Forum Logo




Ayazini Ören Yeri (Türkiye, Afyonkarahisar)


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 21 Temmuz 2023, 03:26   #1
Çevrimdışı
Diamond Üye
Ayazini Ören Yeri (Türkiye, Afyonkarahisar)




Ayazini Ören Yeri (Türkiye, Afyonkarahisar)
Www.TrendForum.Net



Ayazini Ören Yeri, Türkiye'nin İç Anadolu Bölgesi'nde bulunan Afyonkarahisar iline bağlı bir tarihi yerleşim alanıdır. Ayazini, İhsaniye ilçesine bağlıdır ve bölgedeki tarih öncesi ve antik dönem kalıntılarına ev sahipliği yapar.

Ayazini Ören Yeri, Hititler, Frigler, Lidyalılar, Romalılar ve Bizanslılar gibi çeşitli antik uygarlıkların yerleşim yeri olmuştur. Bu nedenle, bölgede farklı dönemlere ait arkeolojik kalıntılar bulunmaktadır.

Ziyaretçiler, Ayazini Ören Yeri'nde antik yapıları, tapınakları, mezarları ve diğer tarihi izleri görebilirler. Arkeoloji meraklıları için bu tarihi alan oldukça ilgi çekici ve keşfedilecek bir yerdir.

Ayrıca, Ayazini bölgesi doğal güzellikleriyle de ünlüdür. Ziyaretçiler, tarihi gezilerinin yanı sıra bölgedeki dağlık manzaralarda yürüyüş yapabilir ve çevredeki doğal güzellikleri keşfedebilirler.

Ayazini Ören Yeri, kültürel ve arkeolojik zenginlikleriyle birlikte tarih ve doğa meraklıları için keyifli bir gezi rotası olabilir.
__________________
Kahrolsun psikolojisi düzgün insanlar!
Yaşasın tam bağımsız ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar!
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
afyonkarahisar, ayazini, türkiye, yeri, ören


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Kanlı Divane Ören Yeri (Türkiye, Mersin) Asi Ruh Akdeniz Bölgesi 0 20 Temmuz 2023 05:26
Sevgilisine atkı ören kız Beatrice Trend Sözlük 20 02 Temmuz 2023 18:45
Afyonkarahisar Hakkında Herşey DeepSilence Ege Bölgesi 3 01 Temmuz 2023 22:24
Türkiye'nin termal başkenti Afyonkarahisar'a gitmek için 10 güzel sebep Zeytin Ülkemizin ve Dünyanın Turizm Trendleri 2 12 Mayıs 2023 18:35
Arkadaş ortamında örgü ören kız DeepSilence Trend Sözlük 3 12 Mayıs 2023 17:26




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net