Forum Logo




Unutulmaz Karakterler | Demir Adam / Iron Man - Tony Stark


Kullanıcı Etiket Listesi

Like Tree1Beğeniler
  • 1 Post By Beatrice

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 25 Aralık 2022, 15:47   #1
Çevrimiçi
Unutulmaz Karakterler | Demir Adam / Iron Man - Tony Stark




Unutulmaz Karakterler | Demir Adam / Iron Man - Tony Stark
Www.TrendForum.Net



Demir Adam,(İron Man) Marvel Comics'in Mart 1963'te çıkardığı bir süper kahramandır.

Ayrıca Marvel'ın en sevilen kahramanlarından biridir. Gerçekte adı Anthony Stark'tır. Kimliğini açıklamaktan çekinmez.Babası Howard Stark, annesi Maria Stark'tır.





Konusu

Ünlü bir mucit ve milyarder olan Tony Stark, Stark Endüstrileri adlı babasından kalan şirketin başına geçmiştir ve silâh üretimine başlamıştır. Silâhlardan para kazanmıştır, yani insanların kanına girerek. Bu durum Tony Stark'ı insanlara karşı sorumlu hissetmesine neden olacaktır.Babasının ve kendisinin iş ortağı olan Obadiah Stane'nin gizli bir işbirliği ile Afganistan'daki bir terör örgütü Tony Stark'a bir suikast düzenler. Bu suikastte Stark'ın vücuduna şarapnel parçaları girmiştir. Özellikle kalbi büyük hasar görmüştür. Tony Stark'ın ölmemesi için Yinsen isimli bir cerrah Tony'nin göğüsüne bir çeşit mıknatıs yerleştirir ve Tony'nin ölümü engellenir. Kendisi de Ark-Reaktörünü ve o reaktörden güç alan ilk zırhını icat eder ve oradan kaçmayı başarır. Yaptığı ilk zırhı oldukça ilkeldir ve bu zırhı kendisi yönetmektedir. Tony'nin kurtulduğunu öğrenen iş ortağı Obadiah Stane, onu şirketten attırmaya çalışır. Tony, zırhın tasarımını mükemmelleştirerek J.A.R.V.I.S'i zırha dâhil eder. Tony Stark'ın bu zırh içinde hatâ yapma olasılığı çok düşüktür. İlk olarak kendisine suikast düzenleyen terör örgütünün bir kampını havaya uçurur. Daha sonradan da Iron Man olmaya karar verir.



Güçleri

Stark'ın yaptığı zırh çok fonksiyonludur. Zırhın bilgisayarı J.A.R.V.I.S sayesinde düşmanlarını kolayca yenebilir. Zırhında çok gelişmiş güçlü ve akıllı füzeler, değdiği yeri yok eden lazerler, manyetik kalkanlar, püskürtücü ışınlar (Repulsor) ve ayaklarında uçmaya yarayan roketleri vardır.zırh her aşamada geliştirilmiştir. Zırh ark-reaktörü, itici motorlar ve çeşitli silahlardan oluşmuştur. Daima geliştirmektedir.

Alıntı
Efrasiyab bunu beğendi.
__________________
"Bakın benim parolam sevgidir. Ama ben şiddeti de yerine göre bir enstrüman olarak kullanırım."
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
adam, demir, iron, karakterler, man, stark, tony, unutulmaz


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Adam ne demek? Adam kime denir? Beatrice Kafamıza Göre 8 Dün 20:24
Unutulmaz Filmlerden Unutulmaz Replikler Beatrice Sinema Dünyası 100 02 Nisan 2024 10:35
İz bırakanlar unutulmaz mı? Never Give Up Kafamıza Göre 12 02 Temmuz 2023 18:23
AylakAdam / Farkedmez / Tony Astrea TrendForum Üye Sözlüğü 12 17 Mayıs 2023 18:02
İz Bırakanlar Unutulmaz Never Give Up Never Give Up 0 11 Mayıs 2022 18:43




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net