Forum Logo




Başrolünde Michelle Pfeiffer’ın Yer Aldığı Noel Komedisi “Oh. What. Fun.” Geliyor


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 22 Mart 2024, 22:48   #1
Çevrimiçi
Başrolünde Michelle Pfeiffer’ın Yer Aldığı Noel Komedisi “Oh. What. Fun.” Geliyor




Başrolünde Michelle Pfeiffer’ın Yer Aldığı Noel Komedisi “Oh. What. Fun.” Geliyor
Www.TrendForum.Net

Oh. What. Fun. filmi duyuruldu. Michelle Pfeiffer’ın başrolünde yer aldığı Amazon MGM yapımı, izleyicileri bir Noel partisine davet ediyor.



Oh. What. Fun. filmi için bekleyiş başladı. Komedi türündeki yapımın başrolünde Oscar adayı aktris Michelle Pfeiffer yer alırken filmin Prime Video’da yayınlanacağı bildiriliyor.

The Big Sick’in yönetmeni Michael Showalter’ın yazar, yapımcı ve yönetmen koltuğunda oturacağı komedi filmi; Amazon MGM imzasını taşıyacak.

French Exit ve Murder on the Orient Express gibi yapımlarda Michelle Pfeiffer çok çeşitli rollerle izleyicilerin karşısına çıkan aktris, bu defa bir komedi filminde başrolü üstlenecek. Pfeiffer’ın canlandırdığı Claire Clauster karakteri, ailesi için özel bir Noel partisi düzenliyor. Ancak akrabaları onu unutunca Claire onlar için çarpıcı bir plan kurgulayarak ortadan kaybolacak.



Oh. What. Fun. Filmi Hakkında Bilinen Detaylar Sınırlı

Yapımın oyuncu kadrosunda Michelle Pfieffer dışında henüz bir isim açıklanmış değil. Pfieffer da yönetmen Showalter da yoğun bir çekim takvimini arkalarında bırakıyorlar. Showalter son olarak Anne Hathaway ve Nicholas Galitzine’in başrollerini paylaştığı bir başka Amazon yapımı The Idea of You’yu yazıp yönetmişti. Galasını SXSW 2024’te yapan filmin 2 Mayıs 2024’te gösterime girmesi bekleniyor.

Pfeiffer ise en son Marvel Sinematik Evreni’nde geçen Antman üçlemesinin üçüncü filmi Ant-Man and the Wasp: Quantumania’da Janet Van Dyne rolüyle izleyicilerin karşısına çıktı. Yıldız oyuncu ayrıca 2022’de yayınlanan Showtime dizisi The First Lady’de Betty Ford rolünü canlandırdı. Yapım Amerika Birleşik Devletleri’nin First Lady’lerini konu alıyordu.



Michelle Pfeiffer’ın geçmişteki unutulmaz rolleri arasında Batman Returns’teki Catwoman (Selina), Dangerous Liaisons’taki Madame de Tourvel ve The Fabulous Baker Boys’taki Susie Diamond yer alıyor.

Oh. What. Fun. için henüz bir yayın tarihi belirtilmese de yapımın 2024 ya da 2025’in Noel döneminde Prime Video aracılığıyla izleyicilerin karşısına çıkacağı tahmin ediliyor.

[Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir. ]
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
aldığı, başrolünde, fun”, geliyor, komedisi, michelle, noel, pfeiffer’ın, yer, “oh


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Aras Bulut İynemli'nin başrolünde olduğu Atatürk filminin afişi yayınlandı Zeytin Sinema Dünyası 1 13 Ekim 2023 14:45
Jürgen, Bir Adalet Komedisi Kitap Özeti Dinle, James Branch Cabell DeepSilence Kitap Özetleri - Kitap Tanıtımları 0 21 Nisan 2023 14:58
Simli Noel Baba Yılbaşı Gifleri Asi Ruh Avatarlık Resimler & Hareketli Gifler 0 10 Mart 2023 16:35
Noel Baba Hareketli Resimleri - Noel Baba Gifleri Asi Ruh Avatarlık Resimler & Hareketli Gifler 3 10 Mart 2023 16:22
Kolombiya'da tarihi Tuz Katedrali Noel öncesi ışıklarla donatıldı Zeytin Ülkemizin ve Dünyanın Turizm Trendleri 0 06 Aralık 2022 17:17




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net