Forum Logo




30 Ağustos Zafer Bayramımızı üyelerimizle birlikte coşku ve heyecanla kutladık


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 31 Ağustos 2023, 08:54   #1
Çevrimdışı
aXi
FΞNΞRB∆HÇΞ
30 Ağustos Zafer Bayramımızı üyelerimizle birlikte coşku ve heyecanla kutladık




30 Ağustos Zafer Bayramımızı üyelerimizle birlikte coşku ve heyecanla kutladık
Www.TrendForum.Net

Fenerbahçe Spor Kulübü Yüksek Divan Kurulu, 30 Ağustos Zafer Bayramımızın 101. yıl dönümünde özel bir etkinliğe ev sahipliği yaptı.

Büyük Zaferimizin 101. yılını büyük bir coşkuyla ve gururla kutladığımız, Atamızı ve kahraman şehitlerimizi andığımız bu özel günde Türk Silahlı Kuvvetlerinin 26. Genelkurmay Başkanı, Kulübümüzün 6374 sicil numaralı Yüksek Divan Kurulu Üyesi İlker Başbuğ onur konuğu olarak camiamızla buluştu.

30 Ağustos Zafer Bayramımızın 101. yılı anısına Faruk Ilgaz Tesislerimizde düzenlenen organizasyonda Başkanımız Ali Y. Koç, Yüksek Divan Kurulu Başkanımız Uğur Dündar, eski Başkanlarımızdan Tahsin Kaya, Başkan Vekilimiz ve Basın Sözcümüz Erol Bilecik, Genel Sekreterimiz Burak Çağlan Kızılhan, Yönetim Kurulu Üyelerimiz Fethi Pekin, Simla Türker Bayazıt ve Can Gebetaş’ın yanı sıra; Kadıköy Belediye Başkanı Şerdil Dara Odabaşı ve üyelerimiz de yer aldı.

Organizasyon, Cumhuriyetimizin Kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ve aziz vatanın bağımsızlığı için şehit düşmüş kahramanlarımız için yapılan saygı duruşunun ardından, İstiklal Marşımızın okunmasıyla başladı.

Açılış konuşmasını Yüksek Divan Kurulu Başkanımız Uğur Dündar yaptı. (YDK Başkanımızın, 30 Ağustos Zafer Bayramımızın 101. yılı anısına yaptığı konuşma için tıklayınız.) Daha sonra konuşmasını gerçekleştirmek üzere Genel Sekreterimiz Burak Çağlan Kızılhan kürsüye geldi ve konuklara hitap etti. (Genel Sekreterimizin konuşması için tıklayınız.)

Konuşmaların ardından bu özel günde onur konuğu olarak camiamızla buluşan İlker Başbuğ kürsüye geldi. Başbuğ, büyük zafere giden süreçte yaşananlarla ilgili bilgiler aktardı ve şu sözleri söyledi: "Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanı Sn. Uğur Dündar, Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Sn. Ali Koç ve değerli dinleyiciler, hepinizi sevgi ve saygıyla selamlıyorum. 101. yılını kutladığımız Büyük Taarruz Başkomutanlık Meydan Muharebesi nedeniyle başta ebedi Başkomutanımız Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bu başarıda çok sayısız isimler var. Sayısız demeyelim, isimlerini bilemediklerimiz var. Bir de isimlerini bildiklerimiz var. Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk, Sakarya ve Büyük Taarruzu beraber alırsak Mareşal Fevzi Çakmak büyük bir insan. Çok büyük. Hele Sakarya’daki hizmeti ayrı bir konudur. Muhteşem bir asker. Genelkurmay Başkanı Fevzi Çakmak, Batı cephesi komutanı İsmet Paşa müthiş bir asker. Sakarya’da Refet Bele, Milli Savunma Bakanı çok müthiştir. Sakarya Meydan Muharebesi’ndeki lojistik destek, Milli Savunma Bakanlığının hizmeti takdire şayandı. Büyük Taarruz’da onun yerine Kazım Özalp gelecek. Bu isimler önde gelenler. Komutanlar var, Mehmetçik var, tabii ki arkasında millet var. Meclis var. Bu zaferi hep beraber kazanmışlar. Hepsini minnet ve saygıyla anıyorum."

Büyük Zaferimizin 101. yılını yoğun bir katılım ve coşkuyla kutladığımız etkinlikte Başkanımız Ali Y. Koç ve Yüksek Divan Kurulu Başkanımız Uğur Dündar, 26. Genelkurmay Başkanı Emekli Orgeneral İlker Başbuğ’a plaket ve forma takdim ettiler.
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.


Sizi sevmediğimi düşünüyorsanız muhtemelen sevmiyorumdur. Sevdiklerimi şüpheye düşürmem.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
ağustos, bayramımızı, birlikte, coşku, heyecanla, kutladık, üyelerimizle, zafer


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
30 Ağustos Zafer Bayramı'nda yarı final #FileninSultanları'na çok yakıştı. Beatrice Voleybol 1 30 Ağustos 2023 20:16
30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun DeepSilence Milli Manevi Özel Günler 8 30 Ağustos 2023 17:49
30 Ağustos Zafer Bayramı'nın anlam ve önemi nedir? (30 Ağustos 1922'de yaşananlar) DeepSilence Atatürk'ün Hayatı 0 29 Ağustos 2023 10:44
İçinizdeki hazineyi fark edin: Birlikte aşmak için birlikte üretelim DeepSilence Kişisel Gelişim 0 01 Aralık 2022 11:34
30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun Beatrice Milli Manevi Özel Günler 4 30 Ağustos 2022 21:02




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net