|
![]() |
#1 |
![]() |
Gasly: "Puan kazanmayı hak etmiştik"
Gasly: "Puan kazanmayı hak etmiştik" Www.TrendForum.Net
AlphaTauri pilotu Pierre Gasly, pazar günkü yarıştan puansız ayrıldığı için hayal kırıklığı yaşadığını söylüyor.
![]() AlphaTauri pilotu Pierre Gasly, sıralama turlarındaki strateji hatasının ardından 17. başladığı Monako'da, herkesten önce geçiş lastiğine geçti ve iyi bir yükselişle 11. oldu. Yarışın ardından konuşan Fransız pilot, hafta sonuyla ilgili şöyle dedi: "17. başlayıp, 11. olmak Monaco için çok iyi bir sonuç." "Yarış başlamadan önce yağmurun başladığını görünce gülümsedim çünkü bu bizim yükselmemiz için şanstı." "Erken pit stop yaptık çünkü takıma da söyledim, 17. sıradaydık ve kaybedecek hiçbir şeyim yoktu. Takımdan pit için hazırlanmalarını istedim ve hemen pite girdim çünkü diğerleriyle aynı stratejide kalmak istemedim. Başlangıçta durum zordu çünkü risk aldık ve kumar oynadık. Fakat bulunduğumuz nokta göz önüne alındığında doğru zihniyet buydu." ![]() "Monako'da bu araçlarla mücadele etmekten, farklı çizgiler denemekten ve farklı şeyler yapmaktan keyif aldım. Bu pist şartlarında sürüş yapmak güzeldi. Sonunda puanla ödüllendirilememek biraz üzücü çünkü muhtemelen bunu hak etmiştim. İlk pit stopumuzda altı ila yedi, ikinci pit stopumuzda ise üç saniye civarı vakit kaybettik. Masanın üzerindeki bu 10 saniyelik zaman, bize bir puana mâl oldu." "Yine de antrenmanlara ve bugünkü tempoya bakarsak, bence hafta sonundan çıkarabileceğimiz pek çok olumlu şey var. Bu yüzden odaklandığım şey bu." Gasly, Daniel Ricciardo'ya yaptığı atakla da dikkat çekti. Fransız pilot bu konuda şöyle dedi: "Oldukça yakındı! Önümdeki pilotlardan çok daha hızlıydım. Sakin kalmam gerekiyordu çünkü onları çok çabuk yakaladım. Onları geçmek istiyordum ama savunma iyiyse o zaman boşluk kalmıyordu. Yani yaratıcı olmalıydım ve yaptığım şey buydu." "F1 sürücüleri olarak hepimiz birer sanatçıyız, her zaman yeni fikirler bulmalıyız ve ben de alışılmadık yerlerde geçiş yapmaya çalıştım. Sonunda işe yaradı ve bundan memnunum." "Sadece çok geriden başladık ve sıralama turlarındaki yanlış seçimlerin bedelini ödedik." "Takım dün benden dünle alakalı özür diledi. Yaptığımız yanlışları ve neyi daha iyi yapabileceğimizi konuştuk. Her şey bence çok açık. Şimdi önümüze bakıp hatalarımızı en aza indirdiğimizden emin olmalıyız çünkü zaten altı yarış geride kaldı ve henüz geçen yılki performansı sergileyemedik. Bu çocukları tanıyorum ve yapabilecekleri şeyleri biliyorum. Sadece işimize odaklanmalı ve eskiden yaptığımız işi yapmayı sürdürmeliyiz." Motorsport
İçeriği Sosyalleştir |
Etiketler |
gasly |
Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk) | |
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Verstappen: "2028 sezonunun ardından belki emekli olurum" | KoJiRo | Formula 1 | 0 | 31 Mayıs 2022 19:51 |
Teknoloji Bakanı Varank: "Uzay Bir Lüks Değil" | KoJiRo | Teknoloji Trend Haberleri | 0 | 27 Mayıs 2022 19:35 |
"Bu iki transferi yapmadıkça başkanlığa devam etmeye gerek yok" | KoJiRo | Beşiktaş | 0 | 26 Mayıs 2022 20:39 |
Denetim Pençesi "Dokuz kalpten Beşiktaşlı" sloganıyla aday... | KoJiRo | Beşiktaş | 0 | 22 Mayıs 2022 17:09 |
Karga ve kuzgunların dünyayı nasıl "ele geçirdiği" ortaya çıktı | Serpentis Noctis | Hayvanlar Alemi | 0 | 06 Mayıs 2022 03:08 |
TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.
TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2025
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net