Forum Logo




YAMYAM YUSUF Efsanesi

Tüm enteresan, esrarengiz olaylara bu başlık altından ulaşabilirsiniz.


Kullanıcı Etiket Listesi

Like Tree1Beğeniler
  • 1 Post By Beatrice

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 31 Ağustos 2022, 09:17   #1
Çevrimiçi
YAMYAM YUSUF Efsanesi




YAMYAM YUSUF Efsanesi
Www.TrendForum.Net



Bursa Mustafa Kemalpaşa’da yaşayan Yusuf’un hikayesi de çok ilginç. Yusuf çirkin bir genç ve hem çevresi hem de ailesi tarafından sürekli olarak alaya maruz kalıyor. Yusuf bu sebeple insanlardan nefret eder hale geliyor ve onlardan uzaklaşıryor. Bu sebeple de ona en uygun işi yapıyor. Dağlarda çobanlık… Fakat bir gün insanların saldırısına uğruyor. Dövülüp sövülüyor. Döven kişiler Yusuf’a “Seni öldüreceğiz, ciğerini de söküp yiyeceğiz.” diyor.

Aldığı darbeler sonucu baygınlık geçiriyor ve çok uzun bir süre baygın kalıyor. Kendisine gelip gözünü açtığında bir kız ile karşılaşıyor. Kız diğer insanların aksine ona şefkatle yaklaşıyor. Ancak Yusuf iyileştiği zaman kız da onun yanından gidiyor ve bu olay iyice yayılıyor. Bir çirkin ile güzel kızın aşkı olarak dillerde dolaşıyor. Kız ise adının bu çirkin adam ile geçmesinden rahatsız oluyor. Kısa süre sonrada üzüntüsünden ölüyor. Kızın öldüğünü duyan Yusuf insanlardan tamamen nefret etmeye başlıyor. Hatta bu ölümün suçlusu olarak kendisini gördüğü için kendisinden de nefret ediyor.

Bir yamyama dönüşüyor.
İnsanların ona seni öldürüp ciğerini yiyeceğiz demesini unutamıyor ve kendisi bunu yapmaya başlıyor. Yusuf hem kendi köyünde hem de civardaki köylerdeki ölüleri yemeye başlıyor. Ne zaman yeni bir ölü gömülse Yusuf gece vakti ay ışında elinde kazma kürekle mezara gidiyor ve mezarı açarak ölünün ciğerini çıkarıyor. Mezara da ölüyü tekrar koyuyor ve mezarı kapatır. Sonra bu ciğeri eve getirir pişirip yiyor. Yusuf bu olayları uzun bir süre devam ettiriyor. Bir gün mezarlığı ziyaret eden genç bir kız ziyaret ettiği mezarda bazı tuhaflıklar hissediyor ve mezar açılmış olabilir diyor.

Bunun üzerine mezarı açıyorlar ve ölüyü kontrol ediyorlar. Açınca ölünün ciğerlerinin olmadığını anlıyorlar. Hiç kimse bunu bir insanın yaptığından şüphe etmiyor. Bölgede gezen sırtlanların yapmış olabileceği akla geliyor ve mezarlığa gizli bir nöbetçi dikiyorlar. Nöbetçi geceleri mezarlığa giderek olayı çözmeye çalışıyor ve bir gün Yusuf’un gece vakti mezarlığa girdiğini görüyor. Uzaktan gizli bir şekilde onu takip ediyor ve sonra Yusuf’u mezarı kazdığı esnada suçüstü yakalıyor. Yusuf’un babasının Afrika’dan Libya’ya oradan da Türkiye’ye geçtiği Afrikadayken vahşi bir yaşam sürdüğü bu sebeple yamyamlık özelliklerinin oğlu Yusuf’a da geçtiğini öne sürenler de vardır.

Yusuf olanların ortaya çıkması ile Bakırköy Akıl Hastanesine yatıyor.
xena bunu beğendi.
__________________
"Bakın benim parolam sevgidir. Ama ben şiddeti de yerine göre bir enstrüman olarak kullanırım."
 
Alıntı ile Yanıt

Alt 02 Kasım 2022, 21:06   #2
Çevrimdışı
Saygın Üye
Yanıt: YAMYAM YUSUF Efsanesi




Çok ilginç bir hikaye gerçek mi acaba bilmiyorum.
Etkileyici bir durum.
__________________
Kırk yılda bir gibisin...
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
efsanesi, yamyam, yusuf


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Fenerbahçe efsanesi Alex de Souza'nın baba acısı KoJiRo Fenerbahçe 0 12 Haziran 2022 16:17
Yusuf Adıgüzel KoJiRo Şairler / Yazarlar 0 11 Haziran 2022 23:29
Dımbıllan Dayı Efsanesi Mitolojisi Roronoa Zoro Komedi ve Mizah 0 10 Haziran 2022 22:47
EuroLeague Efsanesi Paulius Jankunas Basketbola Veda Etti! KoJiRo Basketbol 0 04 Haziran 2022 17:50
Yusuf Olmaksa Muradın Şiiri DeepSilence İslam ve Din 0 26 Mayıs 2022 09:58




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net