Forum Logo




Red Bull güç ünitesi dışında Perez'in ön freninde de bir parça değiştirdi. Bunun Perez'in yaşadığı fren sorunuyla bağlantılı olduğu belirtildi.


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 02 Nisan 2023, 12:31   #1
Çevrimdışı
Red Bull güç ünitesi dışında Perez'in ön freninde de bir parça değiştirdi. Bunun Perez'in yaşadığı fren sorunuyla bağlantılı olduğu belirtildi.




Red Bull güç ünitesi dışında Perez'in ön freninde de bir parça değiştirdi. Bunun Perez'in yaşadığı fren sorunuyla bağlantılı olduğu belirtildi.
Www.TrendForum.Net

Azerbaycan GP hafta sonunda, Sprint yarışını hafta sonunun kalanından bağımsız bir şekilde uygulama planları, F1 CEO'su Stefano Domenicali'nin takım patronlarıyla görüşmesinin ardından kesinleşti sayılır.



Bu toplantının amacı, değişiklik için resmi bir oylama yapmaktan ziyade FIA'nın kuralları hazırlaması öncesinde takımları oylamaya hazır hale getirmekti.

Kuralların ayrıca, 28-30 Nisan tarihleri arasındaki etkinlik öncesinde resmi olarak onaylanmadan önce spor danışma komitesindeki takım sporları direktörleri tarafından kontrol edilmesi ve test edilmesi gerekecek.

Sprint için tek turluk bir sıralama yapılması dahil birçok olası format konuşuldu ancak bu fikir şimdilik, zaman yazılımı zamanında revize edilemeyeceği için rafa kaldırıldı.

Bunun dışında Sprint yarışının ya da yarış sıralamasının Cuma ya da Cumartesi günü yapılmasıyla alakalı da birçok tartışma oldu ancak sonuç olarak Sprint'in Cumartesi günü bağımsız bir etkinlik yapılması konusunda anlaşmaya varıldı.

Şu an için temel plan, Cuma günü normal yarış sıralamasının birinci antrenmandan sonra yapılacak olması. Bu sıralama seansı ile yarış gridi belirlenmiş olacak ve bunun sprint formatı üzerinde bir etkisi olmayacak.

Sprint yarışı için sıralama ise Cumartesi günü yapılacak ve mevcut sıralama formatının biraz daha kısaltılmış hali olacak.

Üç seanslık sprint sıralama formatı uygulanacak ancak seans süreleri konusunda henüz anlaşmaya varılmadı.



Takımlar, mevcut motorlarını sıralama turu formatında daha az kullanmak ve kullanabilecekleri lastik sayısının kısıtlı olması nedeniyle sprint sıralama seanslarının daha kısa olmasını istediler.

Programdaki değişiklik için lastik dağılımı ve kapalı park kuralları gibi karmaşık konularda düzenlemeler yapılması gerekiyor. Şu an için pilotlara bir hafta sonunda 12 lastik seti veriliyor.

Genel fikir, güç ünitesi değişiklikleri gibi teknik cezaların, sprint hafta sonlarında zaten olduğu gibi ana yarışta uygulanmaya devam edeceği ve sprintte alınan spor cezalarının sprint için geçerli olacağı yönünde.

Ancak sprint yarışındaki bir olayla alakalı verilecek bir cezanın, ana yarışta değil de bir sonraki sprintte çekilmesi gibi bir düşünce var ancak bu konuda henüz resmi bir şey yok.

Motorsport
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
bağlantılı, belirtildi, bir, bull, bunun, değiştirdi, dışında, fren, freninde, güç, olduğu, parça, perezin, red, sorunuyla, yaşadığı, ünitesi


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Perez: "Red Bull'a güveniyorum, yerimi vermem gerekirse veririm" KoJiRo Formula 1 0 17 Haziran 2022 20:27
Verstappen ve Perez, Red Bull'un bazı adımlar atması gerektiği konusunda hemfikir KoJiRo Formula 1 0 11 Haziran 2022 11:55
Horner: "Red Bull, Verstappen'in veya Perez'in şampiyonluğu kazanmasından memnun olur KoJiRo Formula 1 0 03 Haziran 2022 21:03
Perez'in Red Bull'dan aldığı maaş, yeni kontratla artacak KoJiRo Formula 1 0 01 Haziran 2022 21:00
Resmi: Perez, 2024 sonuna kadar Red Bull'la yarışacak! KoJiRo Formula 1 0 31 Mayıs 2022 19:56




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net