Forum Logo




Altay'dan "G.Saray'da oynar mısın?" sorusuna Fenerbahçelilerin uykusunu kaçıracak yanıt


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 03 Ekim 2023, 00:59   #1
Çevrimdışı
Savaşın iyisi, barışın kötüsü yoktur.
Altay'dan "G.Saray'da oynar mısın?" sorusuna Fenerbahçelilerin uykusunu kaçıracak yanıt




Altay'dan "G.Saray'da oynar mısın?" sorusuna Fenerbahçelilerin uykusunu kaçıracak yanıt
Www.TrendForum.Net

Fenerbahçe'den Manchester United'a transfer olan Altay Bayındır, Galatasaray ile oynanacak Şampiyonlar Lig'i maçı öncesi açıklamalarda bulundu. Galatasaray ile oynayacak olmanın güzel bir duygu olduğunu ifade eden Bayındır, sahaya çıktıklarında kazanmak için oynayacaklarını söyledi. Fenerbahçe'ye olan bağlılığını vurgulayan Bayındır, gelecekte Galatasaray'da forma giyme ihtimaline ise kapıyı aralık bıraktı.

Yıllardır formasını terlettiği Süper Lig devi Fenerbahçe'den ayrılıp, Manchester United'a transfer olan Altay Bayındır, Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray ile mücadele edecekleri maç öncesi açıklamalarda bulundu.


"JESUS'UN SİSTEMİNE AYAK UYDURAMADIK"

Jesus'un sistemini değerlendiren Altay, "Fenerbahçe'de çok değerli ve güzel şeyler yaşadım. 4 senede çok fazla değişkenlik gösteren bir hoca ortamı vardı. Yaklaşık 7-8 tane kaleci antrenörüyle çalıştım. Birine alıştığın zaman diğerine alışman zor oluyor. Bir hocanın başarılı olabilmesi için zaman ihtiyacı oluyor. Jorge Jesus'un farklı bir sistemi vardı. Biz oyuncular bu sisteme zaman zaman ayak uyduramadık" dedi.

"KAZANMAK İÇİN OYNAYACAĞIZ"

Şampiyonlar Ligi için konuşan başarılı eldiven, "Galatasaray ile karşılaşacak olmak güzel ve değişik bir duygu. Kendi ülkenin takımıyla oynuyorsun. Ben de onları misafirperver bir şekilde karşılayacağım. Benim için ülkemin takımı her zaman önemlidir ama sahaya çıktığımızda biz de kazanmak için oynayacağız. Buraya geldiklerinde onları en iyi şekilde ağırlayacak. Galatasaray camiasının da beni orada çok iyi karşılayacağına eminim. Galatasaray ile karşılaşmak benim için güzel bir his" ifadelerini kullandı.
"O ZAMANKİ SÜREÇ NE GETİRİR BİLEMEYİZ"

24 yaşındaki file bekçisi, "Galatasaray'da forma giyer misin?" sorusuna ise, "Fenerbahçe'nin yeri bende çok ayrı. Ancak sonuçta profesyonel oyuncularız. O zamanki süreç ne getirir bilmiyorum" yanıtını verdi.
Kaynak: Haberler.com / Spor
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
altaydan, fenerbahçelilerin, gsarayda oynar mısın, kaçıracak, sorusuna, uykusunu, yanıt


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
"Barcelona'yı çalıştırır mısınız?" sorusuna Ancelotti'den tek kelimelik yanıt: İmkansız BBQ SAUCE Spor Dünyası 0 08 Nisan 2023 05:43
Sümerlere ait 4500 yıllık "Kayıp Saray" ortaya çıkarıldı Zeytin Kültür & Sanat & Tarih 0 20 Şubat 2023 11:15
"Deprem bölgesinde kolera salgını" iddialarına İstanbul Tabip Odası'ndan yanıt Zeytin Sağlık Haberleri 0 14 Şubat 2023 11:13
Horner'dan Mercedes'e yanıt: "Eğer dalgalanma fazlaysa aracın yüksekliğini artırın" KoJiRo Formula 1 0 13 Haziran 2022 19:30
Binotto, Ferrari'nin "başarısız" protestosunun ardından FIA'dan yanıt bekliyor KoJiRo Formula 1 0 01 Haziran 2022 20:52




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net