Forum Logo




Jorge Jesus William Carvalho'yu istiyor


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 30 Mayıs 2022, 21:54   #1
Çevrimiçi
Jorge Jesus William Carvalho'yu istiyor




Jorge Jesus William Carvalho'yu istiyor
Www.TrendForum.Net




3’lü ya da 4’lü savunma, tek ya da çift forvet, kanatlı oyun ya da baklava düzeni... Jorge Jesus, taktik anlamında son derece esnek ve çözüm üretmek için arayıştan vazgeçmeyen bir teknik adam. Ancak Portekizli hoca için gittiği her takımda, kullandığı her sistemde asla değiştirmediği bir rol var: Savunmanın önünde oynayan, gerekirse stoperlerin arasına giren, defansla hücum hattı arasında bağlantı kuracak, takımın merkezdeki denge unsuru olacak bir oyuncu... Jesus, Benfica’daki ilk döneminde Nemanja Matic, şu anda Sporting’i çalıştıran Ruben Amorim ve Ljubomir Fejsa’ya bu görevi vermişti. Tecrübeli teknik adam Sporting’de ise William Carvalho’yu bu rolde oynattı. Flamengo’ya gittiğinde William Arao, kupalara doymayan kadronun gizli kahramanı oldu. Jorge Jesus’un ikinci Benfica döneminde ise Alman yıldız Julian Weigl daha çok bu görevi üstlendi.

Forvet kadar kritik

67 yaşındaki çalıştırıcı, Fenerbahçe ’de takımın merkezine Sporting’den eski öğrencisi William Carvalho’yu koymak istiyor. Jesus’a göre bu transfer , neredeyse forvet kadar önemli. Yönetim, 30 yaşındaki yıldız için maliyet araştırmasına başladı. A Bola Gazetesi, Jorge Jesus’un Sarı-Lacivertliler’i çalıştırmasının, Carvalho için İstanbul’a gelme sebebi olabileceğini yazmıştı. Yönetim, 1 yıllık sözleşmesi kalan başarılı oyuncu için Real Betis’in makul bir bonservis bedeli istemesini umuyor.


AA
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
carvalhoyu, istiyor, jesus, jorge, william


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Jorge Jesus geliyor KoJiRo Fenerbahçe 0 30 Mayıs 2022 21:54
Jorge Silas eski hocası Jorge Jesus'u anlattı KoJiRo Fenerbahçe 0 27 Mayıs 2022 21:52
Jorge Jesus Fenerbahçe'ye Sörloth'u istedi! KoJiRo Fenerbahçe 0 26 Mayıs 2022 20:49
İşte Jorge Jesus'un transfer listesi! KoJiRo Fenerbahçe 0 23 Mayıs 2022 21:11
Jorge Jesus bu hafta geliyor KoJiRo Fenerbahçe 0 23 Mayıs 2022 21:09




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net