Forum Logo




Dünyanın En Büyük Varlık Yöneticisinden Dev Bitcoin Adımı Geliyor: Başvuru Hazır!

Ekonomi dünyasına dair tüm haberleri burada bulabilirsiniz.


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 16 Haziran 2023, 10:45   #1
Çevrimdışı
Banlı Üye
Dünyanın En Büyük Varlık Yöneticisinden Dev Bitcoin Adımı Geliyor: Başvuru Hazır!




Dünyanın En Büyük Varlık Yöneticisinden Dev Bitcoin Adımı Geliyor: Başvuru Hazır!
Www.TrendForum.Net



Anonim bir kaynağın CoinDesk’e aktardığı bilgiye göre dünyanın en büyük varlık yöneticisi BlackRock, Bitcoin ETF’i için başvuruya hazırlanıyor. Söz konusu ETF’in spot mu yoksa vadeli mi olacağı henüz belli değil.

BlackRock, 2022 yılının Ağustos ayında kripto paraları doğrudan kurumsal yatırımcıların kullanımına sunmak için Coinbase ile çalışmaya başlamıştı. Bu doğrultuda kaynağa göre BlackRock, ETF için Coinbase Custody’i kullanacak ve fiyatlandırma verileri Coinbase’in spot piyasasından sağlanacak.

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) şimdiye kadar aldığı bütün spot Bitcoin ETF başvurusunu reddetmişti. Öte yandan düzenleyici kurum şimdiye kadar birkaç vadeli Bitcoin ETF’ine onay verdi.

Bu durum SEC’nin hiçbir spot ETF’e onay vermeyeceği anlamına gelmemek ile birlikte ABD’de regülatif çerçeve henüz net değilken BlackRock’un bu başvurusunun spot Bitcoin ETF’i olması beklenmiyor.

BlackRock yakın geçmişte resmi kanallardan yaptığı açıklamada, “İShares Future Metaverse Tech and Communicatios” isimli Metaverse şirketlerini izleyen ETF’ini piyasaya sürdüğünü duyurmuştu.

[Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir. ]
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
adımı, başvuru, bitcoin, büyük, dev, dünyanın, geliyor, hazır, varlık, yöneticisinden


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Dünyanın En Büyük Bitkisi Keşfedildi: Tam 178 Kilometre Uzunluğunda! KoJiRo Bilim Dünyasından Haberler 1 09 Şubat 2024 18:18
Borsalardaki Bitcoin Miktarı Son 5 Yılın Dibinde! Büyük Hareketin Habercisi Mi? DeepSilence Ekonomi Dünyası 0 15 Haziran 2023 09:37
Dünyanın En Büyük Şehri Hangisidir? Asi Ruh Bunları biliyor musunuz? 0 16 Mart 2023 00:28
Dünyanın en büyük ve en pahalı yatı Pangeos geliyor: 550 metre uzunluğunda Zeytin Dünyadan Haberler 0 21 Kasım 2022 13:26
AMD 600 Serisi Anakartlar Hazır, B650E Modelleri Geliyor KoJiRo Bilgisayar ve Donanım 0 20 Temmuz 2022 19:43




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net