Forum Logo




Soğuk Kışa Karşı 7 Erkek Bakım Tüyosu


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 19 Kasım 2022, 11:15   #1
Çevrimiçi
Soğuk Kışa Karşı 7 Erkek Bakım Tüyosu




Soğuk Kışa Karşı 7 Erkek Bakım Tüyosu
Www.TrendForum.Net

Soğuk Kışa Karşı 7 Erkek Bakım Tüyosu
Düşen derecelerle birlikte artan bakım problemlerinizin çözümlerini keşfedin.



Kış mevsiminde cilt bakım oyununuzu birkaç seviye birden yükseltmeniz gerekiyor. Cildin daha çok neme ihtiyaç duyduğu ve soğuk havalara karşı savunmasız düştüğü bu sezon, onu biraz şımartmaya ve eski problemsiz haline kavuşturmaya ne dersiniz? Centilmenler için soğuk iklime karşı 7 bakım tüyosunu keşfedin.



Balmlara Şans Verin
Mevsim kış olunca ve dereceler iyice düşünce nem oyununuzu yükseltmekte fayda var. Cildinizin iyice kuruduğunu hissediyorsanız klasik kremler yerine daha yoğun balmları tercih edin.



Vücut Yağı Kullanın
Vücudunuzun da neme ihtiyacı var, üstelik soğuk aylarda daha fazla! Vücut yağları sadece masaj için değil nem için de en güçlü müttefiklerinizden. Kış aylarında vücudunuzu baştan aşağı bu yaplarla nemlendirin.



Dudaklarınız da Şımartılmayı Hak Ediyor
Soğuktan çokca etkilenen dudaklar çatlamaya ve hassaslaşmaya müsait. Yanınızda bir lip balm taşıyıp arada uygulamak ve dudaklarınızı şımartmak ne kadar zor olabilir ki?



Ellere Ekstra Özen Gösterin
Soğuk havada kuruyup çatlayan ve hatta kanayan eller sadece Norveçli balıkçıların değil sizin de başınıza gelebilir. Ara ara uygulayacağınız el kremlerinin yanında pratik maskeler de oldukça yardımcı.



Ayak Bakımınızı Unutmayın
Eller tamam, sıra ayaklarda. Profesyonel bir pedikür bakımı yaptırmıyprsanız ayaklarınızın kuruyup sertleşmemesi için onları da unutmayın ve uyku öncesi bir bakım kremi uygulayın.



Cilt Maskeleri Oldukça Yardımcı
Bakım maskeleri kışın kuruyan ve parça parça dökülen cilt için en büyük şanslarınızdan. Kendileri David Beckham'ın da favori cilt bakım ürünü.

Kimyasal Peelingleri Tercih Edin
Ölü deri akneden erken yaşlanmaya birçok probleme sebep olurken peeling bu problemin ilacı. Kışın kuruyan ve hassaslaşan cildinizi daha fazla irite etmemek için granüllü ürünler yerine kimyasal peelingi tercih edin.

Alıntı
__________________
"Bakın benim parolam sevgidir. Ama ben şiddeti de yerine göre bir enstrüman olarak kullanırım."
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
bakım, erkek, karşı, kışa, soğuk, tüyosu


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Aromalı soğuk kahve nasıl hazırlanır? Beatrice En Trend İçecekler 0 11 Ekim 2022 16:42
Soğuk suyla yıkanmak DeepSilence Trend Sözlük 4 05 Ekim 2022 01:49
Soğuk dumanlı dağların ardında Roronoa Zoro Müzik ve Video Dünyası 0 16 Eylül 2022 16:48
Soğuk çay'ın normal soğutulmuş çay gibi olmama'sı Er Şaban Trend Sözlük 2 23 Temmuz 2022 10:30
Soğuk Havalarda Neden Daha Sık Tuvalete Gitme İhtiyacı Duyarız? KoJiRo Bilim Dünyasından Haberler 0 03 Haziran 2022 21:40




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net