Forum Logo




Bilime Göre Aşkı Bulmak İçin En İyi Yerler


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 06 Temmuz 2023, 13:54   #1
Çevrimdışı
Banlı Üye
Bilime Göre Aşkı Bulmak İçin En İyi Yerler




Bilime Göre Aşkı Bulmak İçin En İyi Yerler
Www.TrendForum.Net




Herkes hoş bir tanışmayı sever. Filmlere bakacak olursak, aşkı bulmak için en iyi yerler genellikle tesadüfen karşılaşılan yerlerdir. Bir çocuk parkta köpeğini gezdirirken rastgele bir kızla karşılaşır, aşk tanrısı kudretli yayını gerer ve destansı bir aşk hikayesi başlar.

Ancak gerçek hayatta işler bu kadar tesadüfi değildir. Bekar olduğunuzda ve arkadaşlık uygulamalarının güvenilmez dünyasından bıktığınızda (en azından şimdilik), organik olarak biriyle nasıl (ve nerede!) tanışacağınızı merak ediyor olabilirsiniz. Bu durum özellikle kalabalık metropollerde yaşayan insanlar için geçerlidir; burada ekranın dışında biriyle tanışmak düpedüz zor olabilir.

Psychology Today'deki bir makaleye göre, potansiyel bir aşk eşiyle tanışmanın en yaygın yolu, ortak ilgi alanlarına elverişli bir ortam bulmaktır. Bu bir dans kursunda, en sevdiğiniz barda bir stand up gecesinde ya da hatta bir yürüyüş grubunda olabilir.

Bilime Göre Aşkı Bulmak İçin En İyi Yerler

1
Açık havada


Televizyonda gösterdiklerinin aksine, ruh eşinizle loş bir barda ya da restoranda karşılaşmanız pek olası değil. Davranış analisti, yazar ve kariyer avukatı Wendy L. Patrick'e göre, "ilk görüşte aşk gerçekten görme yeteneği gerektirir". Bunun yerine açık havaya çıkın: spora yazılın, şehrinizdeki büyük bir kültürel etkinliği ziyaret edin, hatta belki bir spor karşılaşmasına katılın. Kim bilir? Belki de rakip takımı yuhalarken biriyle göz göze gelirsiniz.

2
Ortak ilgi alanları


Birçok araştırma, paylaşılan ortak hedeflerin sağlıklı bir ilişkinin göstergesi olduğunu ortaya koymuştur. Bu da büyük ölçüde her iki tarafın sergilediği benzer özelliklerin listesine dayanır. Bu amaçla, aşkı bulmak için en iyi yerler, ortak ilgi alanlarını besleyen yerlerdir. Bu bir kitapçı, film gösterimi, seyahat, şehirde kültürel bir yürüyüş veya ilgiduyduğunuz herhangi bir şey olabilir. Bu etkinliklerden birinde biriyle tanışırsanız, büyük ihtimalle o da bu konuda tutkuludur.

3
Değerleri olan mekânlar


İşte size bir örnek: Diyelim ki iklim değişikliğinin etkileri konusunda son derece duyarlı birisiniz ve bununla mücadelede üzerinize düşeni yapmaya kararlısınız. Bu, bir Pazar günü erkenden kalkıp yakın/yerel doğal alanlarda temizlik kampanyasına katılmak kadar basit bir şey olabilir. Orada bulunan diğer kişiler de ortak bir amaç için Pazar uykularından fedakârlık etmişlerdir. Bu, aynı değerleri paylaşan biriyle yakınlaşmak için harika bir yoldur. Bazen aşkı bulmak için en iyi yerler en beklenmedik yerler de olabilir.

4
Daha küçük alanlar


Not: Bu, biriyle paylaşmak zorunda kaldığınız her türlü sıkışık alan için geçerli değildir. Ve kesinlikle alanınızı işgal ettiğini düşündüğünüz insanları da kapsamıyor. Ancak Patrick'e göre, bir asansörde tesadüfen karşılaşmak ya da bir takside ortak bir yolculuk yapmak, bir sohbet başlatmak için mükemmel bir ortam olabilir.
 
Alıntı ile Yanıt

Alt 12 Temmuz 2023, 17:06   #2
Çevrimiçi
Raiden
Yanıt: Bilime Göre Aşkı Bulmak İçin En İyi Yerler




E bunu ben de biliyorum zaten?
Aramakla bulunacağını düşünmüyorum.
__________________
Daha çok gülümse,kronik kötümser.
 
Alıntı ile Yanıt

Alt 12 Temmuz 2023, 17:08   #3
Çevrimiçi
Yanıt: Bilime Göre Aşkı Bulmak İçin En İyi Yerler




aşkım adlı şarkıyı istesem sendenn isteseeem sendeeeeeeeeeeeeeen

aşkımsın çikolata
aşkımsın limonata
hobbaaaağğh

lay lay lay konuyla alakasız ama nerden geldi aklıma şimdi bu fdsf ne kalır geriyeeeee ağustos böcekkleriyizzz senle ben birlikteykeeeen kumlara uzaaaansaaak
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Alt 07 Ocak 2024, 12:57   #4
Çevrimdışı
Gold Üye
Yanıt: Bilime Göre Aşkı Bulmak İçin En İyi Yerler




Deniz kıyısında balık tutarken
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
aşkı, bilime, bulmak, göre, İçin, yerler, İyi


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Rüyada Elmas Bulmak Asi Ruh Rüya tabirleri 0 20 Haziran 2023 10:35
Yıllardır Her Yerde Söylenen Ancak Bilime Ters Düşen Şehir Efsaneleri Asi Ruh Bunları biliyor musunuz? 0 18 Haziran 2023 17:48
Rüyada İş Bulmak Asi Ruh Rüya tabirleri 0 15 Haziran 2023 02:55
Büyük Maymunların 'Kafayı Bulmak' İçin Kendi Etraflarında Döndüğü Keşfedildi Zeytin Hayvanlar Alemi 0 16 Mart 2023 10:54
Bilime Göre Kadınların Çoğunun "1.80 Üstü" Erkekleri Daha Çekici Bulmasının Sebebi Ne? Zeytin Trend Kadınların Dünyası 0 07 Mart 2023 17:16




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net