Forum Logo




Mercedes, pilotları arasındaki uyumdan memnun


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 05 Haziran 2022, 20:24   #1
Çevrimdışı
Mercedes, pilotları arasındaki uyumdan memnun




Mercedes, pilotları arasındaki uyumdan memnun
Www.TrendForum.Net

Mercedes pist kenarı mühendislik şefi Andrew Shovlin, George Russell ve Lewis Hamilton arasındaki uyumdan memnun ve her iki pilotun da araç gelişimi için bireysel sonuçları geri plana attığını söylüyor.



Lewis Hamilton için 2022 sezonu şu ana kadar pek de iyi geçmiyor. Mercedes'in yeni kurallara uyum sağlayamaması sonrası istikrarlı sonuçlar ve ilk yedi yarış itibariyle yalnızca bir podyum elde edebilen yedi kez dünya şampiyonu, araca takılan ekstra ağırlıklar ve sensörler vasıtasıyla bazı yarışları test amaçlı kullanıyor.

Hamilton için bir diğer meydan okuma ise yeni takım arkadaşı George Russell. Takım arkadaşının aksine oldukça istikrarlı bir sezon geçiren Russell tüm yarışlardan puan almayı başaran tek pilot -ayrıca bu yarışların hepsini ilk beş içinde tamamladı.

Zor geçen sezona rağmen iki takım arkadaşı oldukça sağlam bir uyum yakalamış durumdalar. Bu duruma dikkat çeken Andrew Shovlin, ikilinin birbirlerine üstünlük kurmaya çalışmak yerine takım için her şeylerini verdiğini söylüyor.

Shovlin, "Hepimiz aracı anlamaya ve iyi bir aralığa oturtmaya çalışıyoruz. Bu, geçmişte sahip olduğumuz bazı araçlardaki kadar kolay değil."

"Açıkçası sıralama hızı açısından pilotların nerede olduklarını takip etmiyorum, ancak ikisi de farklı şeyler deniyorlar -farklı yönleri keşfetmek için takım ve mühendislerle oldukça sıkı çalışıyorlar, bu konuda iyiler."

"Ayrıca, gittikleri yönün doğru olmadığı ortaya çıkarsa, bunun bir Cumartesi veya Pazar gününe mal olabileceğini biliyorlar.

"Birlikte nasıl çalıştıklarını görmek gerçekten çok iyi oldu. Her iki pilot da birinin diğerinin önünde olup olmadığı konusunda endişe duymaktan çok, aracı gridde daha yukarılara çıkarmaya odaklanmış durumdalar. Bu iş ilişkisini devam ettirmemiz gerekiyor.” dedi.



Motorsport
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
arasındaki, memnun, mercedes, pilotları, uyumdan


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Aşk ve Sevgi Arasındaki Fark DeepSilence Kadın & Erkek İlişkileri 3 10 Temmuz 2022 17:19
Leclerc, Mercedes dominasyonunun bitmesine şaşırmamış KoJiRo Formula 1 0 04 Haziran 2022 19:14
Horner: "Red Bull, Verstappen'in veya Perez'in şampiyonluğu kazanmasından memnun olur KoJiRo Formula 1 0 03 Haziran 2022 21:03
Araplar ve İranlılar Arasındaki Farklılıklar DeepSilence Trend Ansiklopedi 0 01 Haziran 2022 08:41
Başkan adayları listeleri verdi! İsimler sizi memnun etti mi ? KoJiRo Beşiktaş 0 27 Mayıs 2022 21:43




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net