Forum Logo




Fenerbahçe'ye Almanya'dan stoper geliyor!


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 12 Haziran 2022, 16:16   #1
Çevrimdışı
Fenerbahçe'ye Almanya'dan stoper geliyor!




Fenerbahçe'ye Almanya'dan stoper geliyor!
Www.TrendForum.Net

Fenerbahçe'de, yeni sezonun transfer planlaması yapılmaya devam ediyor. Sarı lacivertlilerden flaş bir hamle geldi. Yönetim, Kim Min-Jae'ye gelen ilgi sonrası stoper listesi oluşturdu. Yıldız savunmacının takımdan olası gitme ihtimaline karşılık adaylar belli oldu. Jorge Jesus'a sunulan oyuncu listesi sonrası Portekizli hoca Almanya'da boy gösteren bir isme olumlu yanıt verdi.



Yeni sezon transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'de, Jorge Jesus'un raporu doğrultusunda çalışmalar sürüyor. Portekizli teknik direktör, takımla ilgili düşüncelerini yönetime iletti. Portekizli teknik direktör, takımla ilgili düşüncelerini yönetime iletti. Geniş bir rapor hazırlayan deneyimli hoca, eksik bölgeleri tespit etti. Başkan Ali Koç ve ekibi de 67 yaşındaki teknik direktörün istekleri sonrası görüşmelere başladı. Kanarya, transferde yapacağı hamlelerde tam isabet sağlamak istiyor. Sarı lacivertliler bu sezon mutlak şampiyonluk parolasıyla yola çıkacak. Yönetim, uzun süren şampiyonluk hasretini bitirme hedefinde. Bu doğrultuda transferde yapılacak her hamleden maksimum katkı alınması planlanıyor. Yönetim, takıma dahil olacak her futbolcudan üst düzey katkı alma peşinde. Fenerbahçe'de, birçok Avrupa takımının gözdesi konumunda bulunan Kim Min-Jae'ye teklifler gelmeye devam ediyor. Yıldız savunmacıya gelen teklifler sonrası yönetim flaş bir adımda bulundu.

Kim Min-Jae için yüksek rakamların gelmesi ve satışının gerçekleşmesi halinde stoper listesi oluşturuldu. Yönetim, Güney Koreli defansı yüksek rakamlara satarak yerini daha genç bir isimle doldurmak istiyor. İzleme komitesinin de raporladığı futbolcular Jorge Jesus'a sunuldu. İzleme komitesinin de raporladığı futbolcular Jorge Jesus'a sunuldu.Kim'in satılması halinde o futbolcularla görüşmeler hız kazanacak. Jorge Jesus'un stoper adayları arasında onay verdiği isim ise belli oldu.


Portekizli hocaya, Almanya Ligi takımlarından Bochum'da top koşturan Armel Bella-Kotchap ismi önerildi. Jesus'un bu oyuncunun kasetlerini izlediği ve olası transfere onay verdiği kaydedildi. Armel Bella-Kotchap, 1.90 boyuna rağmen isabetleri pasları, hava toplarındaki hakimiyeti ve hızıyla ön plana çıkıyor. 20 yaşındaki genç stoperin Avrupa'dan da talipleri çok. 20 yaşındaki genç stoperin Avrupa'dan da talipleri çok.Alman ekibinin, Armel Bella-Kotchap için yüksek bir bonservis talebinde bulunabileceği ifade edildi. Ancak Fenerbahçe'nin Kim Min-Jae'den yaratılacak kaynakla Armel Bella-Kotchap için şartları zorlayacağı öne sürüldü. Yönetimin, genç savunmacıyı ileriye dönük bir yatırım olarak da düşündüğü belirtildi. Kotchap'ın güncel piyasa değeri ise 10 milyon Euro olarak belirlenmiş durumda. Kotchap'ın kulübüyle olan sözleşmesi 2024 yılında sona erecek. Kotchap, bu sezon Almanya'da 26 maça çıktı. Almanya U21 Milli Takımı'nda da boy gösteren Kotchap, 9 karşılaşmada boy gösterdi. Kotchap kariyerinde, Rot Weiss Ahlen, SC Grimlinghausen Jugend, SG Unterrath ve MSV Duisburg takımlarında da forma giydi.


Günlük Gazeteler
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
almanyadan, fenerbahçeye, geliyor, stoper


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Beşiktaş'a İtalyan stoper iddiası! KoJiRo Beşiktaş 0 03 Haziran 2022 20:29
Almanya ve Osmanlı Devleti İttifak Antlaşması DeepSilence Trend Ansiklopedi 0 01 Haziran 2022 09:02
Jorge Jesus, Fenerbahçe için İstanbul'a geliyor! KoJiRo Fenerbahçe 1 31 Mayıs 2022 21:31
Beşiktaş'a genç stoper! KoJiRo Beşiktaş 0 31 Mayıs 2022 21:07
Kerem Aktürkoğlu Almanya yolcusu! KoJiRo Galatasaray 0 27 Mayıs 2022 21:48




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net