Forum Logo




Davutlu Köyü (Karadedeler Olayı)

Tüm enteresan, esrarengiz olaylara bu başlık altından ulaşabilirsiniz.


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 07 Eylül 2023, 21:23   #1
Çevrimiçi
Prenses Üye
Davutlu Köyü (Karadedeler Olayı)




Davutlu Köyü (Karadedeler Olayı)
Www.TrendForum.Net

Kırklareli’nin Lüleburgaz ilçesine bağlı Davutlu köyünde yaşandığı iddia edilen Karadedeler olayını mutlaka duymuşsunuzdur. Filmi bile yapılmıştı hatta. Söylentiye göre, 1989 yılının bir gününde köylüler hava karardıktan sonra cinî varlıklar görüyorlarmış. O günden sonra belli bir süre köy halkı evden dışarı adımını atmamış. Bu olay gazetelerde yayınlanınca işin aslını öğrenmek için bir gazeteci köye gitmiş. Gazetecei H.B. köylülerle röportaj yapmış ve herkes de varlıkları gördüğünü iddia etmiş. Ancak ne var ki 11 gün boyunca sıradışı bir şeye rastlamamış gazeteci H.B.



Parçalanarak öldürülmüşler
Gazeteci, kamerasını 14 yaşındaki bir çocuğa bırakıp köyden ayrılmış. Paranormal bir şey olursa çocuğun kayıt altına alması için. Üç gün sonra H.B. jandarmalar tarafından göz altına alınmış. Köydeki üç ayrı evde yedi kişi parçalanarak öldürülmüş, kamerayı verdiği çocuk da dahil. 3 Şubat 1989’da bir ormanda H.B.’nin giysileri ve not defteri bulunmuş, kendisinden bir daha haber alınamamış. H.B.’yi sorgulayan jandarma ise yıllar sonra bunalıma girerek intihar etmiş.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
davutlu, karadedeler, köyü, olayı


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Malatya’nın Arguvan ilçesine bağlı Kızık köyü BeSte Enteresan Olaylar 0 07 Eylül 2023 21:08
Şirince Köyü (Türkiye, İzmir, Selçuk) Asi Ruh Ege Bölgesi 0 20 Temmuz 2023 06:32
Tunguska Olayı Asi Ruh Enteresan Olaylar 0 09 Temmuz 2023 02:54
Davutlu Köyü - Lüleburgaz Astrea Enteresan Olaylar 0 15 Nisan 2023 01:52
Jet - Lag Olayı Nedir? Asi Ruh Ne Nedir? 0 04 Nisan 2023 04:15




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net