Forum Logo




Evliliğe hazir erkek nasil anlaşilir?


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 05 Ocak 2024, 20:46   #1
Çevrimiçi
Evliliğe hazir erkek nasil anlaşilir?




Evliliğe hazir erkek nasil anlaşilir?
Www.TrendForum.Net

Bir erkek için en iyi eş, kendisine ihtiyaç duyan, yaptıklarını takdir eden, gülümseyen ve memnun edebileceğini düşündüğü kadındır. Erkek böyle bir eş olacağına inandığı kadına kendisini tamamen açar ve kadınların merak ettikleri “Seviyor mu, ciddi mi, evlenmek istiyor mu?” sorularının cevabını şu işaretlerle gösterir: Eşi olmasını istediği kadını ailesiyle ve yakın arkadaşlarıyla tanıştırır. Sırlarını paylaşır. Kadına kendini özel hissettirecek jestler ve sürprizler yapar. Sek s dışında da dokunur, alnından öper. Daha sıcak ve roman tik davranmaya başlar. Sevgi, saygı ve ilgi gösterir. Kibardır ve daha heyecanlı davranır. Düğün veya nikâh törenlerine part neriyle birlikte gitmek ister ve baba olmaktan bahseder. Birlikte yaşamak ister, bunu teklif eder ve sadece aynı evi paylaşmakla kalmaz, ortak banka hesabı açar, kedi ya da köpek almayı teklif eder. Kadının özel yaşamıyla yakından ilgilenir, ailesini, arkadaşlarını tanımak ister. Kadının yanında geğirmek, kaşınmak gibi doğal hareketlerini yapmaktan kaçınmaz. Tabii buradan sevgiliniz yanınızda geğiriyorsa sizinle evlenmek istiyor sonucunu çıkaramayız ama sizin yanınızda kendini rahat hissediyor ve bunu size hissettiriyorsa siz onun için önemlisiniz demektir. Ama bir erkek bağlanmaya hazır olmadığını söylüyorsa, nasıl bir kariyer planı çizdiği, ileride nerede yaşamak istediği gibi konularda büyük planlar yapmıyorsa, gelecek hakkında konuşurken sevdiği kadından bahsetmiyorsa, daha çok kendi zevki için para harcıyorsa, hiçbir şekilde tasarruf ve yatırım yapmıyorsa, “biz" değil “ben” diyorsa, evli arkadaşlarını aşağılıyor ve "zavallı" olarak niteliyorsa, sevdiği kadının ailesiyle görüşmekten kaçınıyorsa, tüm bunlar bir erkeğin evlenmeyeceğini gösteren işaretlerdir…

Alıntı
__________________
"Bakın benim parolam sevgidir. Ama ben şiddeti de yerine göre bir enstrüman olarak kullanırım."
 
Alıntı ile Yanıt

Alt 05 Ocak 2024, 22:07   #2
Çevrimdışı
Gold Üye
Yanıt: Evliliğe hazir erkek nasil anlaşilir?




Hayırdır cinsiyet mi değiştiriyon
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
anlaşilir, erkek, evliliğe, hazir, nasil


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Kendinizi evliliğe hazır hissediyor musunuz? Beatrice Trend Anketler 28 23 Temmuz 2023 23:33
5 dakika da hazir mayasiz pide DeepSilence Hamur işleri 0 01 Temmuz 2023 01:19
Mayasiz balon pişi | 15 dakika da hazir DeepSilence Hamur işleri 0 01 Temmuz 2023 01:17
10 dk da hazir çikolata şelalesi DeepSilence Tatlılar 0 01 Temmuz 2023 01:15
Capkin bir erkek nasil anlasilir? Beatrice Kadın & Erkek İlişkileri 1 05 Kasım 2022 19:02




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net