Forum Logo




Aralık ayında alınabilecek en iyi fan tokenleri…

Ekonomi dünyasına dair tüm haberleri burada bulabilirsiniz.


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 30 Kasım 2022, 09:44   #1
Çevrimdışı
Banlı Üye
Aralık ayında alınabilecek en iyi fan tokenleri…




Aralık ayında alınabilecek en iyi fan tokenleri…
Www.TrendForum.Net

Dünya Kupası’nda grup maçları bitmesine az bir süre kaldı. Pazar günü itibarıyla turnuvada ikinci hafta geride kaldı. Kripto yatırımcıları ise hem maçların zevkini çıkarırken hem de fan tokenlerini takip ediyor.

Kasım ayının bitmesiyle beraber aralık ayında takip edilebilecek fan tokenlerini sizlerle paylaşacağız. Listede 2 tane milli 1 tane ise kulüp tokeni yer alıyor. İşte aralık ayında fan tokenleri için takip edilmesi gereken varlıklar…



Portekiz Milli Takım Taraftar Tokeni (POR)

Portekiz Milli Takım Taraftar Tokeni (POR) iki hafta içinde önemli bir düşüşe tanık oldu. Fan token 6,52 $ direncinden %51,5 düştü.

Kripto para fiyatı şu anda 3,19 dolardan işlem görüyor. Söz konusu desteği sürdürmeye çalışıyor. Yükseliş momentumu bu destekte yenilenirse taraftar tokeni başka bir tersine dönüşe tanık olabilir.

4 $ işaretini aşmak için bir yükseliş dönüşü, fiyat iyileşmesi için ek onay verecektir. Tersine bir durumda ise, 3.15$ desteğinin altında kapanan günlük bir mum, düzeltmeyi 2.5$ işaretine kadar uzatır.




Paris Saint-Germain Taraftar Tokeni (PSG)

Taraftar tokeni günlük teknik tablosu, aşağı inen bir trend çizgisinin ders kitabı ticaret kurulumunu gösteriyor. Son dört ay içinde, bu futbol taraftarı tokeni sürekli olarak direnç trend çizgisinin etkisi altına girdi.

Bununla birlikte, günlük RSI eğimindeki yükseliş sapması, daha düşük seviyelerde artan satın alma baskısını gösteriyor. Piyasa senaryosu düzelirse, genel trend çizgisinden olası bir kırılma, piyasa duyarlılığının yükselişlerde satıştan düşüşlerde alıma geçtiğini gösterecek. Modelin kırılması fiyatı 10 dolara götürebilir.


Arjantin Futbol Federasyonu Taraftar Tokeni (ARG)

Fan tokenleri listesinde son olarak Arjantin varlığına yer verdik. Arjantin-Suudi Arabistan maçında aldığı yenilgiyle büyük bir düşüş görmüştü. 27 Kasım’da, Arjantin Futbol Federasyonu Taraftar Tokeni (ARG) fiyatı, 4,5-4,2 dolarlık kritik bir birikim bölgesinden düşüş eğilimi gösterdi.

Günlük RSI aşırı satış bölgesine girmenin eşiğinde, bu da satış faaliyetinin aktif olarak aşırı genişlediğini gösteriyor. Ayrıca fiyatların, kırılan desteği yeniden test etmek için küçük bir yükseliş eğilimini tetiklemesi bekleniyor.

Token fiyatı şu anda 3,68 $’dan işlem görüyor. Eğer satıcılar ARG fiyatını 4,2 $ ters çevrilmiş direncin altında tutmayı başarırsa, dinlenme sonrası düşüş fan tokenini 4,2 dolara doğru götürebilir.

coingape
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
alınabilecek, aralık, ayında, fan, iyi, tokenleri…


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Aralık ayı önemli günler ve haftalar Beatrice Milli Manevi Özel Günler 0 28 Kasım 2022 08:15
Oppo Find N2 ve Find N2 Flip Aralık Ayında Tanıtılabilir DeepSilence Telefon Dünyasından Haberler 0 24 Kasım 2022 13:52
Aralık ayında Aşk Para huzur bulacak burçlar Beatrice Astroloji ve Burçlar Dünyası 3 23 Kasım 2022 19:41
Turistik Doğu Ekspresi'nde hasret bitiyor! Seferler aralık ayında yeniden başlayacak Zeytin Ülkemizin ve Dünyanın Turizm Trendleri 1 01 Kasım 2022 17:08
EKİM ayında burçların durumları Beatrice Astroloji ve Burçlar Dünyası 2 03 Ekim 2022 16:26




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net