Forum Logo




Arda Güler'de sürpriz gelişme! Ailesi devreye girdi!


Kullanıcı Etiket Listesi

 
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Alt 27 Şubat 2023, 19:06   #1
Çevrimiçi
Arda Güler'de sürpriz gelişme! Ailesi devreye girdi!




Arda Güler'de sürpriz gelişme! Ailesi devreye girdi!
Www.TrendForum.Net

Arda Güler'de sürpriz gelişme! Ailesi devreye girdi!

FUTBOL




Fenerbahçe'nin genç yıldız adayı Arda Güler geçtiğimiz gün 18 yaşına basmıştı. Arda'nın reşit olmasıyla beraber FIFA kuralları dahilinde Fenerbahçe ile uzun süreli sözleşme yapması artık mümkün. Sarı lacivertliler, Arda Güler için sözleşme maddelerini düzenleyecek yeni mukavele önermeye hazırlanıyor.


27 Şubat 2023



Fenerbahçe'de sezon başından bu yana Arda Güler konusu kafaları karıştırıyordu. Genç yıldız adayının peşinde çok sayıda Avrupa devi olduğu biliniyor. Son olarak Rıdvan Dilmen, Arsenal ve Borussia Dortmund'un Arda'yı istediğini duyurmuştu.



Talipleri, Arda'nın sözleşmesinde yer alan "1500 dakika süre almazsa 5 milyon euro'ya serbest kalır" maddesini kullanmayı planlıyordu. Ancak Fenerbahçe, yapacağı hamleyle bu korkusundan kurtulacak.



Arda Güler için 4 yıllık bir sözleşme planlayan Fenerbahçe, genç oyuncuya hatrı sayılır bir maaş zammı yapacak. Ayrıca sözleşmesinde çıkış maddelerini kaldıracak ya da yüksek meblağlı bir serbest kalma bedeli belirlenecek.



Haber Global'den Sercan Hamzaoğlu'nun haberine göre ise, Arda Güler'in ailesi konuyla ilgili "Arda, Fenerbahçe'nin evladı. Oğlumuz, başkanla konuşup anlaşacak; ne karar alırlarsa o yönde devam edeceğiz" dedi.



Fenerbahçe'nin 10 numarası bu sezon 18 maçta süre alıp 3 gol 2 asiste imza attı. 10 milyon euro piyasa değerine sahip olan Arda'nın en az 1 sene Fenerbahçe'de tam kapasite oynayarak maksimum fiyata satılması amaçlanıyor.


Alıntılar

__________________
"Bakın benim parolam sevgidir. Ama ben şiddeti de yerine göre bir enstrüman olarak kullanırım."
 
Alıntı ile Yanıt

 

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
ailesi, arda, devreye, gelişme, girdi, gülerde, sürpriz


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Arda Güler müjdesi! Genç yıldız takıma döndü KoJiRo Fenerbahçe 0 27 Haziran 2022 20:58
Arda Güler'e sürpriz talip KoJiRo Fenerbahçe 0 20 Haziran 2022 21:16
Beşiktaş Tiago Çukur transferi için devreye girdi KoJiRo Beşiktaş 0 05 Haziran 2022 11:49
Arda Güler'e durmak yok! KoJiRo Fenerbahçe 0 26 Mayıs 2022 20:48
Arda Güler için Dünya devi resmen devreye girdi KoJiRo Fenerbahçe 0 25 Mayıs 2022 22:26




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net