Forum Logo




Fenerbahçe ile Ümit Özdağ arasındaki gerilim devam ediyor!


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 13 Haziran 2022, 21:33   #1
Çevrimiçi
Fenerbahçe ile Ümit Özdağ arasındaki gerilim devam ediyor!




Fenerbahçe ile Ümit Özdağ arasındaki gerilim devam ediyor!
Www.TrendForum.Net

Fenerbahçe yönetimi, futbolcusu Luiz Gustavo'yu örnekleyerek paylaşımda bulunan Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'a yanıt vermişti. Fenerbahçe'nin bu eleştirilerine Özdağ'dan yanıt gecikmedi: "Gülümsemeyi unutmayın"



Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım yankı uyandırmıştı. Ülkedeki sığınmacıları gönderme amacını Fenerbahçeli futbolcu Gustavo üzerinden örnekleyen video sosyal medyada yankı uyandırdı. Bu paylaşım üzerine Fenerbahçe yönetimi resmi sitesinden açıklamada bulunmuştu.

FENERBAHÇE'NİN AÇIKLAMASI


"Zafer Partisi Genel Başkanı Sayın Ümit Özdağ'ın resmi sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşım üzerine açıklamamızdır;

Ülkemizin siyasi çerçevedeki gündemlerinden biri olan mülteciler konusuna dair yapılan ilgili paylaşımda; Kulübümüzün ve sözleşmesi devam eden, üç yıldır formamıza saygıyla, sorumlulukla hizmet eden, takımımızın kaptanlığını yapmış bir futbolcusunun adının kullanılması, ima edilmesi kabul edilemezdir.

Daha önce pek çok kez vurguladığımız bir gerçeği bir kez daha en açık haliyle dile getirmek istiyoruz ki; Fenerbahçe Spor Kulübü siyaset üstü bir konumdadır. Zorla içine çekilmediği sürece hiçbir siyasi sürecin, konunun ve gündemin bir parçası olmamıştır ve olmayacaktır.

Bu gerçekten hareketle Sayın Özdağ'dan, futbolcumuza ve kulübümüze yapılan bu yaklaşımdan geri adım atılmasını beklediğimizi vurguluyor; kulübümüzün hiçbir siyasi gündeme dâhil edilmemesini rica ediyoruz"

"GÜLÜMSEMEYİ UNUTMAYIN"


Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'dan da cevap gecikmedi. Özdağ sosyal medya hesabından paylaşım yaparak: "Fenerbahçe alıntıladığım, 2 gün önce yayınlanan bu KOMİK animasyon İle ilgili açıklama yapmış. Doğrusu şaşırdım. Burada önemli olan Türk halkının sığınmacıları "Gönderme" konusunda kime güven duyduğudur. Benim açıklamamda futbol/futbolcu ile ilgili tek ifade yok. Gülümsemeyi unutmayın" ifadelerini kullandı.

GÜNLÜK GAZETELER
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
arasındaki, devam, ediyor, fenerbahçe, gerilim, ile, Ümit, Özdağ


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Valencia, Klemen Prepelic ile Yola Devam Ediyor KoJiRo Basketbol 0 10 Haziran 2022 13:42
Şuşa'da restorasyon çalışmaları devam ediyor KoJiRo Dünyadan Haberler 0 05 Haziran 2022 13:17
Bankacılık sektörünün mevduatı artmaya devam ediyor KoJiRo Ekonomi Dünyası 0 26 Mayıs 2022 22:03
Twitter yönetiminde kayıplar devam ediyor KoJiRo Twitter 1 25 Mayıs 2022 22:20
Ümit Özdağ’dan Süleyman Soylu’ya: Saat 11.00’de erkeksen orada bekle Roronoa Zoro Ülkemizden Haberler 1 10 Mayıs 2022 21:12




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net