Forum Logo




Jesus'un gözdesi geliyor


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 15 Haziran 2022, 21:04   #1
Çevrimdışı
Jesus'un gözdesi geliyor




Jesus'un gözdesi geliyor
Www.TrendForum.Net

Süper Lig'de sezonu ikinci olarak bitirdikten hemen sonra yeni hocası Jorge Jesus'u resmen açıklayan Fenerbahçe, hummalı bir çalışma içerisine girdi. Gelecek sezon şampiyonluğu göğüslemek isteyen sarı lacivertliler, transferde düğmeye bastı. İlk olarak Lincoln Henrique ve Bruma transferlerini bitiren Kanarya, 3. transferini açıklamaya hazırlanıyor.



Süper Lig'de geçtiğimiz sezon beklentilerin altında kalan ve ligi ikinci sırada bitiren Fenerbahçe'de flaş gelişmeler yaşanıyor...

Teknik direktörlük koltuğuna İsmail Kartal'ın ardından Jorge Jesus'u getiren sarı lacivertliler, transferde düğmeye bastı.

Henüz Süper Lig'de transfer döneminin resmen açılmamasına rağmen Fenerbahçe, 2 transferini resmen açıkladı.

Jorge Jesus yönetimindeki Kanarya, Portekiz'in Santa Clara takımından Lincoln Henrique'yi kadrosuna kattı.



Kulübün resmi sitesinden yapılan açıklamaya göre; 2022-23, 2023-24, 2024-25 ve 2025-26 sezonlarında Fenerbahçe formasını giyecek olan Lincoln Henrique'nin imza töreni, Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi'nde, yönetim kurulu üyesi Selahattin Baki ile gerçekleştirildi.

Açıklamada, "Lincoln Henrique'ye 'Ailemize hoş geldin' diyor, Fenerbahçemiz ile nice zaferler ve şampiyonluklar diliyoruz." ifadeleri kullanıldı.

FB TV'ye açıklamalarda bulunan Henrique, "Çok mutluyum, bu fırsattan dolayı çok motiveyim. Hiç şüphe yok ki sezon başladığında sahada Fenerbahçe için her şeyi vereceğim. Kulübün büyüklüğünden zaten bahsetmeme gerek yok. Türkiye'nin en büyük kulübü. Kulübün istediği büyük hedefleri kazanmak istiyorum." açıklamasını yaptı.

Lincoln Henrique transferinin ardından Fenerbahçe, bir dönem Galatasaray'da da forma giyen Bruma'yı kadrosuna katmak için kulübüyle anlaşmaya vardı.



Yapılan açıklamada, "Kulübümüz Armindo Tué Na Bangna'nın kiralık olarak transferi için PSV Eindhoven Kulübü ile anlaşma sağlamıştır. Futbolcu; görüşmeleri yapmak, sağlık kontrolünden geçmek ve süreci ilerletmek üzere İstanbul'a gelecektir. Kamuoyunun bilgisine sunarız." ifadeleri yer aldı.

Henüz transfer sezonu açılmadan 2 transferini de açıklayan Fenerbahçe; arayışlarını sürdürürken, 3. transferini açıklamaya hazırlanıyor.

3. İSİM ERISON

Transferde rotasını Güney Amerika'ya çeviren F.Bahçe'de gündem Botafogo forması giyen Erison. Jesus'un verdiği listenin başında yer alan isimlerden olan Erison, 5 ay önce Botafogo'ya transfer oldu.



23 yaşındaki oyuncu, yeni takımında 10 lig maçında 5 gol kaydetti.

DEVLER LİGİ HAYALİ

31 Aralık 2023'te kontratı sona erecek oyuncu için Brezilya ekibi 4 milyon Euro bonservis isterken bu bedel F.Bahçe'nin frene basmasına neden oldu.

Sörloth ve Weghorst'a göre maliyeti az olan oyuncu için sarı-lacivertliler nabız yoklamayı sürdürecek.

23 yaşındaki oyuncunun top saklama becerisi ve savunma arkasına attığı toplar Jesus'un sisteminde de önemli yer tutuyor.

Erison'un hem Jorge Jesus ile çalışmak hem de Şampiyonlar Ligi ihtimali nedeniyle Fenerbahçe'de oynamak istediği öğrenildi.


AA
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
geliyor, gözdesi, jesusun


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Jorge Jesus'un rotası Avrupa KoJiRo Fenerbahçe 0 08 Haziran 2022 13:57
İşte Ali Koç ve Jorge Jesus'tan ilk görüntü KoJiRo Fenerbahçe 0 01 Haziran 2022 20:40
Jorge Jesus, Fenerbahçe için İstanbul'a geliyor! KoJiRo Fenerbahçe 1 31 Mayıs 2022 21:31
Jorge Jesus geliyor KoJiRo Fenerbahçe 0 30 Mayıs 2022 21:54
Jorge Jesus bu hafta geliyor KoJiRo Fenerbahçe 0 23 Mayıs 2022 21:09




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net