Forum Logo




Ali Koç'tan İsmail Kartal'a sürpriz teklif


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 09 Haziran 2022, 12:17   #1
Çevrimiçi
Ali Koç'tan İsmail Kartal'a sürpriz teklif




Ali Koç'tan İsmail Kartal'a sürpriz teklif
Www.TrendForum.Net

Jorge Jesus'la 1 yıllık sözleşme imzalayan Fenerbahçe yönetimi, Mali Olağan Genel Kurul'da İsmail Kartal için veda töreni düzenlemişti. İkinci yarıdaki performansıyla sarı-lacivertli takımın Şampiyonlar Ligi bileti almasında başrolü oynayan deneyimli teknik adama yönetimden sürpriz teklif geldiği ortaya çıktı.



güvenini kaybetmiş bir futbolcu topluluğunu ayağa kaldırdı, takım yaptı. İyi takıma sahibiz, ama bu kağıttaydı. O sahada bunun potansiyelini gösterdi. Görevde bulunduğu 18 hafta boyunca 2.03 puan ortalaması 18 hafta boyunca puan lideri, en çok ikinci gol atan takım, bütün sezona baktığımız zaman en iyi averajı olan takım. 5’ten 2’ye çıkararak Şampiyonlar Ligi’ne katılma şansı sağladı" ifadelerini kullandı.

Milliyet Gazetesi yazarı Bilal Meşe, bu haftaki köşesinde İsmail Kartal'ı överken, deneyimli hocaya yönetimin yaptığı teklifi açıkladı. İşte o yazı...

‘Nöbetçi’ kelimesinin kısaca açılımı yaparsak; “nöbet kendisinde olan kimse” anlamını taşır. Kişisel olarak bu kelimeyi çok severim. Nitekim Milliyet’teki köşemin adı da ‘Nöbetçi Kalem’ dir. Niye bu iki kelimeyi tercih ettim? Geçmişte, hem muhabir - hem de yazarlığı bir arada yürüttüm. Zaman geldi köşeme ara verdim, haberlerden fırsat buldukça köşeme dönüşler yaptım. Açıkcası, bir yazdım, bir ara verdim.

Fenerbahçe’nin Teknik Direktörü İsmail Kartal hocamızı biraz kendime benzettim. Ona da, “Nöbetçi hoca” yakıştırmasını yaptım. Valla onun bu gel-gitlerine bakınca cuk diye oturdu bence, ya sizce?


'HARİKA VEDA'

İsmail Kartal’ın veda törenini canlı olarak izledim, açıkçası çok hoşuma gitti. Kaldı ki fazlasıyla da hak etti. Yönetim bu anlamda alkışı fazlasıyla hak ediyor, helal olsun. Zaman zaman duygusal anlar yaşadı Kartal... Nasıl yaşamasın arkadaş? Ne zaman Fenerbahçe zor duruma düşse, koşarak geldi hep... Bu sezonda olduğu gibi. Enkaz belki ağır olacak ama negatif tabloda aldı, pozitife taşıdı Devler Ligi’ne aday takım haline getirdi. Ortada bir emek, bir alınteri var arkadaş... Tabii ki duygulanır, gözyaşı da döker.

Bu ayrılık; vefasızlık mı, değil mi asıl tartışmamız gereken de budur! Herkes bu tabloya farklı pencereden bakabilir. Her ikisine de itirazımız olmaz. Kişisel olarak İsmail Kartal’ın kalmasından yanaydım.


'KARTAL'A SAMANDIRA'DA İDARİ GÖREV TEKLİF EDİLMİŞ'

Neticede benim görüşüm bu, ama karar verici Başkan Ali Koç ve yönetimidir. Onların işine karışacak ne halimiz var, ne de yetkimiz!

Fenerbahçeli dostlarla konuşuyoruz, İsmail Kartal’a Samandıra’da idari görev teklif edilmiş yönetimce...

Gelin görün ki tecrübeli hoca yoluna teknik direktör olarak devam etmek istiyor. Bu da onun tercihi... Acaba idari işten çok, Kartal’a sportif direktörlük görevi önerilseydi daha iyi olmaz mıydı? Belki kabul ederdi, ne bileyim!


'ÖZİL GİDİCİ Mİ KALICI MI?'

Mesut Özil’in Fenerbahçe’ye transferini anımsayın... Ülkemize gelişi büyük yankı uyandırdı, yazılı ve görsel medya saatlerce ünlü oyuncuyu getiren uçağın rotasına kilitlendi. Bütün televizyonlar uçaktan inişi dahil, attığı her adımı canlı olarak yayınladı, yer yerinden oynadı.

Ya futbol ?

Özil büyük umutlarla getirildi, gelin görün ki geçtiğimiz sezondaki performansı hayal kırıklığı yarattı. Kah on birde oynadı, kah yedek kaldı. Yani o bildiğimiz Mesut Özil’in yerinde adeta yeller esti. Özil’in iki yıllık sözleşmesi var, ama konumu tartışılıyor; kalacak mı, yoksa ayrılacak mı? Kuşkusuz buna yeni Teknik Direktör Jesus karar verecek, dışarıya yansıyan bu kulüpten!

Jorge Jesus da tıpkı Mesut Özil gibi özel uçakla ülkemize getirildi, neredeyse Özil’de yaşadığımız o görüntülerin benzerini ünlü teknik adamda da yaşadık.

Bir yıllık sözleşme yapan Portekizli çalıştırıcının sonu da inşallah Özil’e benzemez. Yani hayal kırıklığı yaşatmaz camiaya...


'LİG ÇANTADA KEKLİK Mİ?'

Jorge Jesus kariyeri büyük başarılarla dolu bir teknik adam...

Başkan Ali Koç, benzetme yerindeyse, son kurşununu burada kullandı. O da haklı... Onca yatırıma rağmen, yıllardır gelmeyen bir şampiyonluk sözkonusudur, onun da dayanacak gücü kalmadı.

Hep yazıldı-çizildi, bu oyunda hiç bir hedefin garantisi yoktur.

Sürprizlerle dolu uzun soluklu bir maratondur lig. Demem o ki, büyük takımlar da boş durmuyor, elleri armut toplamıyor, onlar da kadrolarını güçlendiriyor. Yani lig şampiyonluğu asla ‘çantada keklik’ değildir.


Günlük Gazeteler
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
ali, kartala, koçtan, sürpriz, teklif, İsmail


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Kartal'a 2.01'lik dev forvete talip KoJiRo Beşiktaş 0 27 Mayıs 2022 21:36
İsmail Kartal'la Fenerbahçe! Nereden nereye... KoJiRo Fenerbahçe 0 23 Mayıs 2022 21:07
İsmail Kartal zirvede bıraktı KoJiRo Fenerbahçe 0 23 Mayıs 2022 20:52
İsmail Kartal soyunma odasına veda etti KoJiRo Fenerbahçe 0 23 Mayıs 2022 20:47
İsmail hacıoğlu Beatrice Trend Sözlük 0 22 Mayıs 2022 19:32




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net