Forum Logo




Fenerbahçe'de Çağlar Söyüncü operasyonu başladı! Transferde 2 dev rakip


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 13 Ocak 2024, 18:33   #1
Çevrimiçi
Fenerbahçe'de Çağlar Söyüncü operasyonu başladı! Transferde 2 dev rakip




Fenerbahçe'de Çağlar Söyüncü operasyonu başladı! Transferde 2 dev rakip
Www.TrendForum.Net

Bonucci ve Krunic ile ara transfer dönemine kasırga gibi başlayan Fenerbahçe’nin durmaya hiç niyeti yok. Yönetici Selahattin Baki’nin Çağlar Söyüncü’nün transferini bitirmek için dün Madrid’e gittiği öne sürüldü. Öte yandan milli futbolcuya 2 deve takımın da talip olduğu kaydedildi.




Sarı-Lacivertliler, ara transfer döneminin şimdiden yıldızı oldu. Önce dünyaca ünlü İtalyan stoper Leonardo Bonucci imzayı attı, ardından Rade Krunic dün İstanbul’a geldi. Şimdiden iki bomba birden patlatan Fenerbahçe’nin durmaya hiç niyeti yok. Dün taraftarların gözü Krunic’i getiren uçaktaydı ama yönetici Selahattin Baki de Madrid’e gitti.

Baki’nin hedefindeki ismin Atletico Madrid’li Çağlar Söyüncü olduğu öğrenildi. Fenerbahçe, Bonucci transferine rağmen Milli yıldızdan da vazgeçmedi. Takımdaki yerli rotasyonunu güçlendirmek isteyen yönetim, 27 yaşındaki stoperi de kadroya katmaya kararlı. EURO 2024 için düzenli olarak oynamak isteyen Çağlar’ın Fenerbahçe’ye yeşil ışık yaktığı ve kulüplerin anlaşmasını beklediği belirtildi.

PORTO VE FULHAM DA İSTİYOR

Portekiz devi Porto ile İngiltere’den Fulham da başarılı savunmacının peşinde. Ancak Selahattin Baki, Madrid’de bu işi bitirmeye kararlı.

SEZON PERFORMANSI

Milli futbolcu, sezon başında Atletico Madrid’e Leicester’dan bedelsiz olarak transfer olmuştu. Ancak burada fazla süre alamayan Çağlar Söyüncü, 9 resmi maçta 213 dakika süre alabildi.

GÜNLÜK GAZETELER
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
başladı, Çağlar, dev, fenerbahçede, operasyonu, rakip, söyüncü, transferde


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Di Maria Transferi İçin Galatasaray Ve Fenerbahçe'ye Barcelona Rakip Oldu DeepSilence Galatasaray 0 27 Mayıs 2023 12:39
Çağlar Söyüncü, sezon sonunda Atletico Madrid'e imza atıyor BBQ SAUCE Spor Dünyası 0 24 Nisan 2023 17:03
Beşiktaş ve Fenerbahçe'den flaş anlaşma! Transferde... KoJiRo Beşiktaş 0 23 Haziran 2022 20:45
Fenerbahçe'ye transferde çifte müjde! Amir Hadziahmetovic ve Abdülkerim Bardakçı KoJiRo Fenerbahçe 0 02 Haziran 2022 20:17
Fenerbahçe'den transferde Bünyamin Balcı hamlesi KoJiRo Fenerbahçe 0 23 Mayıs 2022 21:06




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net