Forum Logo




Brad Pitt'in Fight Club Vücudu Yine Popüler


Kullanıcı Etiket Listesi

Like Tree3Beğeniler
  • 1 Post By DeepSilence
  • 1 Post By Beatrice
  • 1 Post By DELibaL

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 21 Ağustos 2023, 11:44   #1
Çevrimdışı
Banlı Üye
Brad Pitt'in Fight Club Vücudu Yine Popüler




Brad Pitt'in Fight Club Vücudu Yine Popüler
Www.TrendForum.Net

Yirmi üç yıl aranın ardından, Tyler Durden'in karın kasları yeni nesil TikTok fitness kulanıcılarına ilham veriyor. İşte bu vücudu elde edebilmeniz için modernleştirilmiş (ve sakatlanmamanızı sağlayacak şekilde) haftalık egzersiz planı.




1999'da vizyona giren ve David Fincher'ın nihilizmde çığır açan filmi Fight Club pek çok açıdan unutulmazdı. - Jared Leto'nun dövüldüğü sahneyi hala unutamıyoruz. Helena Bonham Carter'ın efsane sigara sahnesi milyonlar tarafından hala taklit ediliyor. Tabii ki rulo köfteyi saymadan olmaz! Ve (23 yaşındaki) Edward Norton’ın bir parkta kendini dövdüğü sahne. Dediğimiz gibi pek çok açıdan unutulmazdı.

Ancak kabul edelim ki filmin yirmi yıl sonra bile hala bıraktığı en etkileyici mirası Brad Pitt'in filmdeki vücudu. #workout TikTok'ta yüzlerce videonun (ve yüz binlerce görüntülemenin) konusu olan Pitt'in Fight Club Dövüş vücudu, erkek fiziğinin altın standardı olmaya devam ediyor.

Tailor Made Fitness'ın kurucusu Chris Antoni, "Keskin göğsünden sağlam omuzlarına, biçimli kollarına, karın kaslarına, alt karındaki v şeklindeki biçime ve çok düşük vücut yağına kadar, bu vücutla ilgili her şey harika görünüyor. Pitt’in bu vücudu elde edebilmek için ne kadar sıkı çalıştığını görebiliyoruz. Çok hareketli ve çevik olmanızı sağlayan bir fizik – sadece Cristiano Ronaldo gibi profesyonel futbolcularda olabilecek bir vücut” diyor heyecanla.

Hacimli ancak aşırı iri olmayan Pitt'in Fight Club vücudu, düşük yağ yüzdesine ve yüksek oranda kasa sahip. Bu, herkesin bildiği üzere, kurulması zor bir denge, ancak doğru yaparsanız sadece iyi görünmekle kalmaz, aynı zamanda kendinizi çok iyi hissedersiniz.




1
Brad Pitt’in Fight Club vücudu tam olarak ne demek?


Pitt'in fiziğini incelerken, anahtar kavramlar "taş gibi" ve “parçalanmış" kelimeleri. Pitt, film için vücut yağını yaklaşık %5’e indirdi. Antoni, kaslarının bu kadar belirgin ve sağlam görünmesinin de nedeninin bu olduğuna inanıyor. Vücut yağını bu kadar indirmek inanılmaz derecede zor, ancak bunu yaparak Pitt, harika bir vücut elde etmeyi başardı.

"Onu pazı ve triseps kasından ayıran güçlü omuzları, sağlam ama iri olmayan trapleri ve pazıları, belirginleştirilmiş ancak aşırı parlak olmayan bir göğsü ve muhteşem karın kasları ve oblikleri var," diye açıklıyor Antoni.

“Pitt’in vücudunda vurgulanan kasın boyutuna değil, hangi kası ortaya çıkarmak istiyorlarsa o bölgedeki yağ oranının indirilmesi olduğuna dikkat edin” diyor Antoni. Ancak burada konu çılgın diyetler ve kardiyoyla ilgili değil; başka şeyler de bunu yapmanıza yardımcı olabilir. Antoni, "İyi bir üst ve alt sırt kaslarına sahip olmak burada kilit nokta - vücudun ön tarafındaki kasların daha büyük görünmesine yardımcı olan iyi bir postürü teşvik ediyorlar" diye ekliyor.

2
Brad Pitt'in Fight Club’daki vücudu neden 2022'de hala geçerliliğini koruyor?


The Tactical Athlete antrenman yönteminin kurucusu Farren Morgan, Pitt'in fiziğinin hala bu kadar popüler olmasının bir nedeninin, film çıktığında PT'ler tarafından benimsenmesi ve fitness kültürüne yerleşmesi olduğunu söylüyor. “Filmdeki fiziği trend olmaya devam ediyor çünkü onu elde etmek için amansız bir kararlılık, yoğun bir egzersiz planı ve oldukça aktif bir yaşam tarzı gerekiyor” diyor.

“Brad'in antrenmanı ve yaşam tarzı, bir sporcununkine benziyordu. Haftanın altı günü, iki günü kardiyo eğitimine ayrılmış olarak çalışmak zorundaydı. Ayrıca, olağanüstü fiziğine ulaşmak ve kaslarının gelişimini desteklemek için gün boyunca birkaç kez protein takviyesi alıyor ve sağlıklı gıdalar tüketerek sıkı bir diyet uyguladı” diye ekliyor.

TikTok kültüründe herkes ne kadar sıkı çalıştığını göstermeye çalışıyor. Pitt’in inanılmaz fiziğiyse “sürekli çabanın” timsali olmuş durumda.

Antoni, jimnastik (özellikle pandemi sırasında) ve Cross Fit gibi fitness hareketlerinin popülerleşmesiyle Pitt’in Fight Club’daki fiziğinin de daha popüler hale geldiğine inanıyor. Hala “sağlık ve zindeliğin timsali” olarak Pitt’in fiziği kabul ediliyor.

“Instagram veya TikTok'a girerseniz, vücut yağını düşürerek kas kazanmanıza yardımcı olan egzersizlerle nasıl fit olunacağını açıklayan birçok fitness influencer'ı göreceksiniz. Kıyafetlerin içinde harika görünmenizi sağladığı için oldukça popülerler. Zindelik hakkında daha fazla şey öğrendikçe, çoğumuz düşük vücut yağına ve yağsız kas kütlesine sahip olmanın bizi daha sağlıklı, daha güçlü, zihinsel ve fiziksel olarak daha rahat hissettirdiğini fark ediyoruz” diye ekliyor.

3
Tamam, harika - peki Brad Pitt’in Fight Club’daki vücuduna nasıl sahip olabilirim?


Açıklamalara göre, Pitt haftada dört gün bireysel kas gruplarına odaklanıyor (Pazartesi günü pecs, Salı günü lats vb.). Morgan, “Kas gruplarını ayrı ayrı eğiterek, Brad, fiziğinin tüm alanlarını etkili bir şekilde hedef aldı ve şekillendirdi” diye açıklıyor.

Tabii ki, biraz yoğun kardiyo olmadan o şekli elde edemezsiniz. Morgan, "Fiziğini etkileyen en önemli faktör, haftanın geri kalanında yaptığı kapsamlı kardiyo çalışmalarıydı" diye ekliyor. Başka bir deyişle, bu tür bir şekle girmek, haftada altı gün, her şey dahil bir çaba gerektiriyordu.

Denemek ister misiniz? Bu yazıda Morgan, Pitt'in orijinal eğitim planının güncellenmiş bir 2022 versiyonunu anlatıyor. “Bir şans verin ama bundan kimseye bahsetmeyeceğinize söz verin, tamam mı?”

1
Pazartesi – Bench Dips


Paralel çubukları tutun. Kendinizi yavaşça indirin, kollarınızı 90 derecenin biraz üzerinde bükün. Göğsünüzü yukarıda tutmaya çalışın, gözler karşıya bakıyor. Dirsekleri açmayın, parmaklıkların üzerinde tutunun. Başa dönmek için ellerinizi aşağı doğru itin. 25'lik üç set yapmalısınız.

2
Salı – Pendlay Rows


Halterinizi yere koyun. Vücudunuzu bir deadlift için yaptığınız gibi hazırlayın. Kalçaları sallamak yerine, halteri göğsünüze çekmek için latlerinizi kullanacaksınız. Sırtınızı dik tutun, her seferinde sekiz tekrardan oluşan üç set boyunca ağırlığı artırın.

3
Çarşamba – Standing Military Press


Ayağa kalkın, ağırlık dolu bir halter veya bir çift dambılı çenenizin hemen altında tutun, avuçlarınız dışarı bakacak şekilde olmalı. Kollarınızı uzatmak için omuzları itin, ağırlığı başınızın üzerine kaldırın (çenenize dikkat edin). Yavaşça indirin. Zorlayıcı ama rahat bir ağırlıkla sekiz tekrardan oluşan üç set hedefleyin.

4
Perşembe – Standing Barbell Curls


Avuç içleriniz karşıya bakacak şekilde iki dambıl tutun. Ağırlıkları göğsünüze getirmek için bicepslerinizi kasın, ardından yavaşça başlangıç noktasına indirin. Sırtınızı kullanarak ağırlıkları yukarı kaldırmayın. Her seferinde ağırlığı artırarak, sekiz tekrardan oluşan üç set hedefleyin.

5
Cuma ve Cumartesi – Stationary Bike


Her 20 dakikada bir hızınızı veya eğimi artırarak, kalp atış hızlandırmak ve kalorileri yakmak için gösterdiğiniz eforu %30'dan %60'a, ardından %90'a çıkararak bir saat bisiklete binin.
Beatrice bunu beğendi.
 
Alıntı ile Yanıt

Alt 21 Ağustos 2023, 11:55   #2
Çevrimiçi
Flawsome
Yanıt: Brad Pitt'in Fight Club Vücudu Yine Popüler




Filmi izleyesim geldi yine.
__________________
Yer diyorum gençler çekmeseydi de uçsaydık
 
Alıntı ile Yanıt

Alt 21 Ağustos 2023, 11:58   #3
Çevrimiçi
Yanıt: Brad Pitt'in Fight Club Vücudu Yine Popüler




Spor salonuna gidip Brad pit vücudu istiyorum diyor musunuz siz erkekler ha @Father
DELibaL bunu beğendi.
__________________
"Bakın benim parolam sevgidir. Ama ben şiddeti de yerine göre bir enstrüman olarak kullanırım."
 
Alıntı ile Yanıt

Alt 21 Ağustos 2023, 12:20   #4
Çevrimiçi
Yanıt: Brad Pitt'in Fight Club Vücudu Yine Popüler




kaslı abilerimin fotolarını bekliyorum wonder woman vücudu ablalar ile trendforum yarışması hadiii
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Alt 22 Ağustos 2023, 07:08   #5
Çevrimiçi
Zehirlidir uzak durun
Yanıt: Brad Pitt'in Fight Club Vücudu Yine Popüler




Beatrice kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı Mesajı göster
Spor salonuna gidip Brad pit vücudu istiyorum diyor musunuz siz erkekler ha @Father

Ben gayet iyiyim herkes kendine baksın
Beatrice bunu beğendi.
__________________
Vazgeçilmez değilim, değilsin, değilsiniz.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
brad, club, fight, pittin, popüler, vücudu, yine


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Brad Pitt'li Formula 1 Filminin Adı Belli Oldu DeepSilence Sinema Dünyası 1 07 Temmuz 2023 20:02
Brad Pitt, Formula 1 Filmi İçin Sürücü Koltuğuna Geçiyor! DeepSilence Sinema Dünyası 1 08 Mayıs 2023 13:59
Brad Pitt, Dünyanın En Yakışıklı Erkeğini Açıkladı! Beatrice Ünlülerin Dünyası 10 24 Eylül 2022 15:37
Brad Pitt, Hülya Avşar'a benzetildi KoJiRo Ünlülerin Dünyası 0 24 Haziran 2022 21:22
Apple, yeni F1 filminde Brad Pitt'in oynayacağını doğruladı KoJiRo Formula 1 0 09 Haziran 2022 11:41




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net