Forum Logo




ABD’li Madenciden Bitcoin İçin 9,32 Milyonluk Yatırım: İki Yeni Tesis Aldı!

Ekonomi dünyasına dair tüm haberleri burada bulabilirsiniz.


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 22 Haziran 2023, 10:18   #1
Çevrimdışı
Banlı Üye
ABD’li Madenciden Bitcoin İçin 9,32 Milyonluk Yatırım: İki Yeni Tesis Aldı!




ABD’li Madenciden Bitcoin İçin 9,32 Milyonluk Yatırım: İki Yeni Tesis Aldı!
Www.TrendForum.Net



CleanSpark 21 Haziran tarihinde yayınladığı basın açıklamasında, 9,3 milyon dolar karşılığında ABD Georgia eyaletinin Dalton şehrinde iki adet madencilik tesisi satın aldığını bildirdi. Tesislerin siparişlerinin ve ödemesinin bu yılın başlarında yapıldığı aktarıldı.

Tesislerin Antminer S19 XP ve S19j Pro+ modellerinden toplamda 6.000’den fazla madencilik cihazına ev sahipliği yaptığı belirtildi. CleanSpark, yapılan son alımla birlikte toplam işlem gücüne yaklaşık 1 EH/s (exahash) ekleyeceğini ifade etti. Madencilik şirketinin toplam işlem gücünün yaklaşık 7,76 EH/s’ye ulaşacağı belirtildi.

CleanSpark CEO’su Zach Bradford yapılan alımla birlikte sene sonunda 16EH/s işlem gücüne sahip olma hedefleri için fazlasıyla yeterli bir altyapıya sahip olduklarını belirtti. Bradford ayrıca işlem gücü başına enerji tüketimi konusunda en verimli madencilerden biri olarak konumlarını korumaya devam ettiklerinin de altını çizdi.

Şirket CFO’su Gary Vecchiarelli, bu yıl içerisinde gerçekleşecek Bitcoin yarılanması (halving) için piyasanın yarattığı fırsatları değerlendirmeye devam ettiklerini vurguladı.

CleanSpark ay başında 40,5 milyon dolara 12.500 adet daha madencilik cihazı satın almıştı.

[Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir. ]
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
abd’li, aldı, bitcoin, madenciden, milyonluk, tesis, yatırım, İçin, yeni, İki


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Binance Önderliğinde Blockchain Projesine 10 Milyonluk Yatırım DeepSilence Ekonomi Dünyası 0 22 Haziran 2023 10:16
Binance’den Bitcoin İçin Önemli Bilgilendirme Duyurusu DeepSilence Ekonomi Dünyası 0 20 Haziran 2023 09:39
Satoshi Dönemi Bitcoin Cüzdanından 9 Yılın Ardından 60 Milyonluk Transfer DeepSilence Ekonomi Dünyası 0 22 Nisan 2023 10:29
NBA: Oyuncular İçin NBA ve WNBA Takımlarına, Marijuana ve Bahis Şirketlerine Yatırım Serbest KoJiRo Basketbol 0 02 Nisan 2023 16:51
Foxconn, iPhone Üretim Tesisi İçin 700 Milyon Dolar Yatırım Yapıyor KoJiRo Teknoloji Trend Haberleri 0 04 Mart 2023 15:21




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net