Forum Logo




Felekten Bir Gece / The Hangover


Kullanıcı Etiket Listesi

Like Tree1Beğeniler
  • 1 Post By Beatrice

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 12 Ocak 2023, 13:39   #1
Çevrimiçi
Felekten Bir Gece / The Hangover




Felekten Bir Gece / The Hangover
Www.TrendForum.Net

Felekten Bir Gece, 2009 ABD yapımı komedi filmidir. Todd Phillips'in yönettiği filmin senaristliğini Jon Lucas ve Scott Moore, yapımcılığını ise Todd Phillips ile Daniel Goldberg üstlendi. Legendary Pictures tarafından çekilen ve 35 milyon dolar bütçeli filmin başrolünde Bradley Cooper, Ed Helms, Zach Galifianakis, Heather Graham, Justin Bartha ve Jeffrey Tambor yer almaktadır.

Filmde, bekârlığa veda partisi için Las Vegas'a giden ve kaldıkları otelde geçirdikleri gecenin ardından hiçbir şey hatırlamayan dört arkadaşın başından geçen olaylar anlatılmaktadır. Film yapımcılarının başından geçen olaylardan esinlenerek oluşturulan film, ABD'de, 5 Haziran 2009'da vizyona girdi. 467.416.722 dolarlık hasıla elde eden Felekten Bir Gece, Altın Küre'de, müzikal veya komedi dalında en iyi film ödülü dahil birçok ödül kazandı.




- Konu -

Sıradışı bir mizah anlayışına sahip Hangover, bilindik Hollywood mizah klişelerine yaslanmayan, gayet eğlenceli bir yapım. Filmde arkadaşlarının düğününden iki gün önce bekârlığa veda partisi vermek için Las Vegas’a giden dört tuhaf arkadaşın, sarhoş oldukları parti gecesinin sabahında odalarında bir kaplan, tavuklar ve dolapta ağlayan altı aylık bir bebek ile uyanmaları üzerine gelişen olağanüstü maceralar aktarılmaktadır. Damadın ortalıkta olmaması da ayrı bir meseledir! Kafaları hala kıyak olan bu kafadarlar, bir gece öncesine dair hiçbirşeyi hatırlayamazlar. Birbirinden şapşal ama sevimli bu üç hergele, ipuçlarını takip ederek işlerin nerede kontrolden çıktığını bulmak zorundadırlar. En önemlisi de damadı bularak zamanında Los Angeles’a düğününe yetiştirmeleri gerekmektedir.
Efrasiyab bunu beğendi.
__________________
"Bakın benim parolam sevgidir. Ama ben şiddeti de yerine göre bir enstrüman olarak kullanırım."
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
bir, felekten, gece, hangover


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Gece denize girmek DeepSilence Trend Sözlük 10 08 Mayıs 2023 23:26
Gece - Semra Şenol DeepSilence Kitap Özetleri - Kitap Tanıtımları 0 30 Kasım 2022 10:42
Gece acıkmak DeepSilence Trend Sözlük 4 26 Kasım 2022 18:53
Şanışer ve Server Uraz - Gece Bahtiyar Yerli Şarkı Sözleri 2 04 Kasım 2022 22:05
Gece Forumları Er Şaban Trend Sözlük 6 10 Ekim 2022 21:56




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net