Forum Logo




Jamie Lee Curtis ve Lindsay Lohan'lı Freaky Friday'in devam filmi geliyor


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 12 Mayıs 2023, 17:15   #1
Çevrimdışı
Banlı Üye
Jamie Lee Curtis ve Lindsay Lohan'lı Freaky Friday'in devam filmi geliyor




Jamie Lee Curtis ve Lindsay Lohan'lı Freaky Friday'in devam filmi geliyor
Www.TrendForum.Net



Lindsay Lohan ve Oscar ödüllü oyuncu Jamie Lee Curtis'in, bir sabah uyandıklarında kendilerini birbirlerinin bedeninde bulan anne kıza hayat verdikleri Çılgın Cuma (Freaky Friday) filminin devamı geliyor. 20 yılı aşkın bir süre sonra gelecek devam filminde ünlü oyuncular rollerine geri dönecek.

Mary Rodgers'ın 1972 tarihli romanına dayanan ve dünya çapında 161 milyon dolar hasılat elde eden 2003 yapımıÇılgın Cuma (Freaky Friday) filminin devamı geleceği duyuruldu.

Lindsay Lohan ve Jamie Lee Curtis'in bir Cuma sabah uyandıklarında kendilerini birbirlerinin bedenelerinde bulmalarıyla gelişen yapımın ikinci filminde söylentilere göre Elyse Hollander senaryoyu kaleme alacak isim oldu.

Lohan ve Curtis'in bir kez daha anne kıza vereceği tahmin edilen filmin yaratıcı kadrosuna dair Disney'den henüz bir resmi açıklama gelmedi.

Yakın zamanda oyunculuk kariyerine Netflix filmi Falling for Christmas gibi filmlerle dönmeye başlayan Lindsay Lohan ve Her Şey Her Yerde Aynı Anda
(Everything Everywhere All at Once) ile En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu Oscar ödülüne hak kazanan Jamie Lee Curtis'in yıllar içinde eski filme dair yaptıkları açıklamalarla, Freaky Friday'in devamı için filmin hayranlarına ve Disney'e yeşil ışık yakmışlardı.

boxofficeturkiye.com
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
curtis, devam, filmi, freaky, fridayin, geliyor, jamie, lee, lindsay, lohanlı


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Sinema Jedi’ların Doğuşunu Konu Alan “Star Wars” Filmi “Dawn of the Jedi” Geliyor Efrasiyab Sinema Dünyası 1 17 Nisan 2023 11:38
Joker'in devam filmi Joker: Folie à Deux'den ilk set görüntüleri Zeytin Sinema Dünyası 2 29 Mart 2023 11:27
Jamie dornan Fotoğrafları Beatrice Yabancı Ünlü Resimleri 7 15 Aralık 2022 15:19
PlayStation Store Black Friday İndirimi Başladı! DeepSilence Oyun Dünyası 1 18 Kasım 2022 14:30
black friday Beatrice Trend Sözlük 0 18 Kasım 2022 08:35




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net