|
|
LinkBack | Seçenekler | Görüntüleme stilleri |
![]() |
#1 |
![]() |
Sargeant, De Vries'ten özür diledi: "Lastikleri ısıtmak zordu"
Sargeant, De Vries'ten özür diledi: "Lastikleri ısıtmak zordu" Www.TrendForum.Net Logan Sargeant Avustralya Grand Prix'sinin ardından Nyck de Vries'den özür diledi.
![]() Kevin Magnussen'in Avustralya Grand Prix'sinin son anlarında yaptığı kazanın ardından kırmızı bayrak çıkmış ve yarış gridden yeniden başlamıştı. Logan Sargeant, sıcaklığın azaldığı pistte ilk viraja gelirken frenlemeyi yanlış değerlendirdi ve Nyck de Vries'e arkadan çarptı. Bu temasın ardından iki sürücü de yarışa veda etmiş oldu. Sargeant olaydan sonra sorumluluğu üstlendi ve şöyle dedi: "Frene bastığımda lastikler ve frenler olması gereken sıcaklıkta değildi." "Frene dokundum ve iki ön lastik de kilitlendi. Nyck'den özür dilerim. Günü böyle bitirdiğim için kendimi çok kötü hissediyorum... Buna tekrar bakmam gerekiyor." "Önceki iki startta da aynı noktada fren yaptığım için kesinlikle garip hissettim." ![]() Sargeant, yarışın olaylı geçmesiyle ilgili ise şöyle dedi: "Bir çaylak olarak, bir yarışta üç kez start almak sorun değildi çünkü kendimi bu konuda geliştirme şansı yakaladım." "Elbette sonuncusu umduğum gibi gitmedi. Fakat orada ne olduğunu gerçekten bilmiyorum, geriye dönüp bakmam gerekiyor." "Gerçekten çok garip hissettim. Frenler soğuk gibiydi ve onlara bastığımda ön lastikler kilitlendi." "Hal böyle olunca hiçbir şey yapamıyorsunuz." Amerikalı sürücü, oynadıkları strateji kumarının da tutmadığını söyledi. "Strateji açısından bir kumar oynadık ve ne yazık ki karşılığını alamadık. İlk kırmızı bayraktan sonra yarışa orta lastikle başlamaya çalıştık. O lastik de berbattı. Bu lastik hiç yardım etmedi, hemen aşınmaya başladı ve tempo çok kötüydü." "Daha sert lastikle daha iyi durumdaydık. Araç gayet iyiydi ve tempomun iyi olduğunu hissettim sadece daha önce orada olmalıydım." "Yine de bu şansı denemeye değerdi. Sadece bunun karşılığını alamadım." Olumlu taraflar sorulduğunda Sargeant, "[Alex'in performansından görüleceği üzere] araç gayet iyi hızlı. Her zaman Q2'de, hatta onun yaptığı gibi Q3'te yer alma şansımız var." "Şu anda gerçekten olumlu bir yerdeyiz." dedi. Motorsport
![]() |
İçeriği Sosyalleştir |
Etiketler |
diledi, lastikleri ısıtmak zordu, sargeant, vriesten, özür |
Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk) | |
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
De Vries: "Bizim günümüz değildi" | KoJiRo | Formula 1 | 0 | 04 Nisan 2023 12:08 |
Verstappen: "Yol tutuş çok düşük olduğu için pole pozisyonunu kazanmak çok zordu" | KoJiRo | Formula 1 | 0 | 30 Ekim 2022 10:27 |
Aston Martin: "De Vries, ilgi duyduğumuz sürücülerden birisi" | KoJiRo | Formula 1 | 0 | 30 Temmuz 2022 14:45 |
Leclerc: "Sıralama turlarında lastikleri doğru aralığa getirmek önemli olacak" | KoJiRo | Formula 1 | 0 | 30 Temmuz 2022 14:40 |
Coronel: "Hamilton ayrılırsa yerine Nyck de Vries gelir" | KoJiRo | Formula 1 | 0 | 04 Haziran 2022 19:02 |
TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.
TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2025
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net