Forum Logo




Erkekler İçin En İyi 8 Yeni Yaz Parfümü


Kullanıcı Etiket Listesi

Like Tree1Beğeniler
  • 1 Post By Asi Ruh

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 06 Temmuz 2023, 11:32   #1
Çevrimdışı
Banlı Üye
Erkekler İçin En İyi 8 Yeni Yaz Parfümü




Erkekler İçin En İyi 8 Yeni Yaz Parfümü
Www.TrendForum.Net




Bu yaz ve önümüzdeki aylarda size eşlik edecek yeni bir koku arıyorsanız, başka yere bakmanıza gerek yok. İşte size hitap edebilecek ve sizi sahile, ormana, dağlara ya da kendi içinize doğru bir yolculuğa çıkarabilecek, yeni ve ilham verici yeniden yorumlar içeren birkaç koku.


Dolce & Gabbana Light Blue

Dolce & Gabbana, bahar aylarını fırsat bilerek sembolik Light Blue koku serisini 'Summer Vibes' başlıklı sınırlı sayıda üretilen bir kapsül koleksiyonla taçlandırdı. Narenciye notaları (greyfurt, bergamot, mandalina) içeren taze, hafif baharatlı bir koku olan Light Blue'nun erkek versiyonu, selvi ve Sicilya limonunun yeni bir dokunuşuyla güncellendi. Bir sonraki Akdeniz tatilimizin kokusu.




Pacific Chill, Louis Vuitton

Louis Vuitton'un Parfums de Cologne koleksiyonunun son üyesi, havuç detoks suyuna benzer bir Kaliforniya sağlıklı yaşam hissi vermeyi vaat ediyor. Kayısı, hurma, incir ve frenk üzümü gibi taze, meyvemsi notalarıyla, sakinliğe ve yatıştırıcılığa geri dönüşün yanı sıra duyuları uyandırma, tam farkındalık ve kendini bırakma konusunda ilham veriyor. Soğukkanlılığın tanımı da bu olsa gerek.



Explorer Platinium, Montblanc

Kaliforniya sahillerinden Alp dağlarına, Montblanc'ın Explorer Platinium'u seyahat ve maceraya bir çağrıdır. Yeşil ve odunsu notaları (menekşe yaprakları, adaçayı, sedir) ve tazeliğiyle bu eau de parfum zirveleri hedefliyor.




Dioriviera, Christian Dior

Francis Kurkdjian tarafından Christian Dior özel koleksiyonu için yaratılan yeni eau de parfum kimseyi kayıtsız bırakmıyor. Côte d'Azur'dan ilham alan bu sofistike koku, Mayıs güllerinin inceliğini incirin yeşil notasıyla birleştiriyor. Sonuç, güneşi ve başka yerleri özlemenize neden olan şehvetli bir koku. Biz çok seviyoruz.




La Cordée, Moncler

Tüm duygusallığını siyah çay ve bergamot notalarından alan "A la cime du cyprès" alt başlıklı bu odunsu Moncler eau de parfum ile dağların tazeliğine geri dönün. Seçkin eczane tarzı şişesine bayıldık.




L'Eau Papier, Diptyque

Beyaz misklerle birleşen şaşırtıcı tahıl akoru bu kokuya hafif, rüya gibi bir karakter kazandırır. L'Eau Diptyque ile uzaydan çok anılarınızda ve hayal gücünüzde seyahat etme olasılığınız daha yüksektir.



Gloam, Aésop

Yakın zamanda L'Oréal grubu tarafından satın alınan Avustralyalı markanın yeni eau de parfümü, dünyanın egzotik bir köşesinde bir tatilden çok içsel bir yolculuğa davet ediyor. Gloam, puslu kıyıları tasvir etmek için baharatlı ve çiçeksi notalarla birlikte, tatlılık ve coşku arasında geziniyor.



Le Mâle Elixir, Jean-Paul Gaultier

Erkeksi bir klasik olan Jean-Paul Gaultier imzalı Le Mâle şimdi altın şişeli Elixir versiyonuyla karşınızda. Sıcak, şehvetli ve büyüleyici olan bu yeni kreasyon, yanan kumları ve azgın bir denizi çağrıştırıyor.

 
Alıntı ile Yanıt

Alt 06 Temmuz 2023, 11:54   #2
Çevrimdışı
Diamond Üye
Yanıt: Erkekler İçin En İyi 8 Yeni Yaz Parfümü




Ben değiştirmiyorum benle özdeşleşti artık herkes soruyor
DeepSilence bunu beğendi.
__________________
Kahrolsun psikolojisi düzgün insanlar!
Yaşasın tam bağımsız ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar!
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
erkekler, parfümü, yaz, İçin, yeni, İyi


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Erkekler İçin Yazılmış Düzgün Aşk Şiirinin Olmaması Asi Ruh Trend Sözlük 5 07 Aralık 2023 13:33
Bioder Erkekler İçin Tüy Dökücü Krem KoJiRo Erkek Vücut ve Cilt Bakımı 0 28 Şubat 2023 21:27
Gençliğimin sanatçıları şunlar - Erkekler İçin Er Şaban Trend Anketler 2 11 Aralık 2022 23:52
Parfümü ne sıklıkta kullanıyorsunuz? Beatrice Kafamıza Göre 11 09 Aralık 2022 09:06
narkotik erkek parfümü xena Trend Sözlük 1 12 Ağustos 2022 22:10




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net