Forum Logo




Miha Zajc haftası


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 09 Temmuz 2023, 16:28   #1
Çevrimiçi
Miha Zajc haftası




Miha Zajc haftası
Www.TrendForum.Net

Kanarya'da Miha Zajc'ın sözleşmesi sona ermiş ve Sloven futbolcu yeni kontrat imzalamamıştı. İsmail Kartal yeniden teknik direktörlük koltuğuna oturmasıyla birlikte Zajc'ın takımda kalmasını istemişti. İşte deneyimli oyuncudaki son gelişme...




Kanarya'da transfer çalışmaları son sürat devam ediyor. Bir yandan kadroyu güçlendirme çalışmaları devam ederken diğer taraftan da 4 senedir takımda yer alan Miha Zajc için mesai sürüyor. Sarı-Lacivertliler'deki kariyeri inişli-çıkışlı olan Sloven futbolcu henüz hiçbir takımla anlaşmadı.

Milan, Napoli ve Fiorentina...

Fenerbahçe Yönetimi’nin sözleşmesini yenilemediği Miha Zajc için İsmail Kartal devreye girmiş, yönetimden transferi için harekete geçmelerini istemişti. Ancak Sarı-Lacivertli ekipte geçirdiği son iki sezonda yeniden İtalyan takımlarının radarına giren Sloven orta saha oyuncusunun Milan, Napoli ve Fiorentina’nın teklifleri karşısında bir hayli heyecanlandığı, Fenerbahçe de dahil en uygununu seçmek için menajeri vasıtası ile girişimlerini sürdürdüğü öğrenildi.

'Fenerbahçe senin yuvan'

Kartal ise telefonla görüştüğü öğrencisine, “Fenerbahçe senin yuvan. Varlığın takıma güç katacak. Kısaca seni takımda yeniden görmek istiyorum” dediği, Sarı-Lacivertli yönetimin de futbolcu ve menaceri ile yakın temasta olduğu ifade edildi.

Oynamak istiyor

Zajc’a Türkiye’den de Beşiktaş’ın ilgisi devam ediyor. Fenerbahçe’de sözleşme yenilenmemesi durumunda başarılı oyuncu için Siyah-Beyazlılar’ın da devreye girmesi bekleniyor. Zajc rahatlıkla forma giyebileceği bir takımı seçmek istiyor. Yıldız futbolcunun kararını ise bu hafta içerisinde vereceği belirtiliyor.



Diğer isimler için de karar verecek

İstanbul’da yeni teknik patronu İsmail Kartal yönetiminde toplanan, sağlık kontrollerinin ardından yeni transferler ve ülke milli takımlarında yer alıp tatile çıkan oyuncularının da dönmesi ile birlikte çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, dün Rusya’ya gitti. Akşam saatlerinde St. Petersburg şehrinde ilk idmanına çıkan takımda teknik direktör İsmail Kartal, Zenit, Kızılyıldız ve Neftçi Bakü ile 3 maç oynayacakları Pari Premier Cup Turnuvası’nda oyuncularını yakından takip edecek. Kartal, 15 Temmuz’da sona erecek 4’lü turnuvada yola devam edeceği isimleri belirleyecek, diğerleri ise gönderilecekler listesinde kendilerine yer bulacak.


AA
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
haftası, miha, zajc


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
20 - 26 Nisan Kutlu Doğum Haftası xena Milli Manevi Özel Günler 0 20 Nisan 2023 13:05
10 Nisan Polis Haftası kutlu olsun Beatrice Milli Manevi Özel Günler 4 10 Nisan 2023 15:51
1-7 Mart Deprem Haftası Beatrice Milli Manevi Özel Günler 0 03 Mart 2023 07:18
Miha Zajc'a Avrupa'dan talipler var KoJiRo Fenerbahçe 0 19 Haziran 2022 11:13
Torino Zajc ve Mert Hakan'ı istiyor! KoJiRo Fenerbahçe 0 28 Mayıs 2022 19:58




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net