Forum Logo




Erkekler Nasıl Kur Yapar


Kullanıcı Etiket Listesi

Like Tree3Beğeniler
  • 1 Post By KahKaha
  • 2 Post By KahKaha

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 31 Ekim 2023, 16:02   #1
Çevrimiçi
Erkekler Nasıl Kur Yapar




Erkekler Nasıl Kur Yapar
Www.TrendForum.Net

Gözünü kaçırmadan ya da kaçırıp bakmalar, çapkınca gülümsemeler, "clark" çekmeler, poz kesmeler, güzel sözler , iltifatlar, ufak-ufacık temaslar... Hepsi bu! Şu erkekler keşke "kur" yapma konusunda biraz daha yaratıcı olsalar... Ama nerdeee? İşte size birkaç klasik kur örneği ve anlamları...

- Arkamızdan, yanımızdan, önünmüzden ıslık çalanlar vardır ya hani, işte bu bıçkın köy delikanlısı vaziyetinin pek öyle "ciddi" bir niyeti falan yoktur. Zaten genellikle yalnız değilken ıslık çalarlar, o da beğeni ölçüsünü yanındakine göstermek içindir, "nasıl ama güzel kıza laf atıyorum, değil mi?"... Yaa...

- Bazıları vardır ki ne kadar çekici ve seksi olduklarını göstermek için yaka bağır açıp gögüs kıllarını göstererek yüzümüze ebleh ebleh bakarlar (bunlara sapık ya da teşhirci de denilebilir); işte onların niyeti "çok ciddidir", aman hemen oracıktan kaçın!!!

- Bakışlar her zaman ifade biçimiyle amacını da ortaya koyarlar. Mesela bir erkek kaçamak kaçamak bakıyorsa; "senden hoşlanıyorum" diyordur, yani diyemiyordur.

- Eğer bir gözünü kısıp, öbür gözünün kaşını kaldırıyorsa, çapkınlık yapmaya çalışıyordur. Hiç size göre değil...

- Dik dik gözünüzün içine bakıyorsa "benim ne harika biri olduğumu bir bilsen" bakışıdır bu; ya da ileri derece miyoptur, göremiyordur zavallı.

- Rahatlıkla yanınıza gelip, esprili bir biçimde sizi beğendiğini söyleyenler de olabilir. Bunlar da işe yaramaz, yalnızca öyle konuşup kendilerini beğendirmektir amaçları. Onların egosunu tatmin etmekle kim uğraşacak.

- Bir de daha tanışalı iki dakika olmamış, konuşurken dokunanlar vardır. Münesebetsizler! Bu ihtiraslı, cesur erkeğe alerjim var deyip, dokunmamasını söyleyin hemen, yoksa yılışmaya devam edecek!

- Bazıları sizi iltifatlara boğar. Dikkat edin, abartıyorsa zaten bizim bir şey dememize gerek yok, siz de anladınız değil mi?

- Ya da size bakarak, yanındaki kızlara (nedense) biraz daha ilgili olmaya başlayanlar var, kahkahalar, kızlara samimi el kol hareketleri falan falan... "Bak görüyorsun ki onları çok mutlu ediyorum, seni belki daha da çok mutlu edebilirim!" Ama başkalarını, ben almayayım...

- Tanışır tanışmaz telefon numaralarını vermeye çalışanlar da var, çünkü büro hizmeti vermeye hazırdırlar. Akşam olmuş, keyfim yerinde, iş düşünmenin zamanı mı şimdi?...

- Bazıları da ne kadar kültürlü olduklarından yola çıkıp, etkilemeye çalışırlar. Bayıltırlar...

- Bir de maçolardan hoşlanıldığını sanıp, böyle şovlar yapanlar vardır. Ama onlar yalnız kazak giydikleri zaman "kazak"tırlar. Bu güzel yaz gününde çekilir mi canım!...

- Kendine fazla güvenenlere diyecek söz bile bulamıyorum... O edalar, havalar, jön görüntüleri... "Git sen bir ajansa kayıt ol!" Ancak deterjan reklamlarında şansı olabilir böylelerinin...

- Üzerlerindeki her şeyin marka olduğunu bie şekilde söyleyenler de vardır. Aman çok etkileyici!

- Mal varlığı konusunda sizi gereksiz yere bilgilendirmeye çalışanlar da olabilir. Bu türlerin mallarından başka bir şeyleri de yoktur zaten, hatta bazen o da yoktur, yalan söylüyordur!

- Hele esrarengiz görünmeye çalışanlara ne demeli... Kendilerine gizli kapaklı işler çeviriyor izlenimi vermek için ne kadar da çok uğraşıyorlar. Onun anlattığı o olağanüstü kahramanlık hikayelerini, biz her akşam eve giderken yaşıyoruz.

- Ama bu iltifatlar yerinde (!) ve hoşunuza gidiyorsa, sonunda aradığınızı buldunuz demektir; daha mükemmel olanı buluncaya kadar.

Erkeklerin yaptıkları-yapacakları bu bayat "kur"larla bir yere varılamayacağını anlamışsınızdır herhalde... Bize kalırsa siz kendi gözünüze birini kestirin ve gidip ne istiyorsanız söyleyin. Olmuyorsa, "kısmet" değilmiş demektir. Hadi nerede hareket, orada bereket.

Alıntı...
__________________
"Bakın benim parolam sevgidir. Ama ben şiddeti de yerine göre bir enstrüman olarak kullanırım."
 
Alıntı ile Yanıt

Alt 31 Ekim 2023, 18:40   #2
Çevrimdışı
Yanıt: Erkekler Nasıl Kur Yapar




“Clark” çekmelerden sonrasını okumama imkan yok çünkü önce gidip Ali Desidero dinlemem lazım
Efrasiyab bunu beğendi.
 
Alıntı ile Yanıt

Alt 31 Ekim 2023, 19:34   #3
Çevrimiçi
Yanıt: Erkekler Nasıl Kur Yapar




Alıntı:
Mal varlığı konusunda sizi gereksiz yere bilgilendirmeye çalışanlar da olabilir. Bu türlerin mallarından başka bir şeyleri de yoktur zaten, hatta bazen o da yoktur, yalan söylüyordur!


Şuna çok güldüm nedense
__________________
"Bakın benim parolam sevgidir. Ama ben şiddeti de yerine göre bir enstrüman olarak kullanırım."
 
Alıntı ile Yanıt

Alt 31 Ekim 2023, 20:04   #4
Çevrimiçi
Yanıt: Erkekler Nasıl Kur Yapar




haMmMmhfeNdİğh DaanIşAbİLİRMİiz? Çok Güz güz güz-- eeelsiniz deĞĞğH
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Alt 01 Kasım 2023, 06:46   #5
Çevrimdışı
Yanıt: Erkekler Nasıl Kur Yapar




Ben ki erkek milletine çok nadir acır, üzülürüm…
Ama şu makaleyi okuyunca bir içim sızladı.
Bu erkek milletinin günahı ne mi desem? Bunlara bu akılları kim veriyor mu desem, bilemedim…
Efrasiyab ve muptelasiyim bunu beğendi.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
erkekler, kur, nasıl, yapar


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Stres Nasıl Selülit Yapar? Asi Ruh Vücut ve Cilt Bakımı 0 23 Temmuz 2023 16:20
Sıra ihlali yapar mısınız? size yapıldığında nasıl tepki verirsiniz? DeepSilence Trend Sorular 5 08 Temmuz 2023 19:53
Günlük olarak yürüyüş yapar mısınız? / Sporla aranız nasıl? DeepSilence Trend Sorular 7 19 Haziran 2023 16:30
Çalışan İş Yapar Çalışmayan Laf Yapar Asi Ruh Ata Sözleri Ve Deyimler 2 22 Nisan 2023 13:20
Erkekler neden evlenilecek kadın, eğlenilecek kadın ayırımı yapar? Rima Kafamıza Göre 41 07 Kasım 2022 08:36




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net