı ile Yanıt

Alt 29 Kasım 2023, 22:29   #2
Çevrimiçi
Yanıt: Seksi paylaşımları sayesinde ayda 11 bin dolar kazanıyor ama büyük bir sır saklıyor! "Gerçek bile değilsin"




bir onlyfans üyesi vajinasın da ki suyu mayalandırarak bira üretimi yapmaya başladı , ve bir twitch teki kadın yayında kedisini öldürerek ünlendi şuan onlyfans da milyonlarca üyesi var ve şöyle sosyal medyalara bir bakın yoga , dans , temizlik vlogu adı altında vücutlarını sergileyen kadınlar dolu onu geçtim youtube ana ekranıma karolin fişekci diye bir kadın mini skirt ve jartiyer giyerek bir masanın üstüne çıkıp gece masalları okuyor ve dünyanın parasını kazanıyor üyelerinin çoğu lezbiyen ve abaza erkekler ne yazık ki artık kadının değerini yine kadınlar düşürüyor ve kadın denilen narin varlık cinsel bir obje yoluna doğru ilerliyor

feministler oklarınızla linçleyin beni fdsfds

__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
ama, ayda, bin, bir, büyük, dolar, gerçek bile değilsin, kazanıyor, paylaşımları, saklıyor, sayesinde, seksi, sır


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
"Anadolu" Kelimesinin Gerçek Anlamını Öğrenince "Bu Bilgiyi Neden Bu Kadar Geç Öğrendim" Diyeceksiniz Zeytin Bunları biliyor musunuz? 2 18 Temmuz 2023 22:53
Bir şey sorunca bile "aa bana yazıyor" sorunsalı DeepSilence Trend Sözlük 1 18 Haziran 2023 21:40
"John Wick" Bir Milyar Dolar Kulübüne Girdi! DeepSilence Sinema Dünyası 0 22 Mayıs 2023 19:39
Gaz Çıkardığı Videoları Satarak Ayda 4 Bin Dolar Kazanıyor Astrea Enteresan Olaylar 5 15 Nisan 2023 04:24
Horner: "Verstappen, çekiş sayesinde Sainz'ın önünde kaldı" KoJiRo Formula 1 0 21 Haziran 2022 19:55




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net