Forum Logo




Yaşlanma Belirtilerini Yok Edebilirsiniz?


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 22 Mart 2023, 18:32   #1
Çevrimdışı
Diamond Üye
Yaşlanma Belirtilerini Yok Edebilirsiniz?




Yaşlanma Belirtilerini Yok Edebilirsiniz?
Www.TrendForum.Net

Yaşlanma belirtilerini yok edebilirsiniz



Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Güncel Öztürk, yaşlanma belirtilerini ve tedavi çeşitlerini sizler için anlattı.

YAŞLANMA BELİRTİLERİ NELERDİR?


İlk olarak kaz ayakları ortaya çıkar. Bunlar engellenmesi ve düzeltilmesi çok kolay olan ince çizgilerdir. Güneşin sebep olduğu kaz ayakları açık renkli tenlerde çok daha belirgin olur. Onları engellemek ya da azaltmak için yüzünüze Botulinium A Toksini (botoks) ya da Hyalüronik asit dolgu enjeksiyonları yapılması gerekebilir. Erken 20’li yaşlarınızda Botilinium A Toksini kaz ayaklarının ve ince çizgilerin oluşumunu engellemek için kullanılabilir. Bu yöntem mimiklerden dolayı oluşan çizgileri engellemede mucizeler yaratır ama güneş hasarıyla savaşması söz konusu değildir.



Yaş ilerledikçe gözaltları morarıp daha şiş durabilir. Enjeksiyonlar bu konuda işinizi kolaylaştıracaktır. Cilt renginin bozulması farklı sebeplere dayanır. Cildinizi güneşten korumak en iyi ve atlamamanız gereken bir maddedir. Muayenehanede yapılan tedaviler ve reçete ile satılan birtakım içerikler sorunu çözmenize yardımcı olacaktır. Burnunuzun yanındaki çizgilerin sarkmaya başladıysa hemen önlem almanız gerekir. Bu nazolabial kıvrımlar zaman içerisinde derinleşip sizi olduğunuzdan da yaşlı gösterecektir.

YAŞLANMA BELİRTİLERİ NASIL TEDAVİ EDİLİR?

Göz altındaki mor halkalar ve göz torbaları olan genç bir hasta için ameliyat tercih edilmez. Burada kullanılacak en uygun yöntem hyalüronik asit dolgular olacaktır. Boşlukları doldurarak göz altı morluklarını ve göz altı torbalarını tedavi edebilmek mümkün. Dolgu enjeksiyonu ile torbalar ve gölgeler azalır pigmentasyon bozuklukları göze görünmez hale gelir. Bu arada eğer yaşınız ilerlemiş ve üst göz kapaklarınız sarkmış durumda ise göz kapağı estetiğinden (blefaroplasti) daha uygun bir tedavi yöntemi olmayacaktır.



Nazolabial kıvrımlar olarak adlandırılan bu gülme çizgileri ağız çevresindeki hacim kaybolduğunda ortaya çıkar. Bu kıvrımlar 40’lı yaşlara gelene kadar normal olarak ortaya fazla çıkmaz ama kendini belli etmeye başlar. 30’lı yaşlarda da görülmesi mümkündür. Yaş ilerledikçe yüzde yağ eksilmeye başlar ve bu hacim kayıpları da gülme çizgilerin oluşumunu sağlar. Bu soruna karşı yanaklara uygulanacak hyalüronik asit dolguları ve yağ enjeksiyonu kusursuz sonuçlar ortaya çıkarabilir.

 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
belirtilerini, edebilirsiniz, yaşlanma, yok


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Estee Lauder Revitalizing Supreme Yaşlanma Karşıtı CC Krem KoJiRo Vücut ve Cilt Bakımı 0 13 Kasım 2022 11:21
Sıkışmış duygularınızı nasıl tespit edebilirsiniz DeepSilence Kişisel Gelişim 0 10 Kasım 2022 14:26
Sebamed Q10 Yaşlanma Karşıtı Göz Çevresi Bakım Kremi KoJiRo Saç ve Makyaj Dünyası 1 05 Temmuz 2022 07:12




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net