Forum Logo




Serdar Dursun'a La Liga'dan talip! İlk teklif: 5 milyon Euro


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 29 Haziran 2022, 18:11   #1
Çevrimdışı
Serdar Dursun'a La Liga'dan talip! İlk teklif: 5 milyon Euro




Serdar Dursun'a La Liga'dan talip! İlk teklif: 5 milyon Euro
Www.TrendForum.Net

Fenerbahçe'nin golcüsü Serdar Dursun'a Mallorca kanca attı. İspanyol ekibi, geçtiğimiz sezonu 15 golle tamamlayan, A Milli Takım daveti alan ve şu an Uluslar Ligi'ndeki gol krallığı yarışında Haaland'ın ardından 2. sırada yer alan 30 yaşındaki forvet için Fenerbahçe'ye 5 milyon Euro teklif yaptı.



Fenerbahçe 'nin geçtiğimiz sezonun başında Bundesliga 2 ekiplerinden Darmstadt’tan bonservis ödemeden kadrosuna kattığı Serdar Dursun, sergilediği performansla tüm dikkatleri üzerine çekmişti. Bundesliga 2'de 27 kez ağları sarsarak kral olan, Sarı Lacivertliler'de sezonu 15 golle tamamlayan ve Milli Takım'ın as forvetlerinden olan tecrübeli golcüye La Liga'dan talip çıktı.

5 milyon Euro'luk teklif

Devre arasıdna Lazio'dan kiralanan Vedat Muriqi'nin takımına dönecek olması sonrası forvet arayışlarına giren Mallorca, milli forvete kanca attı ve Fenerbahçe'ye 5 milyon Euro bonservis önerdi. Sarı Lacivertli ekip yönetiminin bu rakamı yetersiz bulduğu, Mallorca cephesine teklifin yükseltilmesi gerektiğini aktardığı öğrenildi.

Serdar Dursun, geçtiğimiz sezonu 15 golle tamamladı ve krallık hayallerinin uzağında kaldı. Ancak 30 yaşındaki forvet, yine de kendisi açısından unutulmayacak bir sezonu geride bıraktı.

Yönetim arkasında durdu, sezona damga vurdu

Serdar Dursun, sezon başında Fenerbahçe’ye imza atan ilk isimlerden biri olmuştu. Transferi açıklandığında Almanya 2. Lig ekiplerinden Darmstadt’tan gelmesine vurgu yapılarak, “Fenerbahçe 2. ligden forvet mi alır!” yorumlarıyla daha sahaya adımını atmadan eleştiri oklarının hedefi olmuştu. Tecrübeli forvet ikinci şoku, Vitor Pereira’nın, kendisi gelmeden önce transfer edilen Serdar için aynı Caulker gibi, “Gönderelim” raporu vermesiyle yaşadı.

15 golle takımın en skorer ismi

Ancak yönetim Milli golcünün arkasında durdu ve takımda kaldı. Tüm olumsuzluklara rağmen pes etmeyen ve sıkı bir şekilde çalışan Serdar Dursun, ligde 15 golle takımın en skorer ismi oldu. Başarılı oyuncu, Rizespor ’a her iki maçta da hat-trick yaparak, ‘Bir sezonda aynı takıma karşı en az 3 gol atan ilk Fenerbahçeli’ olarak tarihe geçti. Krallık hayallerinin uzağında kalan Serdar Dursun, yine de kendisi açısından unutulmayacak bir sezonu geride bıraktı.

Milli formayla attığı gollerle kariyerinin en parlak dönemlerinden birini geçiren Serdar Dursun, Uluslar Ligi'ndeki gol krallığı yarışında Haaland'ın ardında 2. sırada yer alıyor.

Haaland'ın ensesinde!

Burak Yılmaz'ın Portekiz ile oynanan Dünya Kupası Play-Off karşılaşmasının ardından milli takımın yeni golcüsünün kim olacağı büyük bir merakla beklenirken, Ay-Yıldızlı formayı oldukça geç giyen ancak gollerini arka arkaya atan Serdar Dursun oldukça önemli bir başarıya imza attı. 30 yaşındaki santrfor, 4 maçta 4 kez ağları sarstı, Uluslar Ligi'ndeki gol krallığı yarışında 5 gollü Haaland'ın ardında 2. sırada yer aldı.

Ömer Necati Albayrak
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
dursuna, euro, ligadan, milyon, serdar, talip, teklif, İlk


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Alex Teixeira'ya 5 milyon Euro'luk teklif! KoJiRo Beşiktaş 0 27 Haziran 2022 20:45
Beşiktaş'tan Lucas Joao için 2.9 milyon Euro’luk teklif KoJiRo Beşiktaş 0 27 Haziran 2022 20:43
Beşiktaş, Ersin Destanoğlu için 10 milyon Euro'luk teklif bekliyor KoJiRo Beşiktaş 0 19 Haziran 2022 16:02
Ersin Destanoğlu için teklif! 6 milyon Euro... KoJiRo Beşiktaş 0 12 Haziran 2022 16:08
Galatasaray'da Marcao sürprizi! 16 milyon Euro'luk teklif KoJiRo Galatasaray 0 29 Mayıs 2022 16:29




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net