Forum Logo




Coinbase Lisans Aldı: ABD Dışında Yeni Borsa Geliyor!

Ekonomi dünyasına dair tüm haberleri burada bulabilirsiniz.


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 22 Nisan 2023, 10:34   #1
Çevrimdışı
Banlı Üye
Coinbase Lisans Aldı: ABD Dışında Yeni Borsa Geliyor!




Coinbase Lisans Aldı: ABD Dışında Yeni Borsa Geliyor!
Www.TrendForum.Net

ABD’nin en büyük kripto para borsası Coinbase ülke dışındaki faaliyet kapsamını geliştirme stratejisi içerisinde Bermuda Para Otoritesi’nden (BMA) lisans aldığını duyurdu.

Coinbase 19 Nisan tarihinde resmi web sitesi üzerinden yayınladığı açıklamada, daha önce yol haritasını paylaştığı 6 kıtada 8 haftalık bir büyüme yolculuğu stratejisine dair gelişmeleri paylaştı. Borsanın BMA’den en yetkili lisans olan F tipi dijital varlık faaliyetleri lisansı aldığı bildirildi.



Konu hakkında açıklamada bulunan kaynaklar, borsanın yakın geçmişte ortaya atılan offshore (denizaşırı) bir regülasyon bölgesinde türev araçlar borsası kurma planları için Bermuda’nın seçildiğini belirtti. Coinbase’in önümüzdeki hafta türev araçlar borsasını başlatacağı kaynaklar tarafından verilen ifadeler arasında yer aldı.

Bermuda’nın 2018 yılında kapsamlı bir dijital varlık regülasyonunu yürürlüğe koyan ilk finans merkezlerinden biri olduğuna dikkat çeken borsa, ülkenin regülatif çerçevesinin titizlik, şeffaflık, uyumluluk ve iş birliği ile bilindiğine dikkat çekti. Coinbase, Bermuda otoritesinin ilgili özelliklerinden dolayı burayı uluslararası merkezlerinden biri olarak seçtiğini ifade etti.

Bunların yanı sıra Coinbase, Kanada, Birleşik Arap Emirlikleri (BAE), Brezilya, Singapur ve Avrupa’daki faaliyetleri üzerine de yoğunlaştığına açıklamasında yer verdi. Borsanın ilgili ülkelerde regülatif gelişmelerin yanı sıra altyapı çalışmalarını da sürdürdüğü görüldü.

Coinbase, yakın zamanda ABD’deki düzenleyici ortamın net olmamasını eleştirerek gerekli gördükleri durumda yatırımlarını başka ülkelere yoğunlaştırabileceklerini ifade etmişti.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
abd, aldı, borsa, coinbase, dışında, geliyor, lisans, yeni


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
2023 KYK burs miktarı ne kadar? Lisans, yüksek lisans ve doktorada KYK burs ne kadar? Beatrice Eğitim Haberleri 0 13 Aralık 2022 08:51
Coinbase Wallet, Bu Kripto Paraları Delist Ediyor DeepSilence Ekonomi Dünyası 0 30 Kasım 2022 10:00
Coinbase Bugün Yeni Bir Altcoin Listeliyor DeepSilence Ekonomi Dünyası 0 29 Kasım 2022 13:10
Lakers’ın Yeni Koçu, Anthony Davis ve Russell Westbrook’u Kanatları Altına Aldı KoJiRo Basketbol 0 19 Haziran 2022 10:17
Resmi: Leclerc yeni kontrol elektroniğine geçti, 10 sıra grid cezası aldı KoJiRo Formula 1 0 18 Haziran 2022 08:01




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net