Forum Logo




Eski teknik direktörlerimizden Christoph Daum, Can Bartu Tesislerimizi ziyaret etti


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 02 Mayıs 2023, 09:34   #1
Çevrimdışı
aXi
FΞNΞRB∆HÇΞ
Eski teknik direktörlerimizden Christoph Daum, Can Bartu Tesislerimizi ziyaret etti




Eski teknik direktörlerimizden Christoph Daum, Can Bartu Tesislerimizi ziyaret etti
Www.TrendForum.Net

Futbol A Takımımızın eski teknik direktörlerinden Christoph Daum, Fenerbahçe Can Bartu Tesislerimizi ziyaret etti.

2003-2006 ve 2009-2010 sezonlarında Fenerbahçemizin teknik direktörlüğünü yapan ve 2 Süper Lig (2003-2004 ve 2004-2005), 1 de Süper Kupa (2009) olmak üzere toplamda 3 kupa kazanan ve bir Alman kanalının belgeselini yapması nedeniyle İstanbul’da bulunan teknik adam Christoph Daum, Tesislerimize bir ziyaret gerçekleştirdi.

Can Bartu Tesislerimizde Yönetim Kurulu Üyemiz Selahattin Baki tarafından karşılanan Daum, Teknik Direktörümüz Jorge Jesus, teknik ve idari kadro, futbolcularımız ve çalışanlarımızla bir araya geldi. Tesisi gezen Alman teknik adam, belgesel kapsamında Fenerbahçe’de geçirdiği günlerini ve en özel anılarını paylaştı.

Teknik adam olarak görev yaptığı dönemde öğrencisi olan Teknik Menajerimiz Mehmet Aurelio ile de bir araya gelen Christoph Daum, eski günleri yâd ederek hasret giderdi.

Ziyaret ile ilgili duygu ve düşüncelerini Fenerbahçe TV ile paylaşan Christoph Daum şunları söyledi:

Fenerbahçe hayatımın bir parçası

“Fenerbahçe benim hayatımın bir parçası. Aynı zamanda burası benim ikinci evim. Burada çok güzel, çok harika anılarım oldu. Daima kendimi aile üyesi gibi hissettim. Hem yönetimle hem de burada çalışanlarla, buradaki herkesle büyük bir aileydik. Herkesin düşüncesini toplayıp tek bir bedenle hareket ediyorduk. Bu çok önemli, çünkü bunu futbolda sürekli bulamıyorsunuz.

Benim için buradaki güzel insanlarla karşılaşmak her zaman büyük bir onur. Buradaki efsane oyuncuları görüyorum ve Türkiye’deki bu insanlarla karşılaşmak çok güzel. Taraftarlar için de çok önemli. Uluslararası arenada bilinen oyuncular var burada. Onları görmek, tanımak benim için müthiş. Bunlardan bir tanesi de benim için Aurelio.

Taraftarlar Fenerbahçe sevgisini kalpten hissediyorlar

Bu kulüp, taraftara ait bir kulüp. Ne herhangi bir şirkete ne herhangi bir oyuncuya ne herhangi bir başkana. Bu kulübün efsane başkanlarından Aziz Yıldırım ile çalışmıştım. Şimdi Ali Koç başkanlık yapıyor. Ali Koç’un başkanlığından dolayı da bu kulüp kendini şanslı ve mutlu hissetmeli. Taraftarlar Fenerbahçe sevgisini kalpten hissediyorlar. Bu hissiyatı kötü zamanlarda da ortaya koyuyorlar. Taraftarlar takımlarının her daim yanında oluyorlar ve bana göre de şampiyonluğu hak ediyorlar. En kısa sürede umuyorum bu yıl gerçekleşecek, Fenerbahçe şampiyon olacak. Burada çalışırken de sonrasında da gördüm. Taraftarlar her zaman takımına yardım ediyor. Onlara çok teşekkür ediyorum, tüm taraftarlarımıza şükran borçluyum.

Fenerbahçe’nin şampiyon olma ihtimali fazlasıyla yüksek. Dün Beşiktaş-Galatasaray derbisini izledim. Galatasaray’ın mücadele ettiğini görüyorum ve onların aşması gereken mücadele ettikleri problemler söz konusu. Dün Beşiktaş’ın daha güçlü bir oyun ortaya koyduğunu gördüm. Fenerbahçe’nin geriden gelmesi küçük bir avantaj olabilir. Son maçlar şampiyonluk mücadelelerinde çok büyük önem arz eder. Durum değişebilir, umuyorum ki Fenerbahçe bu yıl şampiyonluğu kazanır. Şunu da söylemeliyim. Şu an şampiyonluk Fenerbahçe’nin elinde değil. Galatasaray’ın puan kaybetmesi gerekiyor."
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.


Sizi sevmediğimi düşünüyorsanız muhtemelen sevmiyorumdur. Sevdiklerimi şüpheye düşürmem.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
bartu, christoph, daum, direktörlerimizden, eski, etti, teknik, tesislerimizi, ziyaret


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Nilüfer, UNICEF ile Hatay'daki Çocukları Ziyaret Etti KoJiRo Ünlülerin Dünyası 0 31 Mart 2023 11:48
Kızılırmak Deltası'nı yıl içinde 50 binden fazla kişi ziyaret etti Zeytin Ülkemizin ve Dünyanın Turizm Trendleri 1 19 Aralık 2022 15:38
Christoph Daum kansere yakalandı! Efsane hocanın son hali yürek burktu Beatrice Spor Dünyası 2 21 Ekim 2022 22:09
Ankara Valisi Vasip Şahin, TVF Spor Lisesi'ni Ziyaret Etti KoJiRo Voleybol 0 01 Temmuz 2022 10:30
Mesut Özil, T.C. Cakarta Büyükelçiliği'ni ziyaret etti KoJiRo Fenerbahçe 0 25 Mayıs 2022 22:25




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net