Forum Logo




Fenerbahçe'ye Real Madrid'den forvet: Mariano Diaz


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 25 Haziran 2022, 17:34   #1
Çevrimdışı
Fenerbahçe'ye Real Madrid'den forvet: Mariano Diaz




Fenerbahçe'ye Real Madrid'den forvet: Mariano Diaz
Www.TrendForum.Net

Jorge Jesus önderliğinde Bruma ve Lincoln ile kadrosunu güçlendiren ve transfer çalışmalarına hız kesmeden devam eden Fenerbahçe için sürpriz bir forvet iddiası ortaya atıldı. Sarı-Lacivertli ekibin, Real Madrid'in yollarını ayırmak istediği Mariano Diaz ile ilgilendiği ileri sürüldü.




Jorge Jesus önderliğinde Bruma ve Lincoln ile kadrosunu güçlendiren ve transfer çalışmalarına hız kesmeden devam eden Fenerbahçe için sürpriz bir forvet iddiası ortaya atıldı.

AS'ta yer alan habere göre Fenerbahçe, Real Madrid forması giyen Mariano Diaz ile yakından ilgileniyor. İspanyol devi ise 28 yaşındaki futbolcu ile yollarını ayırmak için çalışmalarda bulunuyor ve olası tüm teklifleri değerlendirmeye tamamen açıklar.

En ciddi talip Fenerbahçe

Getafe'nin yanı sıra futbolcunun durumunu soran kulüplerin olduğu da belirtilenler arasında yer alırken, bu ilgilerin daha fazla ilerlemediğinin altı çizildi. Jorge Jesus önderliğinde transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'nin ise transferde en ciddi talip olarak görüldüğü iddia edildi.

5 milyon Euro talebi

Sarı-Lacivertli ekibin, geçtiğimiz yaz transfer döneminde de ilgilendiği futbolcu için bonuslarla birlikte 4 milyon Euro'ya ulaşabilecek bir teklifi sunabileceği ancak futbolcunun yılda net 5 milyon Euro beklentisinin bulunduğu haberin detaylarında aktarıldı.

2018 yılında 21.5 milyon Euro bonservis ile Lyon'dan Real Madrid'e transfer olan Mariano Diaz'ın mevcut sözleşmesi 2023 yılında sona eriyor. Geçtiğimiz sezon 11 maça çıkan 28 yaşındaki futbolcu 1 gol ve 1 asist kaydetti.


AA
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
diaz, fenerbahçeye, forvet, madridden, mariano, real


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Real Madrid’de Fabien Causeur ile Yola Devam KoJiRo Basketbol 0 20 Haziran 2022 21:25
Real Madrid: 3 Madde İle Yeni Sezon Yol Haritası KoJiRo Basketbol 0 18 Haziran 2022 18:22
ACB’de Real Madrid ile Barcelona karşılaştı. KoJiRo Basketbol 0 18 Haziran 2022 08:43
Real Madrid’de Thomas Heurtel Gelişmesi: Geri Döndü! KoJiRo Basketbol 0 05 Haziran 2022 11:25
Jaycee Carroll, Real Madrid Tarafından Onurlandırılacak KoJiRo Basketbol 0 03 Haziran 2022 20:18




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net