Forum Logo




Zack Snyder’ın “Rebel Moon” Macerası “The Scargiver” ile Devam Ediyor: İşte Yeni Fragman


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 22 Mart 2024, 18:48   #1
Çevrimiçi
Zack Snyder’ın “Rebel Moon” Macerası “The Scargiver” ile Devam Ediyor: İşte Yeni Fragman




Zack Snyder’ın “Rebel Moon” Macerası “The Scargiver” ile Devam Ediyor: İşte Yeni Fragman
Www.TrendForum.Net

Rebel Moon 2: The Scargiver filminden yeni fragman yayınlandı. Zack Snyder’ın yönettiği bilimkurgu yapımının devamı Netflix’e geliyor.



Rebel Moon 2: The Scargiver fragmanı paylaşıldı. Zack Snyder’ın destansı bilimkurgu macerası yeni bölümüyle devam etmeye hazırlanıyor.

İlk filmi geçen aralık ayında Netflix’te seyirciyle buluşan Rebel Moon, Snyder’ın uzay operası serisinin ilk halkasıydı. Akira Kurosawa’nın Yedi Samuray filminden esinlenen hikâyede, izleyiciler Sofia Boutella’nın canlandırdığı Kora karakteri ve onun acımasız İmparatorluğa karşı verdiği mücadeleye tanık olmuştu. Rebel Moon – Part One: A Child of Fire’ın finali, Kora ve diğerlerinin huzurlu çiftçi uydusu Veldt’i savunduğu devam filmi için zemin hazırlamıştı.

Snyder’ın ilk Rebel Moon filminin eleştirileri çoğunlukla olumsuzdu. Eleştirmenler filmin tek boyutlu karakterleri, klişe hikâyesi ve aksiyona odaklanmasının sorun oluşturduğunu söylüyordu. Film eleştirilerini toplayan Rotten Tomatoes’da %21 gibi bir eleştirmen puanına sahip. İzleyici puanı da %58’lik bir dilimde kalmış durumda. Devam filminin eleştirmenler tarafından daha iyi karşılanıp karşılanmayacağı belli değil. Ancak fragman ilk filmden bile daha fazla aksiyon dolu olacağını gösteriyor.



Rebel Moon 2 filminin ilk fragmanı yine geçen aralık ayında paylaşılmıştı. Şimdi de resmi fragman yayınlandı. Görüntüler, ilk filmde de bolca yer alan ağır çekim aksiyon sekanslarıyla dolu ve İmparatorluk ile çatışmanın kızışmasıyla birlikte Kora ile Ed Skrein’in canlandırdığı Amiral Noble arasındaki büyük bir hesaplaşmanın ön gösterimini sunuyor.

Rebel Moon 2: The Scargiver Fragmanı Türkçe Altyazılı | İZLE



İlk filmin büyük bir bölümü hikâyenin dünyasını kurmak ve Kora’nın Veldt’te direnişini birlikte sürdüreceği karakterleri tanıtmakla geçiyor. Bunlar arasında Michiel Huisman’ın canlandırdığı Gunnar, Bae Doona’nın Nemesis’i, Staz Nair’in Tarak’ı ve Djimon Hounsou’nun Titus’u var. Hepsi de devam filminde daha da önemli bir rol oynamaya hazır. Anthony Hopkins tarafından seslendirilen felsefi robot Jimmy de fragmanda önemli bir yere sahip ve ilk filme kıyasla bu sefer hikâyede daha kilit bir rol oynayacak gibi görünüyor.



Rebel Moon 2 için yayınlanan son fragman ayrıca, Rebel Moon – Part Two: The Scargiver’ın ilk film kadar farklı mekânlarda dolaşmayacağını da işaret ediyor. Kora’nın ekibi artık bir araya geldiğine göre, Veldt aksiyon için ana zemin gibi görünüyor. Ancak bazı sahnelerde Kora ve Noble’ın devasa bir uzay gemisine benzeyen bir yerde savaştığı görülüyor. Yedi Samuray ve Muhteşem Yedili filmlerine bakılırsa Rebel Moon’un oyuncu kadrosundan birçoğunun yaklaşan savaşta hayatta kalması pek olası değil.

[Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir. ]
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
devam, ediyor, fragman, ile, macerası, moon”, scargiver”, snyder’ın, yeni, İşte, zack, “rebel, “the


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Hayatta kalma Dune oyunu geliyor! İşte yeni fragman KoJiRo Oyun Haberleri 1 07 Mart 2024 14:17
Rebel Moon | Resmi Teaser Fragman mortal Sinema Dünyası 0 22 Ağustos 2023 22:02
Songül Karlı estetik yaptırmaya devam ediyor! İşte son hali KoJiRo Ünlülerin Dünyası 0 09 Temmuz 2023 16:16
Killers of the Flower Moon | Resmi Fragman mortal Sinema Dünyası 1 18 Mayıs 2023 22:12
Zack Snyder Razor Trend Sözlük 0 09 Nisan 2023 10:59




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net