Forum Logo




İflas Eden Köklü Kripto Para Borsasından Müjde: Geri Ödemeler Bu Tarihte Başlıyor!

Ekonomi dünyasına dair tüm haberleri burada bulabilirsiniz.


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 15 Haziran 2023, 09:39   #1
Çevrimdışı
Banlı Üye
İflas Eden Köklü Kripto Para Borsasından Müjde: Geri Ödemeler Bu Tarihte Başlıyor!




İflas Eden Köklü Kripto Para Borsasından Müjde: Geri Ödemeler Bu Tarihte Başlıyor!
Www.TrendForum.Net



Bittrex’in yasal temsilcisi olan Quinn Emmanuel hukuk bürosunun ortaklarından Patty Tomasco, 15 Haziran tarihi itibariyle para çekme işlemlerinin aktif edileceğini bildirdi.

ABD Hazine Bakanlığı’na bağlı Finansal Suçlarla Mücadele Birimi (FinCEN) geçtiğimiz duruşmada, Bittrex’in geri ödeme talebine karşı itirazda bulunmuş ve borsanın kuruma 5 milyon dolar borcu olduğunu belirterek müşteri varlıklarının iadesini uygun bulmadığını dile getirmişti.

Mahkeme tarafından FinCEN’in itirazına rağmen verilen bu kararda, varlıklara yasal olarak kimin sahip olduğu ya da müşteri taleplerinin ABD hükümetinin taleplerinden öncelikli tutulup tutulmaması konusunda bir tanımlama yapılmadı. Bu nedenle söz konusu kararın gelecekte bozulabileceğinin altı çizildi.

Bittrex, nisan ayı sonunda ABD’deki faaliyetlerini sonlandırmasına rağmen ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) tarafından yatırımcı koruma kanunlarını ihlal ettiği gerekçesiyle bir “Wells bildirimi” almıştı. Bittrex, Wells bildiriminin ardından iflas başvurusunda bulunmuştu.

[Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir. ]
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
başlıyor, borsasından, eden, geri, kripto, köklü, müjde, para, tarihte, İflas, ödemeler


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Aile Bakanlığı'ndan müjde! Çocuk sahibi aileler dikkat! Her ay harçlık gibi 350, 450, 550, 650 lira para verilecek! Beatrice Ülkemizden Haberler 1 20 Şubat 2023 22:11
İflas Eden BlockFi’dan 240 Milyon Dolarlık Kripto Para Satışı DeepSilence Ekonomi Dünyası 0 30 Kasım 2022 09:55
İflas Eden BlockFi’dan Robinhood Hisseleri İçin FTX Kurucusu SBF’e Dava DeepSilence Ekonomi Dünyası 0 30 Kasım 2022 09:54
Kripto Para Dünyasını Altüst Eden Terra İçin Son Karar Verildi KoJiRo Teknoloji Trend Haberleri 0 25 Mayıs 2022 21:55
Gucci mağazalarında Bitcoin ve kripto ödemelerini kabul etmeye başlıyor! Roronoa Zoro Ekonomi Dünyası 0 06 Mayıs 2022 03:00




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net