Forum Logo




Erkek Saç Maskesi Önerileri


Kullanıcı Etiket Listesi

Like Tree1Beğeniler
  • 1 Post By Fiona

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 05 Nisan 2023, 14:50   #1
Çevrimdışı
Erkek Saç Maskesi Önerileri




Erkek Saç Maskesi Önerileri
Www.TrendForum.Net

Erkek Saç Maskesi Önerileri

Kişisel bakım markalarının ürettiği saç maskelerinden istediğiniz sonuçları alamadıysanız, aşağıda sıralanan doğal tarifleri denemeye öncelik verebilirsiniz.
  • Dökülen Saçlar İçin Erkek Saç Bakım Maskesi
Genetik yatkınlık, çevresel etkenler ve ruhsal duruma bağlı saç dökülmesi, yetişkin erkekler arasında sık rastlanabilen bir sorun. Bu soruna karşı kalıcı çözüm üretmek için kendi saç maskenizi kendiniz üretmeyi düşünebilirsiniz. Üstelik bunun için ihtiyacınız olan malzemeler; 1 yumurta, 2 yemek kaşığı limon suyu ve aynı miktarda zeytinyağı ile bir bardak sütten ibaret. Tüm malzemeleri bir kaba alıp çırparak kolayca kullanıma hazır hale getirebilirsiniz. Uygulama aşamasında ise tıpkı standart erkek saç maskesi gibi saçınıza dipten uca doğru eşit biçimde sürüp 20 dakika beklemeniz ve ardından soğuk suyla durulamanız yeterli.
  • Nemlendirici Erkek Saç Maskesi
Saç telleri, nemini zaman zaman kaybedebiliyor. Bu durumun doğal bir sonucu olarak da hacmi azalmış, rengi fazlasıyla soluklaşmış bir saç kütlesi ortaya çıkıyor. Nem kaybının önüne geçmek için birer yemek kaşığı badem yağı ve bal ile hazırlayabileceğiniz organik erkek saç maskesini tercih edebilirsiniz. İki malzemeyi bir kapta harmanladıktan sonra doğrudan saçınıza uygulayıp 10-15 dakika beklerseniz, saçınızın kaybettiği nemi hızlıca geri kazandığını hissedebilirsiniz. Badem yağı ve bal karışımından istediğiniz sonucu alamazsanız, Aloe Vera maskesini ya da argan yağı-zeytinyağı-bal seçeneğini uygulamayı tercih edebilirsiniz.
  • Onarıcı Erkek Saç Bakım Maskesi
Uzun saçlı kişiler için en büyük sorunların başında saç uçlarındaki kırıklar gelir. Tabii bazen, dış etkenlere bağlı olarak gelişen matlaşma problemi de gözlemlenebiliyor. Saç tellerinizin hızlıca sağlıklı görünümünü geri kazanması için avokado ve badem yağı içeren, yapılandırıcı özelliğe sahip doğal bir maske hazırlayabilirsiniz. Hatta etkisini artırmak için karışıma zeytinyağı da ekleyebilirsiniz. Maskeyi uyguladıktan sonra bir saat kadar bekleyip saçınızı durulayabilirsiniz.
  • Derinlemesine Temizleyici Erkek Saç Maskesi
Çabuk yağlanan saçlar, hem kepek oluşumuna yatkındır hem de ne kadar uğraşılırsa uğraşılsın hacimsiz görünür. Saçınız yağ oluşumuna yatkınsa, derinlemesine temizleme özelliğine sahip bir maske yapmaya odaklanabilirsiniz. Örneğin; 1 fincan kadar limon suyunu, yarımşar fincan su ve elma sirkesi ile karıştırabilirsiniz. Bu tarifin ana malzemelerinden biri olan limonunun saça etkisi hakkında detaylı bilgi edinmek için Limonun Saç Bakımına Faydaları başlıklı içeriğimizi okuyabilirsiniz.
  • Yumuşaklık ve Parlaklık Veren Erkek Saç Maskesi
Saçınıza yumuşak ve parlak görünüm kazandırmanın peşindeyseniz, iki farklı seçeneğe yönelebilirsiniz. Dilerseniz 4 yemek kaşığı zeytinyağı ile 2 adet yumurtayı karıştırıp saçınıza uygulayabilirsiniz. Daha yoğun bir bakım uygulamak içinse birer yemek kaşığı hindistan cevizi yağını, balı ve zeytinyağını karışım haline getirdikten sonra içerisine 1 adet muzu püre haline getirip ekleyebilirsiniz. Yoğunluğunu ideal seviyeye geldiği an hazırladığınız karşımı saçınıza sürüp bir saat bekleyip durulama işlemine geçebilirsiniz.

Alıntı
Beatrice bunu beğendi.
__________________



Hepimiz bir bataklıkta yaşıyoruz ama bazılarımız yıldızlara bakıyor.


 
Alıntı ile Yanıt

Alt 05 Nisan 2023, 15:19   #2
Çevrimiçi
Yanıt: Erkek Saç Maskesi Önerileri




@Roronoa Zoro senin saçlar ahenkle dans ediyor
__________________
"Bakın benim parolam sevgidir. Ama ben şiddeti de yerine göre bir enstrüman olarak kullanırım."
 
Alıntı ile Yanıt

Alt 05 Nisan 2023, 17:06   #3
Çevrimiçi
Yanıt: Erkek Saç Maskesi Önerileri




Beatrice kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı Mesajı göster
@Roronoa Zoro senin saçlar ahenkle dans ediyor

bunları yapıyorum zaten ama kendime özel tariflerim var o daha iyi birde aslan gibi kuaförüm
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
erkek, maskesi, saç, önerileri


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
ASHLEY JOY Saç Maskesi KoJiRo Saç ve Makyaj Dünyası 0 04 Mart 2023 10:45
Leaders Yenileyici Yüz Maskesi KoJiRo Saç ve Makyaj Dünyası 1 13 Kasım 2022 19:07
L’Oréal Paris Yaş Uzmanı Canlandırıcı Kağıt Göz Maskesi KoJiRo Saç ve Makyaj Dünyası 0 13 Kasım 2022 18:17
Garnier Siyah Yosun Kömürlü Kağıt Yüz Maskesi KoJiRo Saç ve Makyaj Dünyası 0 13 Kasım 2022 18:14
Erkek Sevgiliyi Telefona Romantik Kaydetme İsimleri, Önerileri Nelerdir? Beatrice Kadın & Erkek İlişkileri 4 15 Eylül 2022 11:20




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net