Forum Logo




Erkekler Açık Tenli Kadınlara Bayılıyor!


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 18 Ağustos 2023, 14:25   #1
Çevrimdışı
Banlı Üye
Erkekler Açık Tenli Kadınlara Bayılıyor!




Erkekler Açık Tenli Kadınlara Bayılıyor!
Www.TrendForum.Net



Solaryuma gitmek, yazın son raddeye kadar güneşlenmek trend sanıyorsanız bir kez daha düşünün. Çünkü görünüşe göre erkekler beyaz tenli kadınları daha seksi buluyor!

Erkeklere göre beyaz tenli kadınlar daha masum ve saf bir görünüme sahip. Koyu tenli kadınlar ise iktidar çabasını hatırlatıyor.

Toronto Üniversitesi'nden uzmanlar ırk gözetmeksizin erkeklerin kadınlara bakış açısını inceledi. Erkekler açık renk tene sahip kadınlar çekicilik, saflık, bakirelik ve iyilik simgesi. Koyu renkli kadınlar ise gizem, seksilik ve tehlike hissedilmesine neden oluyor.

Araştırmacılar anket kapsamında çeşitli ten rengine sahip 2500 fotoğraf gösterdi. Erkekler genelde Keira Knightley'i Penelope Cruz'a tercih ediyor. Ancak kadınlarda durum tam tersi. Kadınlar George Clooney'i Daniel Craig'e tercih ediyor.

Sosyolog Dr. Shyon Baumann her kültürde kadının nasıl görünmesi ve davranmasına dair genel geçer fikirler olduğuna değiniyor. Örneğin Avrupa'da etnik grupların çoğunluğunun teni açık renkli ve renkli gözlere sahipler. Bu da erkeklerin ne tür kadınlardan hoşlandığını gösteriyor.

Ayrıca Avrupa ve Amerika'da eskiden açık tenlilik asalet göstergesiydi. Bu nedenle üst tabakaya mensup kişiler güneş şemsiyelerinin altından başlarını çıkarmazdı.​
[/FONT]
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
açık, bayılıyor, erkekler, kadınlara, tenli


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Kadınlara Sorulacak Tehlikeli Sorular EsrarLı Trend Sorular 24 07 Aralık 2023 15:35
Erkekler Açık Tenli Kadınlara Bayılıyor Beatrice Trend Erkeklerin Dünyası 11 12 Kasım 2023 18:33
Açık Öğretim Lisesi 3. dönem sınavları ne zaman? 2023 Açık Lise kayıt yenileme DeepSilence Eğitim Haberleri 0 17 Temmuz 2023 12:34
Erkekler En Çok Neyinizi Beğeniyor? (Kadınlara Özel) Asi Ruh Trend Sorular 7 13 Nisan 2023 20:21
Eşi vefat eden kadınlara konut desteği Zeytin Ülkemizden Haberler 4 24 Ekim 2022 12:33




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net