Forum Logo




Bu haber çok konuşulur: BlockFi iflasından önce FTX’in satın alma detayı…

Ekonomi dünyasına dair tüm haberleri burada bulabilirsiniz.


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 30 Kasım 2022, 09:49   #1
Çevrimdışı
Banlı Üye
Bu haber çok konuşulur: BlockFi iflasından önce FTX’in satın alma detayı…




Bu haber çok konuşulur: BlockFi iflasından önce FTX’in satın alma detayı…
Www.TrendForum.Net

Yazın başlarında BlockFi ile iligili birkaç haber paylaşmıştık. Henüz iflas söylentileri gündem değilken, FTX ile BlockFi şirketinin beraber nasıl hareket ettiğini yatırımcılara duyurmuştuk. Yaklaşık 5 aylık bir süreçten sonra bir kez daha gördük ki bazı olaylar iflasın adeta habercisi olmuş.

Kriptoparahaber olarak aynı habercilik örneğini Terra-Luna da gösterdik. Aylar önce kurucu Do Kwon’un neler planladığını ve çöküş hikayesinin zincilerini bir bir araya gelmişti. Şimdi ise FTX ve BlockFi arasında yaşanan ve her iki şirketinde iflasına neden olayın ana haberine bu başlığa tıklayarak “Bir serbest fon BlockFi’yi kurtarmak istiyor, bu çabalar sonuç verecek mi?” göz atabilirsiniz.

Günümüze geldiğimizde ise taşlar daha çok yerine oturdu. Zincirleme kaza gibi FTX, Alameda Research, BlockFi, Genesis ve daha birçok birbirine bağlı şirketler dev bir iflas bayrağının liderliğini yaptı.

FTX ve BlockFi arasında yaşananlar iflasın habercisi mi oldu?

Her iki kurum daha öncesinde birden fazla bir araya geldi. Ayrıca BlockFi, bu yılın başlarında Amerika tarafından cezaya çarptırılmıştı. Kripto kredi platformu, ABD’deki menkul kıymetler düzenleyicileri tarafından 100 milyon dolarlık para cezasına mahkum olmuştu.

Cezanın ardından BlockFi ile ilgili haberler daha çok yayıldı. Sonrasında FTX, platforma maddi destek sağlamak istedi. İki şirketin görüşmesiyle anlaşma bir şekilde sağlandı. Olayların daha da arkasına gittiğimizde Voyager Digital, Three Arrows Capital gibi şirketlerinin de adı çıktı. Bu şirketlerin ismi Terra-Luna krizinde duyulmuştu.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
alma, blockfi, çok, detayı…, ftx’in, haber, iflasından, konuşulur, satın, önce


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Knight Online Gb Satın Alma Er Şaban Trend Sözlük 5 13 Nisan 2023 15:13
Öncelikli haber alma kaynağınız nedir ? Beatrice Trend Sorular 3 24 Ocak 2023 00:40
Hızlı Kilo Alma Diyeti ile Haftada 5 Kilo Alın Beatrice Kilo Almak İstiyorum 1 18 Kasım 2022 18:00
Üyelik Sözleşmesini Kutu İçine Alma Kerem SMF 0 22 Eylül 2022 00:28
Biden'dan silah alma yaşı yükseltilsin çağrısı KoJiRo Dünyadan Haberler 0 04 Haziran 2022 18:31




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net