Forum Logo




Futbolcularımız, Maribor galibiyetinin ardından konuştu


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 18 Ağustos 2023, 10:14   #1
Çevrimiçi
aXi
FΞNΞRB∆HÇΞ
Futbolcularımız, Maribor galibiyetinin ardından konuştu




Futbolcularımız, Maribor galibiyetinin ardından konuştu
Www.TrendForum.Net

Futbolcularımız İrfan Can Eğribayat ve Sebastian Szymanski, Maribor karşısında alınan 3-0’lık galibiyetin ardından yayıncı kuruluşa konuştu.

İrfan Can Eğribayat: Bugün takımımız çok iyi futbol oynadı

Takım halinde ortaya konan futbola ve devamındaki galibiyete değinen İrfan Can Eğribayat, “Çok çabaladım. Hep hayallerimin arasındaydı. Hem Fenerbahçe formasını giyiyorum hem de takımımla Avrupa’da ülkemi temsil etme fırsatı buldum. İlk oynadığım maçta da penaltı kurtarmak benim için çok mutluluk vericiydi. Takıma katkı verebildiysem ne mutlu bana. Çünkü ben çıktığım her maçta takımıma katkı vermek için sahadayım. Tabii ki kurtarışlar oldu ama biz takımca kazandık. Bugün takımımız da çok iyi futbol oynadı. Her arkadaşımı da çok tebrik ederim. İnşallah böyle oynamaya devam ederiz. Hem Avrupa’da hem ligde iyi bir seri yakalayıp mutlu sonla bitirmek istiyoruz.” dedi.

Kurtardığı penaltı hakkındaki soru üzerine Eğribayat,“Her maçtan önce çalışıyoruz. Oyuncu %80 sağ tarafa vurmuş. Benim de aklımda sola gitmek geliyordu ama istatistiklere güvendim. Çünkü ne zaman kendi içimden geleni yapsam terse gidiyorum(gülerek). O yüzden bu sefer istatistiklere güvendim ve sağa atladım, biraz da kötü vurdu tabii ki. Ama önemli olan köşeyi bilmekti. Terse gittiği zaman kötü de vursa gol oluyor sonuç itibarıyla. Kurtarışlar tabii ki oldu, biz olması için kaledeyiz. Fenerbahçe bu sene beni bunları yapabilmem için Göztepe’den transfer etti. Ben de hem Fenerbahçe Spor Kulübü’ne hem de büyük Fenerbahçe taraftarına layık olmak için elimden geldiğince savaşmaya devam edeceğim.” şeklinde konuştu.

İrfan Can, takımımızın Maribor karşısındaki ikinci golüne imza atan Szymanski ile ilgili şunları söyledi:
“İlk golde bizimkilerin yanına gitmedim ama Szymanski’nin golünden sonra gittim, özellikle tebrik ettim. İnanılmaz gözüktü. Zaten Avrupa’da sürekli böyle güzel goller atıyoruz. İnşallah atmaya devam ederiz. İnşallah bir sonraki turu da geçip gruplara kalabiliriz."

Sebastian Szymanski: Bugün galibiyeti hak ettik

Galibiyeti hak ettiklerini söyleyerek sözlerine başlayan Sebastian Szymanski, “Maçtan önce bir planımız vardı. Bu planı hem ilk yarıda hem de ikinci yarıda iyi bir şekilde uyguladığımızı düşünüyorum. Galibiyeti hak ettiğimizi söyleyebilirim. Oyun durup tekrar başladıktan sonra bile aynı performansı sergilemeyi başardık. 3 güzel gol attık, mutluyum çünkü bugün galibiyeti hak ettik.” dedi.

Teknik Direktörümüz İsmail Kartal’ın kendisine güvendiğini ve bunun kendisini mutlu ettiğini dile getiren Sebastian Szymanski, “Feyenoord’da geçen sezonu iyi geçirmiştim. Hedefim aynı seviyeyi bu sezon da devam ettirmek. Sezonun başında bunu başarabildiğim için mutluyum. Yeni bir kulübe geldim ve sezona iyi bir başlangıç yapabildiğim için mutluyum. Hocam bana güveniyor, bu güvenini gösteriyor. Beni maçlarda oynatıyor. Ben de bu güveni hissettiğim zaman bunu oyunuma yansıtmaya çalışıyorum. Takımıma goller ve asistlerle yardım etmeye çalışıyorum. Şu ana kadar iyi gittiğini düşünüyorum. Adaptasyon sürecim de çok hızlı bir şekilde geçti. Kendimi çok iyi hissediyorum. Umarım bu şekilde devam ederim. Takım olarak da adım adım devam etmemiz ve daha fazla galibiyetler almamız gerekiyor. Çünkü pazartesi günü oynayacağımız maç da bizim için önemli bir maç.”

Szymanski, Konferans Ligi play-off turundaki rakibimiz Twente ile ilgili şunları söyledi:
“Hiç şüphe yok ki iyi futbol oynayan bir takım. Geçen sezon ben oradayken onlara karşı oynadığımız iki maç da kolay geçmemişti. Ama şu an pazartesi gününe odaklanmayı düşünüyorum. Ondan sonra Twente maçını düşünmeye başlayabiliriz.”
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.


Sizi sevmediğimi düşünüyorsanız muhtemelen sevmiyorumdur. Sevdiklerimi şüpheye düşürmem.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
ardından, futbolcularımız, galibiyetinin, konuştu, maribor


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Fenerbahçemizin NK Maribor maçı kamp kadrosu aXi Fenerbahçe 0 16 Ağustos 2023 14:18
Dani Alves parmaklıklar ardından konuştu: Özür dilemem gereken tek kişi eşim DeepSilence Spor Dünyası 0 21 Haziran 2023 13:45
Futbolcularımız, Bitexen Giresunspor maçını değerlendirdi aXi Fenerbahçe 0 08 Mayıs 2023 10:30
Sahte doktor Ayşe Özkiraz tahliyesinin ardından ilk kez konuştu Zeytin Ülkemizden Haberler 8 30 Mart 2023 15:02
Barcelona başantrenörü Sarunas Jasikevicius, Real Madrid maçının ardından konuştu. KoJiRo Basketbol 0 18 Haziran 2022 18:12




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net